Intressanta växter

Föreställ dig att du står under ett träd som har bevittnat de två världskrigen, inbördeskriget, eller det är mycket träd under vilket Buddha uppnådde upplysning. Hur skulle du känna? Upphetsad? Imponerad? Nyfiken? Eller kanske alla tillsammans? Tja, Jag klandrar dig inte, trots allt som inte skulle vara glada att stå under ett träd som är 500 år gammal? Detta är inte allt. Det finns många sådana intressanta växter över hela världen för att se vilka har lockat hundratals turister varje år. Om du vill veta mer intressanta växter namn och fakta, och fortsätt sedan behandlingen.
Några intressanta växter
Det finns hundratals växter och träd som fortfarande förvåna oss, som fortfarande gör att vi undrar om de underverk som skapats av naturen. Låt oss se vissa av dessa intressanta växter.
Dionaea muscipula eller Fly Catcher Plant, dessa växter kallas även venus flytraps. Detta är en typ av köttätande växt som har en naturlig fälla för att fånga insekter. De har två blad som sitter ihop och det är fullt med känslig päls som kan upptäcka eventuella insekt, myra, fluga, etc. En av de intressanta fakta om venus FLUGFÅNGARE är att när en insekt kommer nära den, blir det fastnade i pälsen eller den klibbiga vätskan och stannar där, tills det blir löst, alltså, ger näring till anläggningen. De viktigaste livsmiljöerna för dessa anläggningar är i träskmarkerna i tropiska och sub tropikerna och även blöta stäpper.
Sarracenia purpurea eller Pitcher Plant, Här är lite mer köttätande växt information som intresserar dig. Kannan anläggningen finns också en köttätande växt som lever i jord som är fattig på kväve. De utgör för denna förlust genom att de livnär sig på insekter som de fångar. De har tubulär formade blad som är klädda med hår nedåt. Insekten går in i röret, men kan inte fly eftersom de är fångade i håret. Längst ner i röret, finns det några magsafter som hjälper växten att konsumera och smälta insekter.
Selaginella lepidophylla eller uppståndelsen Fern, dessa växter kan hittas i torra regioner, där det finns brist på regn. På grund av detta, torr de upp och skrumpna ihop till en boll. Denna ormbunke har förmågan att förbli så här i år tills det regnar. När det finns en dusch, bladen av denna ormbunke absorbera vatten och öppna upp eller rulla. Anläggningen blir grön och börjar växa. Igen om det inte finns vatten, skrumpnar den. Denna anläggning är alltid levande, även i dess torkade upp scenen.
Amorphophallus titanum eller Corpse blomning; Om du står nära ett lik blomma, kommer du att stå i närheten av det på egen risk. Detta är på grund av lukten av blomman. Det luktar som ett lik, därmed namnet. Höjden av blomman är nästan lika stor som en vuxen och blomman av denna anläggning är en av de största blommorna i världen. Denna blomma blommar sällan. Insekterna lockas av denna lukt, varför de är användbara för växten när det gäller avel.
Lithops eller den levande Rocks, dessa växter kan ses främst i öknar. När du först ser dem, kommer du att desorienterade, eftersom de ser ut exakt som stenar. Detta eftersom de vill hålla borta insekter och andra gnagare som kan sluka upp dem för vatten.
General Sherman, Ja, det är namnet på en växt. Det var uppkallad efter en begåvad allmänt av det amerikanska inbördeskriget. Det är en jätte sekvoja vars höjd är 84 meter och diametern på botten av stammen är nästan 11 meter. Det sägs vara den största trädet i världen och vissa forskare också säga att detta träd var där redan före Kristus. Således de förutsätter, trädet är nästan 2300 till 2700 år gamla. Puh! Det är riktigt gamla.
Pieris Japonica, detta är en av de många intressanta växter i Japan, som är medelstora, vars blad är breda och de är vintergröna. Höjden på denna anläggning är cirka 10 "med 8", men ibland kan de vara kortare än så. Tillväxttakten för denna anläggning är långsam.
Intressanta växter att växa
Förutom dessa anläggningar finns det också vissa intressanta växter att odla inomhus som kärnfria Guava. Många människor, speciellt personer med svaga tänder, kan inte äta en guava ordentligt på grund av dess frö. Detta kärnfria Guava är för dem. Detta är mindre än normalt guava som vi äter, men dess söta, krispiga och smakar gott. En annan intressant växt att växa är bananen med tusentals fingrar. Det är också kallas Pisang Seribu och frukt gäng att denna anläggning producerar, som är nästan 6 meter lång. Frukten smakar brukar gilla SABA banan. Vissa människor älskar också att växa är den nya Star Ruby Makopa. Dessa växter kan odlas i kärl samt i marken och om de är ordentligt befruktade, då de bära frukt efter två år. Om du vill veta mer om de olika andra intressanta växter, då kan du prata med någon botaniker eller annat du kan även läsa om det i böcker.
Nu när du vet om några av de intressanta växt fakta, förvåna dina vänner med din kunskap om intressanta växter runt om i världen och om möjligt, kan du även gå och se dessa växter.