Presentkort på Mindre

Presentkort, oavsett om du planerar att köpa en för personligt bruk eller för Gifting någon, är ett bra sätt att spara pengar, särskilt om man köper vid rätt tidpunkt och från rätt källor. Dessa dagar många säljare erbjuder rabatterade presentkort som strategi för att öka sin kundbas. Du som kund kan dra en hel del av dessa certifikat du får mycket mer värde än du faktiskt betalar för. Så, om du vill veta hur och varifrån du kan få sådana presentkort för mindre, nedan är några av de alternativ som anges för dig.
Sätt att köpa presentkort för mindre
Speciellt tillfälle / Holiday Deals, Det är normalt sett att när en speciell händelse är runt hörnet, till exempel Alla hjärtans dag eller påsk, många restauranger, hotell, spa, salonger erbjuder rabatter eller ge mer till kunder på kortet beloppet. Till exempel, på ett kort på $ 500, kan du få ytterligare $ 50 gratis. Så, om du håller ögonen öppna vid sådan dagar eller under slutet av året julen, är du säker på att hitta några bra erbjudanden.
Auktionsplatser; Om du söker på Internet på rätt sätt hittar du många säljare på auktionssajter erbjuda några riktigt billiga presentkort. Dessa säljare kan erbjuda dig så mycket som trettio procent rabatt på presentkort. Så kan du köpa presentkort från dessa online-auktioner. Men innan du gör det vara varnar och kontrollera att säljaren är äkta och affären som han erbjuder är legitimt.
Köp fler, vill köpa presentkort mindre än det nominella värdet, är ett bra sätt att köpa mer. Om du köper massor av presentkort, kommer det att öka automatiskt din förhandlingsstyrka. Detta är särskilt fördelaktigt om du köper presentkort för alla dina familj eller vänner. Så, för att utnyttja rabatt presentkort, ta kontakt med säljare i ett företag direkt och förhandla för att få det bästa erbjudandet.

Specialiserade webbplatser; Om du är särskilt söker på certifikat restaurang gåva för mindre, då kan du gå till specialiserade webbplatser såsom as restaurant.com, som erbjuder några riktigt bra rabatter eller någon ytterligare värde på kort. Genom att gå in för sådana kort kan du njuta av en måltid med familjen på några av de bra restauranger och hotell i din stad, till mycket lägre pris.
Frequent flyer poäng, Om du är någon som reser mycket och har samlat en rad av frequent flyer poäng i sina kreditkort konto kan du använda dem för att köpa presentkort. Vanligtvis kan du presentkort på kläder, detaljhandel produkter eller även för dina lokala teatrar.
Lokala affär, om du handlar i en viss affär och ditt kreditkortsföretag betalar dig tillbaka en viss procent som belöning varje gång du handlar i denna butik, då istället för att köpa ett presentkort på en restaurang eller en klädaffär eller ett spa , det vettigt att köpa den från affären själv. Detta gör att du kommer att få att kontanter tillbaka erbjudandet från kreditkortsföretag på mängden presentkortet också.
Dessa är några av de alternativ som du kan använda för att komma presentkort för mindre. När köper presentkort, se till att du känner till alla villkor och begränsningar som satts upp av några av dessa säljare. Ibland kan rabatterade presentkort endast användas på vissa dagar och på vissa särskilda tidpunkter under dagen. Some säljare kan tjäna som en undre gräns för inköp, till exempel en säljare kan säga att du måste spendera minst $ 50 innan du kan faktiskt använda den diskonterade presentkort. Förrän du är tydliga på dessa villkor för säljaren ska du köpa ett presentkort.