Hur För att vara helt Imperfect

Har allt du behöver vara perfekt? Hur mycket bryr det dig när det går bra men inte hända i en perfekt mode som du tänkt? Om du hatar misstag och aldrig tycks vara nöjda med bra eller ens bra, du är förmodligen kämpar med perfektionism. Även med hög standard är underbart och vara motiverad att förbättra är beundransvärt, längtan efter perfektion kan leda till en osund självkänsla och kan skada relationer. Du kan stänga en perfektionist attityd till positiv energi om du ställer dig till att vara perfekt ofullkomliga.
Embracing din egen Imperfection
Livet är inte avsett att vara perfekt, men det är tänkt att vara bra. Definitionen av kvalitet är extremt bra eller enastående. När du brottas med perfektionism, faller även spetskompetens kort av dina normer. Det första steget för att vara helt ofullkomlig är att lära sig uppskatta och fira vad som är bra eller bara bra. Njut av att ha klarat sig bra utan bostad om vad som kunde ha varit bättre.
Alla har sina ideal. Det är bra att ha en klar bild av exakt vad du vill och att sträva efter den bilden. Det är dock viktigt att beakta verkligheten. Detta är inte att säga att du bör sänka dina normer eller sluta försöka uppnå så mycket som du kan, men vad detta betyder är att du behöver sätta upp mål som är realistiska. Det kan vara smärtsamt att ta en ordentlig titt på dina svagheter och brister, men de är en del av verkligheten. Hellre än att envist bestämma att gå efter ett omöjligt mål, lära känna och acceptera dig själv och börja smått.
Arbeta hårt och gör ditt bästa. Du kan faktiskt upptäcker att du blir lyckligare och mer framgångsrik om du kan uppskatta det arbete som pågår status av ditt liv.
Acceptera Brister i andra
Var mer förståelse för andra människors fel. Även den mest underbara vänner och din familj sviker så småningom. Vara förlåtande och låt dem veta att det är ganska okej att göra misstag, eftersom det är den mänskliga naturen. Hellre än att regna ner besvikelse över din make / maka, barn eller andra närstående, uppmuntra dem att förbättra.
Det är inget fel med att fastställa normer och uttrycker förväntningar till andra. Det kan vara problematiskt, men att kräva konstant kvalitet utan utrymme för misstag. Även om du kanske har de bästa avsikter för att skjuta honom eller henne att bli bättre, kan din perfektionist attityd vara kontraproduktivt. Vara realistisk i dina förväntningar och förstå svagheter hos andra.
Det dödliga själ är föremål för frestelsen och fri vilja. Du måste därför vara beredd när andra faller ifrån vad du önskar för dem, och förstår att dina ideal för en annan person inte kan vara samma som deras. Det bästa du kan göra för någon man älskar är att vara stödjande. Kritik är mycket mer effektivt om det kommer från en stödjande och uppmuntrande person.
Du kan vara helt perfekt. Sikta på att uppskatta mindre än perfekt resultat och situationer i ditt liv och samtidigt gå vidare. Acceptera att steg för steg, kan dig själv och andra framsteg över tid, och tricket är att njuta av resan.