Attic Isolering Guide

För att öka ditt hem: s energieffektivitet, kan du isolera enkelt din vind på egen hand. Fördelen med isolering fungerar utmärkt för äldre bostäder, har så många av dem inte riktigt eller någon form av isolering installerad när den byggdes. Oavsett om ditt hem är gamla eller nybyggda, vinsten av att ha din vindsutrymmet isoleras är många. Förutom att man sparar pengar på din gas-och elräkningar, finns det en 30% skattelättnader (för konsument energieffektivitet). Ta reda på nätet om du är berättigad till skattereduktion efter ditt hem vinden har isolering. Men innan vi får in allt detta och gå över vinden isolering guide, det viktigaste först, behöver vi göra lite inspektion.
Guide till rätt Attic Installation
Kanske har ditt hem redan en isolering på vinden. I sådana fall måste du bestämma att det fortfarande är effektiv eller behöver ni mer isolering. För energieffektiva bostäder, finns det två typer av isolering inspektioner som måste utföras.
Visual Isolering: I denna typ av kontroll, måste du kontrollera om toppen av balkar (om det nuvarande isolering) är synliga eller inte. Om ja, då måste du lägga till mer isolering. När balkarna kan inte visuellt sett, kan du flytta en del av isoleringen för att kontrollera höjden över balkarna. Avståndet bör vara betydande, knappt täcks balkar är inte tillräckligt bra.
Åtgärd Isolering: Hur kan du mäta förmåga isolering för att stå emot värme flöde? För att mäta isolering förmåga, det finns en teknik som kallas R-värde som på flödet av värme eller kyla i huset. Om R-värdet är högt, då isoleringen är effektiv för att spara energi. Således, för att köpa mer isolering för installation, måste du beräkna den aktuella R-värdet, i stället för hur tjock eller hur tungt det är. Om du har stenull och glasfiber isolering är lägre än 11 ​​inches och cellulosa isolering är lägre än 8 inches, så du behöver mer isolering.
Luftläckage: Du måste kontrollera om det finns någon form av försegling luftläckage händer på vinden. Sprickor eller öppningar i taket kan låta luften utanför kommer in i huset. Innan du går över vinden isoleringen guide för att installera mer isolering, måste du fixa alla sprickor och öppningar. Detta kommer att öka din energibesparingar oerhört.
Vattenläcka: Liknar luftläckage, måste du inspektera taken för vattenläckage också. Vad du måste leta efter är fläckar och märken som anger någon form av vattenpipa eller läckor tak och värme eller luft läcker luftkonditionering. Detta ger dig dålig isolering och desperat kräver reparationer.
Energibesiktning: Boka tid för en professionell revisor energi att komma och inspektera den nuvarande isolering i vinden. Han / hon kommer att ge dig nödvändiga rekommendationer om huruvida du behöver mer isolering, och om ja, hur mycket mer.
Nu när vi gick över de väsentliga kontroller som måste tas om hand, kan vi gå över riktlinjerna vinden isolering. Kanske vinden har en lösfyllnadsprodukter eller BATT isolering installerats i så fall, vad du behöver göra är att räkna ut hur mycket mer isolering måste fyllas i. Den slutliga vinden isolering kostnaden kommer att avgöra om några saker som hur mycket isolering du måste installera om du gör projektet på egen hand eller hyra en entreprenör, och vilken typ av isolering du kommer att använda. Eftersom varje hem är unikt på sitt sätt (design, zon, ålder, etc.), kan du eller entreprenören har alternativa riktlinjer vinden isolering för installationen.
Attic Isolering Guide - Installation
För gamla hem, kommer installationen att kräva isolering precis som alla andra rum. Du måste inkludera golv, tak, väggar knä, inre och yttre väggar. För att hålla ditt hem varmt i vintrar och svala somrar i, följ guiden vinden isolering som anges nedan.
Material som behövs, Batts eller lösfyllnadsprodukter isolering, Filter mask eller respirator, Måttband, allkniv, Knäskydd, Hand handskar, skyddsglasögon, Steg 1: Se till att du bär din hand handskar och skyddsglasögon vid alla tillfällen när han arbetade i vinden. Använd långärmad tröja och byxor för projektet. Beroende på vilka områden du behöver för att isolera, kommer du att börja från den bortre delen. Till exempel, du isolerande en vägg, sedan börjar från ena änden av vindsutrymmet.
Steg # 2: Om du måste stå över isoleringen, gör det genom att placera din vikt på öppna balkar och inte direkt över isoleringen. Beroende på typ av tak isolering du väljer, veckla ut eller lägga rektangel Batts i-mellan balkarna. Se till att du inte komprimera isoleringen.
Steg # 3: Mät ytan för att placera exakt längd och bredd på isolering i rymden. Tätt förena de två ändarna av isolering tillsammans, men inte spänne dem tillsammans. Isoleringen måste vara så hårt som du eventuellt kan få, du vill inte lämna några luckor mellan två bitar. Anledningen, om det finns luckor kommer R-värde av isoleringen äventyras.
Steg # 4: Håll minst 3 inches av utrymmet mellan isolering och eventuella infällda armaturer eller ledningar, eftersom det skulle kunna medföra allvarliga brandrisk. Du behöver inte klammer eller lim för att hålla isoleringen på plats. Gravity kommer att se till att det inte glida iväg eller lossna. Trim någon extra isolering från sidorna med en brukskniv.
När du har avslutat installationen genom att följa guiden vinden isolering i artikeln, tvätta kläderna du hade i en separat tvättstuga cykel. Blanda inte andra kläder med dessa. Kör sköljning två gånger (i stället för en). Om du känner att det skulle vara svårt för dig att installera isolering på egen hand, kan du be om någons hjälp eller hyra en erfaren entreprenör.