Sätt att få en kille att Like You

Det är ofta så att när en tjej startar tycke en kille, går hon ut ur hennes sätt att imponera på honom. Hon kunde klä upp olika eller prata om saker som killen gillar, bara för att få hans uppmärksamhet. Eller kan hon vara helt tunga bundna och inte vet vad de ska göra när han är runt. Låt mig säga dig, om du befinner dig beter sig på något av följande sätt, det finns mycket dyster chansen att du skulle lyckas. Men om du tar följande relation råd och följa dessa sätt att få en kille att gilla dig, kanske du lyckas.
De bästa sätten att få en kille att Like You
Som sig själv, om du inte gillar vem du är, hur förväntar du dig att andra ska som du? So, innan någon annan falla för dig eller innan träffar någon, tycka om dig själv. Bygg upp ditt självförtroende, känner din plus och minus. Vara optimistisk och alltid agera positivt. Ingen kille kommer att gilla en behövande flicka som alltid vill ha hans uppmärksamhet. Så, som du själv, vara självsäker och ha ett liv på egen hand.
Be Yourself, Om du vill veta hur man får någon att tycka om dig, då bästa du kan göra är bara vara dig själv. Försök inte att imponera på honom eller göra saker eller agera på sätt som är normalt för dig. Om någon har att som du, kommer han gillar dig som du är. Dessutom ingen som gillar att vara i sällskap med falska människor. Om du låtsas vara någon annan och sedan efter ett par datum killen upptäcker den äkta, kanske han känner sig besviken. Så, ett av sätten att få en kille att gilla dig mer är att vara vem du är.
Hålla det enkelt, Om en kille tycker att du är så komplicerade att bli förstådd, kanske han har väldigt svårt att ta saker framåt med dig eller bilda en relation med dig. Så, vara så enkelt som möjligt och mest av allt, vara lättillgänglig så att killen inte känner sig orolig när han är runt omkring dig.
Vara intelligent, en annan av sätten att få en kille att gilla dig mer är att vara intelligent. Och att vara intelligent på något sätt innebär att man måste veta allt, men vara medveten om saker omkring dig. Inte bara begränsa dina samtal till klänningar, skor och kosmetika. Försök att veta lite om sport, politik, mat och andra vardagliga ämnen konversation, så att du har en del intressanta saker att prata om med killen.
Utveckla en Hobby, Om du säger killen som du brinner för något, vare sig det musik eller dans eller ritning, kommer han säkert att hitta dig mycket mer intressant. Så, inskärpa en hobby och som vet på din hobby klass, kanske du hittar en kille som är ännu mer söt och charmig än den du försöker så hårt att imponera?
Utvecklar sin känsla för humor, även om det inte kan göras över en natt, fortfarande kan du le och komma över som en lycklig person. Du kan säga till killen några roliga incidenter som kunde ha hänt med dig. Om du inte har något roligt att dela, är en av de bästa dating tips för att göra upp en historia och berätta för honom. Men se till att det låter äkta och att du gör detta bara en eller två gånger, eller killen kan snart reda på att du är fibbing bara för att imponera på honom.
Ta första steget, det är det tjugoförsta århundradet tjejer! Så, om du gillar en kille bara säga till honom. Men innan du gör det se till att han inte ser någon eller träffar någon. Tro det eller ej, men de flesta killar skulle älska att bli ombedd av en flicka. Mycket få killar i dag som tystlåten och blyg flickor. Så, vara säker och ta första steget. Läs hur man skall uppnå en kille att veta exakt vad man ska göra eller säga när man frågar ut honom eller säg att du gillar honom. Även om han säger nej, åtminstone det kommer att spara dig ORO att hitta sätt att imponera på honom.
Var en vän, för en kille att som du, måste han tänka dig en vän först. Så, ge honom tid och lyssna på honom. Om han står inför några problem eller frågor relation, ge honom ditt stöd. Var uppmärksam på hans idéer, känslor och föreställningar i livet. En kille är mest sannolikt att falla för en flicka som han bildar en känslomässig kontakt.
Detta var en kort diskussion om olika sätt att få en kille att gilla dig igen. När det gäller känslor och relationer, kan du aldrig riktigt förutsäga åt vilket håll vinden blåser. Han kanske gillar du eller han kan tappa intresset för dig efter ett tag - allt är möjligt. Så bli inte besatt av en viss kille. Om du verkligen gillar honom, ge det tid, om känslor för att utveckla de kommer så småningom. Men om du känner att han inte svarar, inte hängas på honom. Var dig själv, agera intelligent och knäcka ett skämt då och då och det är ingen tvekan om att en kille snart börjar gilla dig.