Emotional Otrohet Tecken

Emotionell otrohet verkar vara den senaste införande i förteckningen över relationen frågor, och ännu viktigare verkar vara att plocka upp ganska fort. Prevalensen av emotionell fusk i ett relation ökar med fler och fler människor att ta till deras så kallade "bästa vän" för mycket krävs sinnesfrid. Detta är dock inte tolkas som en "person kan inte ha en bästa vän av motsatt kön". Ett förhållande uppgår till en känslomässig affär endast när denna person anförtror varje incident av sitt liv till sin så kallade bästa vän, istället för att dela det med sin make. Att engagera i dessa relationer kan innebära en katastrof för ert äktenskap, och det är därför klokare att hålla sig borta från dem. Innan vi går vidare till känslomässiga otrohet tecken, låt oss försöka förstå vad det handlar om.
Emotional Otrohet: Definition
Emotionell otrohet, även kallad emotionellt fusk eller känslomässiga affär, är otrohet begränsad för känslor, känslor eller tankar, istället för fysisk intimitet. Med detta sagt, känslomässig otrohet kan bana vägen för utomäktenskapliga affärer kännetecknas av fysisk närhet mellan två människor. I flera fall göra personer som deltar i sådana förbindelser inte ens inser att de är rubrik för några katastrofer. Det kan finnas flera orsaker till människor vänder sig till sådana frågor, äktenskapliga problem är bara en av dem. Den person som du engagera dig känslomässigt kan vara en kollega, en vän, en före och med en pratstund vän. Även om det finns någon fysisk engagemang i dessa relationer, hur mycket mental energi riktas mot den kan leda till allvarliga problem i en relation.
Tecknen på Emotional Otrohet
Emotionell otrohet börjar med vad som kallas "oskadlig flirta", och fortsätter att utvecklas till något mycket mer än så. Med tiden får du så van vid denna "vän" som du ser fram att spendera mer och mer tid med honom / henne. Vid ett tidpunkt, blir din böjelse för denna så kallade kompis rätt självklart och reflekterar i form av känslomässig affär skyltar i livet. Anges nedan är en sammanställning av några av de mest framträdande känslomässiga otrohet skyltar måste du vara på utkik efter.
Du måste se upp för dessa känslomässiga fusk skyltar relation:, antingen för den partner förlorar intresset för relationen. , Mängden tiden med maken minskar kraftigt. ; Den person tenderar att få sin vilja igenom i småaktiga argument tillsammans med sin make. , Det finns en liten eller ingen som helst sexuell intimitet i förhållandet. ; Vänskapen med så kallade bästa vän hålls hemliga för maken. , Du måste göra en anteckning dessa förändringar i dig själv:; Du spenderar mer tid att tänka på din så kallade bästa vän. ; Du börjar drömmer eller fantiserar om din vän. , Du blir svartsjuk på idén att se denna "vän" med någon annan person. , Alla plötsligt du känner att det inte finns något gemensamt mellan dig och din make. , Känslan av skuld uppslukar dig varje gång du står inför din make. , Du måste vara försiktig när:; Din partner tillbringar mer tid utanför huset än han / hon brukar. ; Din partner tillbringar långa perioder på datorn eller prata i telefon. ; Din partner säkrar hans filer och mappar på datorn med lösenord. ; Din partner blir överkritisk om ditt utseende och beteende. ; Din partner blir defensiva när ifrågasatte om hans vänskap med en person av motsatt kön. ; Detta var kort information om vad som är känslomässiga otrohet, och tecken på samma sak. Man måste förstå att känslomässiga band är nästan oundvikligt. Med detta sagt, blir det nödvändigt att dra en gräns när det gäller att få delta i sådana frågor. Om det alls du ser något av dessa känslomässiga otrohet tecken i din partner bör du få snabbt in i skadekontroll läget och sätta i försöken att lösa förhållandet frågor. Vid slutet av dagen är relationerna bygger på förtroende och någon sorts fusk i samband uppgår till brott mot denna mycket förtroende.