Serpentin rem Kostnad

Detta är för nyfiken sinnen, som gillar att öppna upp maskiner och vill fixa det själva. Inget illa, men andra uppsättning av människor som jag, som jämförelsevis inte är intresserade av fastställande Det måste också ha kommit över det. Du måste ha förbisett en märkbar bälte liknande struktur. Detta bälte kallas serpentin bältet. Identifiera detta bälte är relativt enkelt eftersom det är ett enda långt bälte. Det används för att driva en eller flera enheter i en bil. Artikeln kommer att ge dig några uppgifter om detta, och även om de slingrande bälte kostnaden.
Vad är en Serpentin rem?
Serpentine bältet fungerar olika enheter såsom servostyrning pump, vattenpump, luftkonditionering, växelströmsgenerator, etc. serpentin remspännaren eller inaktiv trissan mestadels styr serpentin bältet. Detta bälte uppfanns år 1979. Det är brett, starkt och har kapacitet att vara under relativt högre spänning. Den största fördelen med detta bälte var att det ökade den totala körsträcka som det minskar motorns belastning.
Man kan också se mer än ett bälte istället för bara en enda bälte där ute. Du har förmodligen måste titta på en relativt äldre maskin, eftersom det användes innan den gemensamma Serpentine belt hade utvecklats. I tidigare dagar, eftersom ett antal bälten gjordes använda, även om någon av dessa bälten inte fungerade föraren inte visste om det, vilket kan vara livshotande. Eftersom denna enda Serpentine belt flyger mer än en komponent, liksom generatorn, servopumpen, osv är remskivor av alla dessa enheter anslutna till Serpentine belt. Därför, om bältet raster får föraren att känna till den så få eller alla enheter kan sluta fungera och / eller kanske inte fungerar korrekt.
Hur till Ändra Serpentine Bält?
Serpentine bälten i särklass är förmodligen en av de mest behövs uppfinningar för bilar. Jämföra med seghet i detta bälte, installera det är lättare. Funderar du på hur du ändrar Serpentine belt? Nå, låt mig säga det är ganska lätt. För att installera det, det finns en trissa du behöver för att lossa, som gäller trycket på bältet, även känd som remspännaren. När spännaren släpps, det är enkelt att byta remmen. Kom ihåg att dra åt remskivan och justera andra komponenter tillbaka när bältet har ändrats. Det är alltid rekommenderat att ta bilen till en mekaniker och få det gjort av en expert. På grund av sin hållbarhet, är Serpentine belt långt mycket bättre än de enskilda bälten. Spänningen flyter lika genom bältet ger det mer styrka och liv. Det är också mindre benägen att halka eller bryta på grund av detta.
Kostnad för att Ersätta ett Serpentin rem?
Om du undrar hur mycket kostar en serpentin bälte kosta? Då svaret på denna fråga är är någonstans mellan $ 12 - $ 60. Därför innebär det att Serpentine belt kostnaden är uthärdligt. Jag kommer att säga att det är billigt för detta liv-till-din-motor enhet. Byta en slingrande bälte betyder att du inte behöver oroa dig lika tills en annan 30.000 - 60,0000 miles eller ca fyra år eller så. Men sedan hålla dina sinnen arbetar för att plocka upp ledtrådar översätter till Serpentine belt problem. Precis som det nämndes innan, om du tror att du kan byta remmen själv, skulle detta innebära att du kan spara allt mellan $ 50 - $ 200 (beroende på fordonet gör och garaget du går till), vilket skulle vara att avgiften för att ändra bälte. I vissa fordon finns instruktioner och / eller diagram sätta på den plats där Serpentine belt är placerad. I vissa andra fordon, är bältet täcks under en huva eller en cover. Också minns att driva trissa eller remspännaren som justerar spänningen på Serpentine belt med yttersta försiktighet, eftersom hantering eller hantering kan det vara en riskabel affär.
Det är lätt för en att känna av när inte Serpentine bältet behöver bytas ut. Din bil kommer att ge dig signaler för dig att fånga den. Om inspektion, om det verkar som om bandet utsliten, visar nedskärningar på det, eller om det framgår glazy, då är det dags att byta remmen. Du måste kunna skilja mellan normalt slitage och eventuella skador. Dessutom måste du ändra bältet om du observerar att det finns ungefär en centimeter av spel till bandet tillsammans med andra indikationer som nämns ovan. Om inte förändrats i rätt tid, så kommer det att börja spela upp gör ljud och kan också börja glida.
En slingrande bälte är bland de viktigaste delarna av din motor och en av de mest vitala en. Ett antal andra kringutrustning och enheter drivs med den. Därför blir det ytterst viktigt för dig att kontrollera och underhålla den regelbundet. Serpentine bälte kostar nominella nog att ersätta den skadade. Även om du kan kräva att betala något till mekaniker som kommer att lägga till Serpentine belt återanskaffningsvärde. Detta kommer inte bara att gynna livslängden på ditt fordon, men i det långa loppet är det du som kommer att vara gynnades mest med det.