Sätt att få en tjej att tycka om dig

Du kanske har redan läst om de många olika sätt att få en tjej att tycka om dig, men om det fortfarande inte fungerar, kanske du inte försöker tillräckligt hårt. Det finns många överväganden att tänka på när du ställer ut för att få det drömtjej om dig till som du, och nästan alla av dem innebär att själv mer presentabel och mer sympatisk. Om du av någon anledning är hon inte betalar dig all uppmärksamhet du känner att du förtjänar, det är helt enkelt eftersom du inte hantera situationen rätt. Du måste veta hur man kan locka en flicka i tillräckligt detaljerat för att få det att fungera.
Det allra första du behöver göra är att ta ansvar för ditt liv. Om du anger att uppvakta en flicka, är det sista kvaliteten hon vill se i dig en oförmåga att veta var ditt liv är på väg. Om nu detta är bara en av dem som passerar romanser du skulle inte bli störd av allt detta, men om du är här läser detta, så måste du definitivt ha något mer på hjärtat.
Du behöver inte att vara hyperaktiva Control Freak för att nå den damen uppmärksamhet och få i ett förhållande, men du behöver visa några egenskaper som gör att du sticker ut från mängden. Detta är inte en åtgärd som är unik för den mänskliga rasen, som de flesta djur och fågelarter även hitta sina kompisar bygger på en strikt uppvisning av makt och färg. Åt oss människan, denna kraft och manifesterar själva färgen i form av ansvar, en skyddande karaktär och fasthet. Dessa fakta om tjejer som killar bör veta kommer också att hjälpa dig att lära dig mer om dem.
Bästa sätten att få en tjej att tycka om dig
Här är några klichéartade tio sätt att få en tjej att tycka om dig och tips om hur man får en flickvän. Du har definitivt sett eller läst om dessa vid någon tidpunkt eller de andra, så bli inte överraskad av dem. , Vara säker och vet hur man pratar med en tjej du vill. , Vara påstridig. , Var artig och tillmötesgående. , Vara humoristiskt. , Var glad. , Var flirtig och vet hur man flirta med en tjej på rätt sätt. ; Vara väl bevandrade och väl läsa. , Var ridderlig. , Vara mystisk. , Vara lyhörd och ett öppet sinne. ; Alla dessa tips och verktyg som är mycket lätt att distribuera planlöst utan att sätta dem i praktiken är mycket lättare sagt än gjort. I verkliga livet, flickan i dina drömmar vet antagligen inte ens att du finns. Så innan du ger dig ut på dessa sätt att få en tjej att tycka om dig mer och innan du använder din fantasi plocka upp linjer, måste du värma upp henne till det faktum att din existens. Det finns många olika sätt som du kan uppnå detta, och här är några riktigt färgsprakande de som får eller inte får arbeta. ; Kidnappa henne hund och låtsas som du räddade den. ; Ram in i hennes bil och ge henne en skjuts hem. ; Stjälk henne tills hon har inget annat val än att gå ut med dig. ; Ta liderliga bilder av henne och utpressning henne. , Prova att fria till henne folk så att du kan skriva in hennes liv. , Slip ett sovande piller i hennes drink, och överraska sig när hon vaknar. ; Gå på plastikoperation för att se ut som hennes pojkvän. ; Force sin pojkvän för att få plastikkirurgi. , Få någon att stjäla sin väska och sedan hämta det heroiskt för henne. , Kidnappa henne och göra henne leva som eremit med dig. , Observera att vissa av dessa åtgärder kan få dig i trubbel med myndigheter, och detta kan resultera i ett besöksförbud, eller en grov misshandel, eller båda. Om du inte kan utföra dessa uppgifter på hur man gör en flicka falla kär i dig med takt and subtilitet, kommer du att bli fångad. Och en gång detta händer, chanserna att hennes tycke du kommer att bli ganska mycket obefintlig.
Om du åker fast, då du kommer att behöva räkna ut några sätt att få en tjej att tycka om dig igen och blossa upp imaginära romantik. Vid slutet av dagen, måste du få uppmärksamhet genom att den här tjejen första, samla mod att närma sig henne, och sedan berätta för henne vad du tänker på innan du lär dig att vinna en flickas hjärta. Även graden av misslyckande är högre när du antar denna strategi är det faktum att om hon inte är intresserad av dig, kan du inte manipulera henne att gilla dig. Lära sig acceptera det och växa utöver detta, eftersom det finns så mycket mer i livet att se fram till. Att veta vad flickor ser i killar och vad tjejer vill killar veta kommer också hjälpa dig oerhört.
Om du fortfarande vill hitta något sätt att få en tjej att tycka om dig, då kan du gå ner upptrampade stigen och anta mosig klichéer som alla är bekanta med. Hursomhelst, må kraften vara med dig.