Insektsbett om barn

Den bästa tiden att vara ute och ha lite roliga är under våren raster och somrar. Barn i grannskapet komma ut att spela i parker och gator. Tillsammans med barnen, Mother Nature's inte så vänliga critters gå med dem också. Självklart, som förälder, du måste vara mycket oroad över att skydda dem från att bli stucken. Och det är inte som du kan stoppa dem från att gå överallt eftersom du kommer definitivt hitta buggar och insekter där det finns barn. Så, hur kan du förhindra bug bites på barn?
Först av allt, vad barn behöver lära sig är att skydda sig när de är ute och leker. Vare sig de är i parken, poolen, eller ens i trädgården, alltid lär dem att bära skyddskläder. Detta innebär, om vädret tillåter det, slitage långärmade tröjor och / eller byxor. Du kan rädda dem från potentiellt farliga / giftiga insektsbett.
Hur man behandlar Insektsbett om barn
Eftersom det finns hundratals av insekter och småkryp, inte alla bug bites kan behandlas på samma sätt. Naturligtvis finns det olika åtgärder som skall beaktas vid valet av rätt bug bites behandling. Det är därför har vi delat in dessa små krypen.
Bug bites på barn - Getingar, du kanske kan eller inte kan vara medveten, men getingar är kända för att sticka mer än en gång. Plus, getingstick liknar ett bi sting. Några barn (och vuxna) är allergisk mot getingstick, så du måste vara mycket försiktig och hitta de tecken tidigt. När bitit, getingar eller gula jackor som inte lämnar en stinger. Att behandla bettet, tillämpa is över området omedelbart och sedan använda medicinering (hydrokortison 1%, bensokain spray eller antihistamin creme).
Bug bites på barn - Mosquito, Myggor är hyper och aktiva runt skymning och gryning, det är därför de lätt kan ta sina chanser på bitande barn. Som en försiktighetsåtgärd, se till att det inte finns några stillastående vatten runt ditt hus och gård (som de attraheras av sådana platser). Även bära skyddande kläder är också hjälpsam. Att behandla myggbett, skölj omedelbart händer och ben med antibakteriell tvål och varmt vatten. Applicera över receptfria läkemedel som stoppar klåda.
Bug bites på barn - Bees, The bug bites en förälder är mest orolig för är från bin. Anledningen är de starkt smärtsamma och kan också ge en allvarlig allergisk reaktion mot barn. De vanligaste platserna där barnen kan få stucken av bina swimmingpool och parker. Lär dina barn hur du tar bort gadden om de får biten av en. Eller be dem att springa hem omedelbart så att du kan använda nageln (eller kreditkort, utan nål) ta bort den. Applicera is över BISTING, eftersom det kommer att minska eventuella svullnad, tillämpa over-the-counter medicinering. Om ditt barn utvecklar en allergisk reaktion eller är stucken på näsa, hals eller mun, ring 911 direkt eftersom dessa platser är farliga.
Bug bites på barn - Spiders, Precis som alla andra insektsbett, kan du behandla lätt en spindel bett. Du kan använda is och spindel bita medicin på området. Som spindel biter är kända för att ge blåsor, kan du placera ett plåster över området. Detta kommer att avskräcka barnet från repor och / eller ytterligare infektera den. Om du känner att spindeln kunde ha varit gift eller märker några allergiska reaktioner, inte slösa tid med att söka lämplig medicinsk vård.
Om bug bites svullnaden blir utom kontroll, öka, eller kommer inte att minska även efter att tillämpa medicin, åka till sjukhuset omedelbart. Du vill inte ta några risker att få en infektion eller sjukdom. Fråga dina barn att inte provocera insekter eller leka i närheten av bikupor och bon. Att spela på säkra platser bidrar till att förhindra bug bites på barn. Undvika att gå in i trä områden, spela bra, och låt inte buggar bita.