Ljudisolerande Gardiner

Vad är ljudisolerade gardiner? Har du också samma fråga i åtanke? Så, låt oss ta reda på svar. Dessa är gardiner och draperier som används för att minimera bullret från att komma in i rummet och dessa gardiner också inte låta ljudet ut från det angivna utrymmet.
De ljudisolerade gardiner kan vara mest vanligt förekommande i offentliga miljöer, t.ex. biografer. Dock är isolerad gardiner för hem en bra idé och kan användas på ett så effektivt sätt. These gardiner kallas också tunga gardiner och det liknar fodrade gardiner panel som är tillverkad av tung och fodrade gardiner. Sätten att hänga här typen av gardin liknar den traditionella gardinerna. Gardinerna kan upphävas antingen genom att använda enkla krok, hängare genomföring eller slinga infästning material. Alternativen för färger och mönster är desamma som för de konventionella gardiner.
Det enda särskiljande draget mellan ljudisolerade gardiner och draperier konventionell är tjockleken och tyngden av materialet. Denna typ av gardiner har en vadderad konstruktion som ökar tjockleken på panelen med två till tre inches. The quiltning kan antingen göras på båda sidorna som är, rygg och framför draperiet panelen eller bara på baksidan av panelen. Vissa drapers använda nederkant av panelen att lägga vikt så att gardinen inte rör sig med vinden eller någon annan anledning.
Ljudisolerat Gardiner för hemmet
These gardiner utföra funktionen för absorberande och dämpning, snarare än att stöta bort buller, men de är inte så effektiv med att fånga upp ljud gillar kombinationen av ljudisolerade väggar och ljudisolerat isolering. Men ja kan gardiner vara effektiva för att minska ljud och andra typer av vibrationer som är ganska distraherande. Ljudisolerat gardiner för hemmet kan också vara en bra idé där du behöver för att kontrollera ekande ljud och buller. Till exempel kan de studera rum har ljudisolerade draperier för Windows för att minska bullret som kan distrahera barnet på natten eller ens på dagtid.
Den matelasserade konsistens av gardinen löser också i syfte att upprätthålla den normala rumstemperaturen genom att blockera solljuset. Så, ljudisolering rum kommer att tillåta ditt barn att koncentrera sig mer på sina studier. En annan användning av dessa gardiner i huset är för hemmabiosystem. Installationen av gardiner på insidan väggarna i rummet kommer att bidra till att minska ekande av ljudet och minimera distraherande på grund av andra ljud under filmen gång. Det kommer också att ge dig en känsla av en offentlig biograf och du kommer att titta på filmer utan någon form av distraktion och hinder.
Även om det är ett accepterat faktum att ljudisolering gardinerna är en ganska dyr affär än fodrade konventionella gardiner, men de tjänar syftet i stor utsträckning. Bortsett från detta är de skivor tillverkade även flamsäkra som ökar attribut ljudisolerade draperier. Underhåll av dessa gardiner är också mycket enkel, rengöring med ånga utrustning kan användas vid rengöring. Du kanske har problem med att finna dessa gardiner i hemmet butiker och på försäljningsställen, men kan du kontakta kommersiella inredning återförsäljare som ett lager av mönster.
Förutom att ljudisoleringen av gardiner, kan du isolera även fönster som kommer att lägga till blockering av ljud och ljus. Nu måste du tänka hur isolera fönstren med ljudisolerade gardiner? Jo, jag har en lösning på ditt problem på isoleringen för ljudisolering och. Det är mycket enkelt. Mät fönsterram att ta reda på djupet. Använda aluminiumfolie för att täcka den inre delen av fönstret som återspeglar värmen. Skär ljudisolerade matta och fibrösa styrelse fönsterkarmen storlek. Med hjälp av en kniv, gör finger hål i ljudisolerade matta som kan tas bort när du vill ljuset. Fäst kortet med mattan och skjut in den i fönstret. Kontrollera att det inte finns några luckor och din ljudisolerade gardin med isolerade fönster är klar.
Så nu vet du hur man hålla sig borta från distraherande ljud och ljud. Use ljudisolerade gardiner och hålla dig borta från bullret från omvärlden.