Yard Dränering

Att inrätta ett system avloppsvatten, finns det tre huvudsakliga steg. Det första är att kontrollera källan till vatten blockering, dels installera ett effektivt avloppssystem och andra lösningar dränering. Och sista är att direkt överflödigt vatten till kommunala avlopp storm eller en torr brunn. Här är de användbara tips som hjälper dig att identifiera källan till gården dränering problem och effektiva lösningar varvet dränering.
Räkna ut dränering Problem och lösningar
Ta ett anteckningsblock och penna med dig och gå runt i huset och kontrollera gården avloppssystemet. Och anteckna de områden där vatten blir igentäppt, och områden som måste installeras med extra varvet dräneringssystem. Kontrollera rännorna första, att kontrollera om de är rena, eller har några skräp blockera dem. Kontrollera också stuprännor för skräp och underhåll. Undersök landskapsplanering, om den är riktigt sluttande eller inte. Kontrollera om vattnet blir riktas mot en storm dräneringssystem. Slutligen kontrollera om det är för kompost i trädgården som är fångstmetoder fukt. Om det är, sedan använda en rake för att bli av med överflödigt kompost i trädgården.
Mestadels kommer hus som baseras på en sluttning lider av vattenproblem igensättning. I ett sådant fall ett bra dräneringssystem som franska avlopp eller pumpar sumpen och ytterligare mindre lösningar dränering ska installeras, och överflödigt vatten måste föras till stadens stormen avlopp. De flesta varvet dränering problem orsakas på grund av vatten som rinner ner från taket eller på grund av trasiga ledningar. Så att du kontrollerar området runt huset ordentligt för att räkna ut de problem vattnet igensättning. En gång, figur du ut de problem vattnet blockeringen, installera ett bra dräneringssystem för att förhindra att problemen vatten samlas.
Typer av Yard dräneringssystem
Franska avloppet, franska avlopp är populära som varvet avlopp. Installera gård avlopp med franska avlopp är lätt, och man kan göra det själva. För franska brunnsläggning allt man behöver göra är att gräva ett dike vid basen av det sluttande området, som orsakar vatten igensättning. Låt sedan är vatten att fångas upp av franska avlopp. Detta vatten sedan blir omfördelas.
Sumpen pumpar; sump pumpar är mycket effektiva och arbeta för även i extrema situationer. Precis som om det finns en låg vatten tabell som driver vatten underifrån marken kommer vattnet att få samlats i schaktet i sumpen och sedan töms ut och bort genom pumpning. Således vattnet vattnet töms utanför hemmet stiftelse med hjälp av underjordiska ledningar, och sedan vidarebefordras till en torr brunn eller den kommunala stormen avloppet.
Trench avloppet, Trench avlopp används för att fånga dagvatten som rinner över ett stort område som en uppfart. Trench avlopp är anslutna till stadens storm drain system.
Yard Inlopp, Yard inkast liknar fånga bassänger, men är mindre i storlek och form som effektivt avloppssystem lösningar för varv. Man kan köpa metall eller plast luftintagen gård i de flesta järnaffärer.
Torr Wells, dessa är populära som dränering lösningar för varv i områden som inte kan anslutas till en storm dräneringssystem. Torra brunnar är fyllda med grus och sedan filtrera tyg omges på detta lager Vattnet rinner i brunnen och infiltrerar i marken på grund av grus.
Kör Off Dränering, dessa dränering lösningar runt hus eller en byggnad används för att direkt top bort vatten från huset. Vattnet som blir samlats på grund av regn eller rinnande vatten, får ledas bort på grund av avrinning dränering. Den installeras i områden där avloppet inte kan placeras runt grunden.
Detta var allt om gården dränering. Så räkna ut problemet vattnet igensättning, och installera ett effektivt avloppssystem som styr överflödigt vatten till stadens stormen avlopp. Se till att du håller upprätthålla avloppssystemet, för att förhindra eventuella problem vatten igensättning.