Bästa sätten att föreslå

Du har varit i relationen tillräckligt länge för att tänka binda knut. Du vet att svaret kommer att bli ett ja. Men du vill för tillfället vara väldigt speciellt, något som hon kommer att prata om i flera år. Här har jag listat några av de bästa sätten att föreslå.
Några av de bästa sätten att föreslå äktenskap
Det klassiska sättet, Låt oss börja med de äldsta och mest klassiska sättet att föreslå äktenskap. Ta henne till hennes favorit restaurang för en levande ljus middag. Får det att låta som casual som du kan. Ju mer ut det blå det är, desto mer särskilda blir det. Det är normalt att vara nervös och upprymd på sådan tid men försöker att hålla huvudet kallt. Förberedelser är nyckeln till det. Prata med en vän, praktik förslaget bra och om du tycker att spontana kommer att bli svårt. Skriv ner allt på ett papper och gå igenom den en timme före ger överraskning. Även om det blir liksom en gammal förslag idé, är det fortfarande ett av de mest romantiska sätt att föreslå.
Tillbaka till första träffen, ta henne till den plats du gick till, för er första dejt. Minns några trevliga gamla minnen, återskapa den magi och spänning i den första dagen, diskutera varför det fungerade så bra, etc. Ta inte upp något negativt. När känslor är på topp och hennes ögon börjar fukta, är det dags att gå ner på ett knä.
På dansgolvet, ta henne till en fin nattklubb eller pub för en drink. Ta kontakt med DJ och manager i förväg för att ägna en låt till henne. I slutet av låten, föreslå henne på dansgolvet. Dess ett bra förslag idé för killar.
Gift från en främling, medan på en semester, se till att en främling att komma och leverera ett paket till henne. Låtsas som om du inte har någon aning om det. Gåvan inuti paketet kan vara en liten bok med dikter på huvudsidan som du skriver kommer du gifta dig med mig?. När hon läser att gå ner på knä och ge henne en överraskning.
Det är i tidningarna, om du letar efter några kreativa sätt att föreslå, här är en stor kreativ förslag idé. Kontakta den lokala tidningen att din flickvän läser, och boka en helsidesannons för förslaget. Kostnaden kan vara hög, men då är det värt det. Ett mer kostnadseffektivt sätt är att boka en annonsplats på en radiostation. Du kan göra det i din egen röst i mitten av hennes favoritlåt.
Medan du var ute, fråga en av hennes vänner att ta ut henne för shopping eller en film. Medan hon är borta, kommer att måla du gifta dig med mig i stora bokstäver på sovrumsväggen. Du kan inreda hela sovrummet med blommor, choklad, etc. Hon kommer att älska det.
Låt Mirror Säg det, kundanpassad presenter är alltid en hit. Så du kan få en T-shirt anpassade för henne med kommer du gifta dig med mig på det tillsammans med hennes namn. Be henne att prova det snabbt och när hon ser det i spegeln, ta ut ringen.
Go Online; Om du är techie typ, kan du designa en hel webbplats för henne med domännamnet kommer du gifta dig med mig hennes namn. Sätt upp några gamla bilder på dig och henne tillsammans. Skriv om varför du vill gifta sig med henne och hur du kommer att hålla henne glad hela ditt liv. Skicka henne en maskerad länk eller en förkortad URL till webbplatsen.
Meddelande på flaska, planen en strand picknick. AVTALA för en flaska på stranden med en gammal söker pergament inuti den som säger kommer du gifta dig med mig. Många sådana frieri idéer vid stranden finns tillgängliga. Söka dem.
De ovan nämnda listan över bästa sätten att föreslå äktenskap är tänkta att ge en stimulans till din kreativitet, så att du kan komma med olika sätt att föreslå äktenskap egna.Det bästa frieri är en som är unik och personlig. Försök att se till att hon är redo för äktenskap och föreslå efter att prata med hennes vänner och familj. Alla de bästa!