Dränering Problem

Ett bra dräneringssystem runt huset är viktig, eftersom dålig dränering kan skapa många problem. Dålig dränering kan orsaka stiftelse problem på grund av vatten igensättning. Detta kan minska värdet på fastigheten, även hygien kan minska. På grund av det vatten som samlats där kan vara utveckling av myggor. Därför, för att undvika dränering problem, ett behov att installera och underhålla bra dräneringssystem. Här är tips på att identifiera dräneringen problem i ett hus som inte har något avloppssystem, och tips om hur att diagnostisera andra avlopp problem och effektiva lösningar dränering.
Identifiera dränering problem
Det första du behöver göra är att ta reda på källan till vattnet. Jo, genom att hitta källan till vatten kan du enkelt implementera ett nytt dräneringssystem eller rensar ett befintligt avloppssystem. Mestadels hus som ligger på en sluttande region, få överflödigt vatten pooling problem. Ansamling av vatten uppstår också om det finns ett överskott taket vattnet rinner alldeles intill vattnet grunden för ditt hus. De flesta dränering problem i bakgård bero bakgårdar, ofta plågas av vatten rinner ner från taket eller på grund av trasiga ledningar.
Så, ta ett anteckningsblock med dig och gör en kontroll upp runt huset för att lokalisera källan till vatten igensättning. Kontrollera rännstenen första, att se om de är korrekt installerade, och se om de är rena. Kontrollera sedan stuprör om de är rena, eller om det är något på den som skapar blockeringen. Om så är fallet, ta sedan bort eventuellt skräp på stuprännor. Kontrollera sedan för landskapsplanering, om det ordentligt sluttande. Om vattnet går till avloppsnätet eller en storm drain system. Också slutligen kontrollera om det finns överskott kompost i din trädgård, som är fångstmetoder fukt. Om det finns överskott kompostmaterial, sedan använda en kratta, ta bort några av kompostmaterial. Detta var ungefär dränering problem, och hur man identifierar dem, låt oss nu titta på några lösningar på dränering problem runt huset.
Lösningar på dränering problem
Franska avloppet, Dessa är mycket effektiva och populära som dränering lösningar. Franska brunnsläggning är enkelt, allt man behöver göra är att gräva ett dike vid basen av det sluttande regionen, sedan låta den franska rinna för att fånga upp vattnet och distribuera den.
Sumpen pumpar; sump pumpar är mycket effektiva för att bekämpa dränering problem i trädgården, och de är effektiva i de mest extrema situationer också. Till exempel, om det finns en låg grundvattennivå som pressar vattnet underifrån marken, då vattnet kommer att bli samlats i gropen av oljetråget. Då vatten dräneras ut genom att pumpa bort från grunden av huset med hjälp av underjordiska ledningar. Då kommer detta vatten riktas till stadens storm drain system eller en torr brunn.
Torr Wells, torrt brunnar är populära som dränering lösningar för varv i regioner där rören inte kan anslutas till ett dagvatten dräneringssystem. Torra brunnar fylls upp med grus och sedan omges av filterduk. Vattnet rinner i brunnen och sedan infiltrerar inne i marken genom gruset.
Det var allt om hur man identifierar dränering problem tillsammans med några dränering lösningar runt huset. När du har identifierat dränering problemet genom att installera ett effektivt avloppssystem om så krävs, eller städa upp och underhålla det befintliga avloppssystemet. Se till att du kolla med lagar angående staten, samtidigt som den riktar överflödigt vatten till en torr brunn eller stadens storm drain system. Eftersom vissa lagar anges att överflödigt vatten måste filtreras och sedan vidarebefordras till allmänheten avloppet.