Tall Krukväxter

Tall krukväxter är bra utsmyckning element för besvärliga hörn i ditt hem. Det kan omedelbart lysa varje hörn den är placerad i och är bra för kontor också. Det finns många varianter av höga krukväxter, men du måste välja en som behöver lite underhåll, kan växa bra i begränsad solljus och kräver inte för mycket beskärning. Tall krukväxter kan också placeras på balkongen, så att du kan njuta av lite grönska medan du smuttar på en kopp te. Här kommer vi att diskutera om några bra höga krukväxter som är lätta att odla och lätt att sköta.
Bästa Tall Krukväxter
En av de mest populära och låga underhållskostnader höga krukväxter är gummifabrik. Den växer till en höjd av omkring 3 till 6 meter inomhus och de har kraftiga, mörkgröna blad. En gummifabrik bör planteras i en stor pott lerkärl med väldränerad krukväxtjord. Nivån på marken i potten bör vara minst 1 ½ inches under kanten på krukan som en gummifabrik kräver mycket vatten. Under den torra sommaren, gummi växter kräver mer vatten och vattna bör göras mer sparsamt på vintern. Ett annat bra lång stor inomhus anläggning som du kan överväga att ha i ditt hus är dum käpp. Dumb sockerrör har ljusa gröna blad med grädde färgade ådror och de växer upp till en höjd på 4 till 5 meter. Det är en buskig planta och spridningen är cirka 3 meter. Denna attraktiva krukväxt kan odlas genom förökning av stamceller snitt i väldränerad krukväxtjord.
En av de mest populära höga krukväxter som även kan användas för privatlivet är draken trädet. Den växer till en höjd av 2 till 10 fot och den kräver solljus för sin tillväxt. Det är bäst placeras i balkonger där den kan få tillräckliga mängder av solljus. Dessa växter har väldigt tunna stjälkar med välvda blad som är mörkgröna i färgen med lila marginaler. De kräver väldränerad jord med enstaka vattning. En annan god låga underhållskostnader hög inomhus anläggning är fiol blad fig. Den har stora blad som växer på smal stjälk. Det är en vedartad växt som inte kräver alltför mycket solsken för att växa och är därför ett utmärkt krukväxt. Det bästa med fiol blad fig anläggning är att det växer ganska långsamt och så du inte behöver beskära den.
China Doll är en av de mest attraktiva höga krukväxter som växer upp till en höjd på 4 till 5 meter. Den har glänsande mörkgröna blad med framträdande nerver. Den växer bra i tropiska klimat och kräver medium till starkt ljus för att växa bra. Marken för denna anläggning bör vara väl dränerad och fuktig och det kräver regelbunden vattning. Om du letar efter höga krukväxter som har blad i en annan färg än grönt, så ska du välja lila sammet anläggningen. Det är inomhus anläggning med tjocka blad och medelstora blad är täckta tätt med fina lila hår som ser ut som sammet. Den växer till en höjd av 2 meter och regelbunden beskärning av anläggningen är nödvändig.
Det var några höga krukväxter som du kan växa i ditt hem. Krukväxter vård är mycket viktigt om du vill behålla dem i sin bästa kondition. Andra inomhus höga växter är bambu palm, Coleus, Croton, Dracaena växt-och fishtail palm. Alla krukväxter bör regelbundet klippas och vattnas och planterade om inom ett år.