Hur man kan låta en kille Know du är intresserad

Tara hade en enorm crush på Trevor sedan första dagen de träffades. Hon visste i sitt hjärta att han var den perfekta killen för henne. Han log mot henne från hela klassen, varje dag! Efter varje föreläsning, gjorde han sig väg genom folkmassan, bara för att följa med henne till cafeterian för lunch, där de pratade. Man gjorde de pratar! De var helt bekväm i varandras sällskap. De kan vara sig själva utan att behöva oroa sig för att bedömas. Tara visste att hon skulle fallit för honom, fallit illa. Hon hade också en LITEN pytteliten känsla av att han gillade henne också. Men hon kunde inte förstå varför han inte hade frågat ut henne ännu. En av Trevor vänner berättade för henne att han tyckte om henne men var inte säker om hon tyckte om honom tillbaka, och det var därför han inte frågade ut henne. Jösses! Tara tänkte för sig själv och beslöt att ta saken i egna händer. Hon gick raka vägen till sina väninnor att be dem om några tips om hur man låter en kille vet att du är intresserad av honom. Vad sa de till henne? Tja, bara läsa vidare för att ta reda!
Är du i en liknande situation? Var du vill att din vänskap utvecklas till något mer? Du vill att han tar första steget och så att du funderar på hur man kan låta en kille vet att du är intresserad av honom? Ges nedan är några bra tips som du kan läsa igenom och följa om du vill!
Hur låter jag en kille vet att jag är intresserad av honom
Det är extremt frustrerande när man som en kille, han ger dig signaler om att han gillar dig, men han kommer inte göra något åt ​​det. Han kan vara puckering mod att bjuda ut dig. Så, under tiden, varför inte du ge honom lite hjälp med olika sätt att berätta för honom att du gillar honom. Läs nedan och prova dessa tips ut.
Smile Away, Ett leende är det bästa sättet att berätta en kille som du är intresserad av honom. Blända honom med ett leende när du ser honom. Det kommer att göra honom känna mig speciell. Det kommer att låta honom veta att bara vara i hans närvaro gör dig lycklig. A leende har alltid varit en av de bästa verktyg som du, som en flicka, kan använda om du undrar hur man berättar en kille du gillar honom. När han är ledsen, muntra upp honom med ett leende, när han är glad, leende tillsammans med honom. Ingenting fungerar bättre, lita på mig. Men, för guds skull inte hålla leende utan någon uppenbar anledning. Han kan få ett helt annat intryck (om ni förstår vad jag menar). Vad kommer fungera ännu bättre är om du kan få honom att skratta!
Eye Spy, Prata med honom med ögonen. Ja! Förmedla ditt intresse för honom genom att ge honom menande blickar. Använd dina ögon för en av de bästa jobben kommer de någonsin har (bortsett från att i sin gorgeousness). Att berätta för honom att du gillar honom. Om du är i en grupp, ha ögonkontakt med honom en stund, kanske en hel minut, och sedan titta bort. När du ser tillbaka på honom (åh, jag är säker på att du kommer), om han fortfarande ser på dig, då är det ett sätt att berätta om en kille är i dig! Killar är suckers när det gäller flickors ögon, så använd din skamlöst att låta honom veta att du vill ha honom!
Be Flirtalitious, Flirta är kul! Punkt. Jag menar, på allvar! Hur annars är du planerar att berätta för en kille som du är intresserad av honom om du inte kommer att flirta med honom? Här är några flirta tips. Var snäll mot honom, ge honom komplimanger, hjälpa honom när han behöver det. Åldern gamla "vadd ögonlock" är en klassisk rutin i flirta spelet. Kanske låter cheesy, let's face it, men vi har alla gjort det minst en gång. Nu menar jag inte fladdermusen dem som du har fått ett ryck! Subtilitet är nyckeln. Att spela en dam i nöd kan också fungera ibland. Se bara till att han verkligen är din riddare i skinande rustning, eller alla dina ansträngningar kommer att gå förgäves.
Kropp, Talk, Kroppsspråk är ett viktigt sätt att berätta en kille som du gillar honom. När du är i en grupp, sitta bredvid honom. Lean nära honom när du pratar (inte toooo nära för komfort dock). Röra vid hans arm när du pratar med honom. Om du sitter över varandra, kommer benen kors automatiskt sig åt sidan sitter han (någon form av standard kvinnliga mekanismen antar jag). Sök ursäkter för att röra honom. Jag är inte hjälpa dig med det, jag är säker på att du kan komma på många själv! Bara skrämmer inte bort honom genom att vara extra känslig.
Talk-a-Doodle-Doo, prata, prata och prata. Ingenting är ett bättre tecken på att ni två är förenliga än förmågan att bedriva en anständig konversation. Om du inte vet hur man talar till en kille du gillar, så har du ett problem. Oroa dig inte om vad man ska prata. Bara gör det. Ta reda på vad hans intressen är. Snacka om dessa. Det kommer att visa honom att du brytt sig om att ta reda på om något som han brinner för. Om inte, då diskutera gemensamma intressen som ni båda kan dela. Det ska bli kul! Detta är en av de bästa sätten att få en kille att gilla dig. Och kan du mäta även om ni har samma våglängder, vilket i sin tur kommer att hjälpa er relation i framtiden. Detta är ett viktigt tips att tänka på när du tänker "hur man låter en kille vet att du är intresserad".
Reta Reta, han kan bli uttråkad av dig ständigt duscha prisar på honom. Prova något uppfriskande och annorlunda! Om du lär känna några roliga eller pinsamma incidenter om honom, retas med honom om det. Dra sitt ben för några av hans märkliga vanor. Överdriv inte. Han kan ta det för allvarligt och bli förnärmad. Och det är det sista du vill! Om han tar det sportsligt och retas dig tillbaka, då är det ett säkert tecken på att han gillar dig.
Om inget av ovanstående tips på hur man låter en kille vet att du är intresserad av honom arbeta, då din sista alternativ skulle vara att samla mod, svälja något rädsla och själv tvivlar på att du har, och gå och berätta för honom hur du känsla. Värsta, han säger att han inte känner på samma sätt. Men åtminstone du har den mentala tillfredsställelsen av att ha försökt ditt bästa. Så sluta oroa dig inte han gillar mig eller inte? Bara gå och hämta honom girl!