Bygga ett hem bar

Hur man bygger ett hem bar sannolikt den enda du har alltid undrat över. Min pappas pensionering dröm inkluderar en minibar stickas in i ett hörn av vår lägenhet, med kristall foder baren, alkohol flaskor staplade i prydliga rader med polerad, felfri trä / glas efterbehandling. Jag är övertygad om att många av oss har sett visar på TV fantasi hem barer över hela världen. Du behöver inte vara snuskigt rika att gå om att bygga en bar i ditt hem. Även bygga ett hem bar kan vara en stor uppgift, kan du alltid hyra någon att göra det åt dig.
Hur man bygger ett hem bar
Komma igång; Innan du överväga att bygga ett hem bar, fråga dig själv om det ska bli lättare att anställa en entreprenör, eller försöka göra det själv. Det finns tre möjliga sätt att du går Om du undrar hur du bygger en bar - skräddarsydda barer göra själv, skräddarsydda barer byggdes av en entreprenör, eller en färdig att montera bar. Om du har ett jätteprojekt på hjärtat, är det lämpligt att anlita en entreprenör att ta hand om dina behov. Det är lättare att förlita sig på dem att hantera de små detaljerna, elektriska problem och så vidare. Ta förslag som planer och tips konstruktion från dem, eftersom de vet vad som fungerar bäst för hem bar. När du göra en beräkning kontrakt med de totala kostnaderna och betalningsvillkor, vara säker på att du har alla dina bar objekt redan i huset, så att entreprenören därför kan bygga baren baserat på storleken på dessa poster. Dimensioner kan sedan mätas runt dem. Om du ska göra detta själv, är en detaljerad layout nödvändigt, så att du inte hamnar stöka strukturen.
Saker du behöver, Här är några av de saker som du behöver för att hålla redo innan du börjar bygga ditt hem bar. Det sista du vill är en försening på grund av otillgänglig material eller brist på ordentlig planering. , Armstöd och lister, Barstolar, Wet sänkor, Vinställ, Keg innehavaren, Kylskåp, Flaska pourers, glasögon (beroende på vilken alkohol du väljer att fylla på), Alkohol (barer kan ha någon alkohol som du tycker att föredra. Suggestiva lager - vin, rom, bourbon, whiskey, whisky, tequila eller gin). , Bar Mats; Straws, kapsylöppnare, cocktail shakers, mixers, omrörare, blandare (hålla ett bra bestånd av dessa i kylskåpet - kolsyrat vatten, tranbärsjuice, tonic vatten, apelsinjuice, Sprite, Cola och så vidare) Annan ytterligare bartillbehör beroende på hem bar layout. , Verktyg som krävs för att börja bygga hem bar (cirkelsåg, borrmaskin med skruvmejsel, klämmor, måttband, sticksåg, hammare, borrmaskin, mitra låda med any breda bladet såg, skyddsglasögon och så vidare), Ismaskiner, fatöl system ; Välj det tema som du vill gå med, kan det vara allt från klassisk, traditionell, rustik, glas och metall till trä, med sporttema, musik tema, kedja tema och så vidare. Du är nu närmare att bygga ett hem bar, och med allt som inrättats för gäster och vänner.
Vanliga Bar Layouts
Även om du kan vara riktigt kreativ och bygga ditt hem bar precis som du vill, finns det några hem bar idéer som har använts med framgång och om igen. Några av dessa gemensamma bar layouter har nedan, om du fastnar i din strävan efter det perfekta hemmet bar design idé.
45 graders L formad bar planen, Har en våt bar handfat, fat kylare (ta kagge dimensioner) och Formica förberedelse disk. Rymmer cirka 7 gäster kan och har en vinkyl och kylskåp, och en bar som ligger i botten för bar objekt och glasögon.
Tillbaka Bar Plan, The bakåt Bar planen kan införliva differentierad hyllor för alkohol beståndet, en bar diskbänk, glas hyllor för glas, och en ljus display område.
Ramlösa Straight Bar planen, här baren plan har en våt bar diskbänk med en böjd bar topp. Kan ha en vinkyl, öltapp och kylskåp, kagge svalare och rymmer cirka fem gäster.
Åtta Foot Straight Bar Plan, Den sittgrupp i den här baren plan är rymliga, med foten räcken behövs inte eftersom barstolar kommer med fotstöd. Kan sättas ihop igen, vinställ och de justerbara hyllorna kan läggas, differentierade hyllor flaska, front och sidor är furu plywood detaljer.
Företag till din tjänst
Det finns företag som hjälper med barer byggnad hem, med enkelt att bygga hem barer och bar design pub som får dig stora ögon. Prisvärd, dessa företag erbjuder en gigantisk samling av bartillbehör, design bar och gratis planer för att bygga ett hem bar.
Barplan, de hjälper till med många förslag på bar mönster, som du sedan kan använda för att bygga ditt hem bar. De ger 3D-vyer av baren planer med en handbok på en Flash-film sekvens av vad du kan förvänta baren planen materialiseras som. När du väljer om vad som fungerar bäst för ditt hem utrymme kan du sedan gå vidare till att bygga ditt hem bar alla på egen hand!
GreatHomeBars, en definition av en stor hjälp guide är när ett företag lyckas hus alla dina behov under ett tak, inget utrymme för förvirring. Från inomhus hem barer och utomhus barer hem till vinskåp, hem bar inredning, barstolar och kostnaden för att bygga ett hem bar, som du kan välja baserat på din budget plan.
KegWorks, ett "A" klass företag som ger barägare att ägna sig åt en värld av allt du kan köpa, bar relaterade redskap. Från fatöl, tillbehör bar och inredning bar till bar lister, cocktails, blandare och mycket mer.
Hur man planera och bygga ett hem bar kan ses genom att först kontrollera hur du kan placera den i ditt hem. Vill du gå alla ut och bygga en bar som tar upp mycket utrymme? Eller en bar som passar i en nisch för att ge ett rum mer av en kant? Eller kanske din trötta stapla din sprit lager i slumpmässig skåp eller i kylskåp, och behöver lite ordning? Oavsett dina skäl, kan du vara säker på att människor kommer att ta notis om ditt nya hem bar. Bygga ett hem bar är inte så svårt om du vet hur man ska gå tillväga, skulle inte skada att ha några snickeri färdigheter dock. Så nästa gång det finns ett spel på, ett hus part eller ett tillfälle, se till att kalla personer över att kolla in ett nytt hem bar. Skål!