Ovan mark pool Underhåll

De som inte vill spendera tid och pengar att gräva upp gården för att installera en pool, välja ovan mark pooler. Ovan mark pooler är installerade över markytan och finns i tre former: oval, rektangulära och runda. Jämfört med andra typer av pooler, dessa ovan mark pooler är billigare att installera. Men man kan inte undgå från viktiga pool underhåll. Regelbunden och korrekt pool rengöring är viktigt för poolen att förbli i gott skick för kommande år. Dessutom kan felaktig ovan mark pool underhåll orsaka poolen för att bli en grogrund för alla typer av sjukdomar som orsakar organismer.
Ovan mark pool: Underhåll av Vattnet
Oavsett om man använder poolen för att bada eller inte, är det ett måste att utföra ovan mark pool underhåll rakt igenom året. Således med det roliga att simma med egen pool, kommer ansvaret att ta hand om det, även när du inte känner för det. Låt oss ta en titt på ansvarstagande i ovan mark pool underhåll.
pH-värde, pH poolen vattnet skall testas två gånger i veckan. PH i vattnet bör hållas på omkring 7,2 till 7,6, för i det här pH-nivån, är klor mest effektiva. Dessutom kan felaktig pH-nivåer lända till skada av ovanstående liners mark pool och utrustning.
Klor nivå, klorerande poolen två gånger i veckan är avgörande för desinfektion poolen. Du kan köpa klor tabletter, granulat eller lösning och lägga till den i poolen. Någon form kommer att göra eftersom alla agera annorlunda. Klorering av poolvattnet säkerställer eliminering och förebyggande av sjukdom som orsakar organismer från bostaden och föröka sig i poolen vatten. Detta skyddar simmare från smittas av sjukdomar och infektioner från poolen efter bad.
Rensa skräp, Under dagen olika insekter, löv och annat skräp sätta sig på ytan av poolvattnet. Det är viktigt att rensa bort skräpet innan det sjunker till botten av poolen. Med hjälp av ett löv skummare kan man bli av med flytande skräp och hålla poolen ren. För att bidra till att upprätthålla poolen kan man använda sig av poolen säkerhet omfattar, vilket kommer att hålla skräp kommer in i vattnet och nedsmutsning det. Detta bör också ske två gånger i veckan.
Chockbehandling, Shock behandling är en annan viktig aspekt av ovan mark pool underhåll. När vi klorbehandla poolen vad vi försöker göra är att ge fri klor för att desinficera poolen. Däremot kvarstår klor inte i fri form och omvandlar i kombinerad form, vilket är vad orsaka hud-och ögonirritation till de badande. Chockbehandling hjälper till att omvandla denna bundet klor tillbaka till fritt klor och bidrar också till att förstöra bakterier och mikrober. Chockbehandling paket finns tillgängliga på Pool butiker. Poolen måste vara chockad gång i veckan.
Kalcium i blodet, en annan aspekt av ovan mark pool underhåll är att kontrollera kalcium vattnets hårdhet gång i månaden. Detta är viktigt eftersom vatten med hög kalkhalt kan resultera i skala bildning, medan vatten för lågt på kalcium gör vattnet korrosivt. Dock kan detta test inte göras av dig hemma. Du måste ta provet poolvattnet till den lokala poolen butiken och få detta test gjort.
Ovanstående riktlinjer är bara en översikt över pool underhåll. För mer information om en ovan mark pool ta en titt på pool underhåll guide som hjälper dig att behålla din dyrbara pool. Hålla dessa ovan mark swimming pool tips underhåll i åtanke, kan du se din pool förblir rena och säkra att bada i. Om du får problem pool som du inte förstår, är det bäst att kontakta proffs som kan carryout ovan reparationer mark pool . Alla de bästa!