Gravstenar för Graves

Säg inte i sorg: Han är inte mer, men lever i tacksamhet att han var.
Detta hebreiska ordspråk sammanfattar kärnan i hur man ska klara att förlora någon. Död av en älskad är aldrig lätt att hantera. Sörjande för dem är naturligt och vill hålla fast vid saker som tillhörde dem är sätt att hålla sina minnen levande. Gravstenar för gravar är ett annat sätt att skapa ett minnesmärke över någon som du har förlorat. De är permanent påminnelse om de människor som du älskar och inte längre har omkring dig. Även om du har kremeras någon du kan ha gravstenar och monument att minnas dem. Förutom att ha emotionellt värde, gravstenar för gravar fungerar också som reliker från en svunnen dokumentera döden.
Välja Gravstenar, Hur går en om uppgiften att välja gravstenar för gravar? Medan traditionellt gravstenar var enkla plaketter med namnet på den avlidne samt datum för födsel och död, idag gravstenar tenderar att vara mer symbolisk karaktär som representerar den person som har gått bort. Det är viktigt att samtidigt göra detta beslut, du väljer gravsten design som är reflekterande av deras intressen och hur de spenderade sina liv. The gravsten kommer att bli en av de viktigaste påminnelser om en person och att lägga personlig accenter the gravsten gör det lite viktigare för familjen. Många experter har gått på skiva säga att en permanent minnesmärke är viktigt att hjälpa människor i deras process av sörjande. Gravstenar för gravar är därför mycket viktiga. I vissa traditioner, seder definiera som du behöver ha en avslöjandet av en gravsten, ibland kan denna period vara så lång som ett år.
Eftersom gravstenar för gravar är avsedda att varar ett tag, är det viktigt att du får den gjord av robust material. De flesta gravstenar är gjorda av antingen granit eller brons eller kanske en kombination av de två. Under många år var gravstenar för gravar gjorda av skulpterade stenar som var stående och hade information om dessa. Idag är sådana gravstenar används i allmänhet som varumärken för familjer som helhet. Numera konstruktioner för gravstenar är i allmänhet mindre och mer unika som är gjorda för att stå på marken i spetsen för en grav. De är symboler för de intressen som den person de är minnesmärken för. Många föredrar att utforma gravstenar för gravar före behov, som har namnet på personen och födelsedatum inskriven på monumentet vid utformning. Död datum läggs senare. Även om denna praxis kan verka lite morbid för vissa, är det en ökande tendens bland människor som vill välja sina egna gravstenar för gravar.
Gravsten Sayings, en av de viktigaste beslut som du måste ta om gravstenar för gravar När du har beslutat om utformningen är vad gravsten kommer att säga. Varje gravsten har ett epitafium och väljer detta kan vara en uppgift i sig. Medan normalt epitafier eller gravsten inskriptioner nämna namnet på den person, deras födelse-och död och enkla budskap som Rest in Peace, är många människor väljer nu att ha personlig inskription på gravstenar. Det är viktigt att planera detta väl ut. Du bör undvika att bli tvingad att skynda med markeringarna. Det är viktigt att du väljer gravsten talesätt som anstår till den person som har gått bort. Om gravstenar för gravar priser är en faktor, då kan du välja att ha en enkel inskription. Dessa billiga gravstenar för gravar kanske inte har iögonfallande mönster men det bör inte ta avstånd från känslor uttrycks. Utarbeta gravstenar för gravar kan vara ett dyrare alternativ som du kan designa hur du vill med inskriptioner som du väljer. Ges nedan är inskriptioner på gravstenar av några kända personer som kan ge dig idéer för gravsten inskriptioner.
InscriptionOn grav, That's All Folks, mannen i 1.000 röster, Mel BlancMel Blanc som var röst Bugs Bunny, Porky Pig, Elmer Fudd, Daffy Duck och många andra Disney stjärnor, kallades tillbaka, Emily DickinsonEmily Dickinson, Min Jesus Mercy , Alphonse CaponeAl Capone, mitt Även hård lågor den gyllene lotus kan plantedSylvia Plath, hon gjorde den hårda WayBette Davis, kroppen av B. Franklin, skrivare, liksom omslaget av en gammal bok, och dess innehåll visar sig, Och Stript of sin Text och Guilding, ligger här, mat för Worms, för, kommer det som han trodde att visas en gång, i en ny och mer elegant Edition, korrigeras och förbättras; Genom AuthorBenjamin Franklin, sanning och historia., 21 män., Pojken Bandit King -, han dog som han levde.Billy the Kid, I ett vittnesmål av deras respekt, för, The Patriot av oförgänglig Integritet,, The Soldier godkända Tapperhet, statsmannen av fulländad vishet;, Vems Talanger och dygder kommer att vara beundrad, av; Grateful Eftervärlden, långt efter denna Marble skall har multna i DustAlexander Hamilton, denna grav, innehåller allt som var dödlig; en, Ung engelsk poet, Vem, på sin dödsbädd, i bitterhet i hans hjärta, på den skadliga Power på sina fiender, Önskvärda, dessa ord som ska ingraverat på hans grav sten; Här ligger en vars namn var stämningen i vatten.John Keats
Gravstenar för gravar är din sista hyllning till en person som betytt mycket för dig. Det är ditt sätt att komma ihåg dem. Det finns inget bättre sätt att hålla kvar minnen av människor du älskar än med dessa gravstenar för gravar som är symboliska för de människor de var.