Evergreen blommande buskar

Hur underbart att ha en trädgård som alltid är grön. Hur härligt att se på den vackra blommorna svajar följsamt anpassa sig till mild bris. Och hur underbart det är att se bin och fjärilar flitting runt den, frossar i den underbara doften. Undrar du hur att få denna underbara trädgård, för dig själv? Oroa dig inte! Det enda du behöver göra är att läsa denna artikel på några underbara blommande buskar och buskar och rusa ut och få lite vintergröna buskar flowering själv!
Allt om Evergreen blommande buskar
Buskar och buskar har alltid varit ett utmärkt alternativ för trädgårds-och landskapsskötsel. De fungerar säkring som växter och även som personlig integritet skärmar. They försköna trädgården med sin petite men ganska struktur. Vintergröna buskar och buskar är de som förblir gröna hela året. Därför är de uppenbarligen en succé bland alla trädgårdsarbete fans där ute. Annan kategori av buskar är blommande buskar. Som namnet antyder, är buskar som bär blommor kallas blommande buskar. Sedan är vad vintergröna buskar? Enkelt, vintergröna buskar utgör en kombination av vintergröna och blommande buskar! Även bland dessa finns olika kategorier som vintergröna buskar efter sol, vintergröna buskar vara i skuggan, etc. Det finns också ett annat sätt att kategorisera buskar som baseras på vilka klimatzoner bäst för dem att växa bra. Läsa i förväg information om de olika klimatzoner.
Klimatzoner
Vi använder alltid de villkor Zone "X" är perfekta för denna växt eller denna växt växer bra i zon "Y", men för människor som inte vet vad dessa "zoner" är, här är lite hjälp. Låt oss se de olika zonerna och sedan kan du bestämma vilken vintergrön blommande buske som är bäst för din trädgård. Det finns i princip 11 härdighet zoner i enlighet med United States Department of Agriculture (USDA). De börjar med häftigaste och flytta upp Serietillverkade to den varmaste delarna av landet. Se tabellen nedan för en snabb överblick över de zoner.
ZoneTemperature (i º C), 1> -46, -46 2Between och -40, 3Between -40 och -34, 4Between -34 och -29, 5Between -29 och -23, 6Between -23 och -18, 7Between -18 och -12, -12 8Between och -7, 9Between -7 och -1; 10Between -1 och 4, 11 <4
Som ni kan se, eftersom temperaturen ökar, zoner förändras. Därför är det naturligt att olika växter kommer att växa i dessa olika zoner. För att förstå detta bättre, läs framåt ...
Vintergröna buskar: Zon 5; Nedan är de buskar som växer bra i zon 5.
Typerna av viburnum: Viburnum buske tillhör kaprifol familjen. De kan växa upp i träd, men de hålls kort genom beskärning, så att prakt av deras lysande grönt bladverk och vackra rosa eller vita blommor helt kan ses. Blommorna är väldoftande mycket och växer i klasar eller blomklasar. De är extremt populära landskapsarkitektur växter. Måttligt bördig jord med en pH-nivå mellan 5,6 och 6,6 gynnar. När det gäller dessa vintergröna blommande buskar, är full sol vad som är idealiskt krävs, men det tål halvskugga också.
Camellia: Camellia Anläggningen är en perfekt anläggning om du vill piffa upp din trädgård med en skvätt lysande färger. Denna städsegröna blommande buske förstärker skönheten i en blomma trädgård med sina rosa, gula och röda skuggade blommor. Jag behöver inte berätta för dig hur vacker these blommor titta mot glänsande gröna toner av bladen. Denna buske växer väl i lerjord eller något sur jord och områden som får sipprade solljus.
Evergreen blommande buskar: Zon 7; Här är några buskar som växer bra i zon 7:
Gardenia: Gardenia blommor är vackra vackra blommor som är så vit som snö flingor! De har mörka blanka blad och passar perfekt buskar vid gränsen huset eller trädgården. De kan växa i full sol och kan också bära halvskugga. Marken som bäst passar gardenior är en med ett pH-värde från 5,0 till 6,0. Det kräver regelbunden vattning och gödselmedel under blommande månaden.
Stokes Aster: Denna vackra buske är medlem i aster-daisy familj och bär blommor i olika färger, som rosa, blå, lavendel eller vitt. Det kräver sur jord och fullt solljus. Denna buske kännetecknas av långa blad som är cirka 7 inches lång. Det är en av de enklaste vintergröna blommande buskar att växa.
Evergreen blomningbuskar: Zon 8, Nu till några Zon 8 vintergröna buskar.
Skimmia: Dessa buskar av orientaliskt ursprung har en glänsande blad och blommor bär och bär också. Det intressanta med de blommor är att medan knopparna är röda till färgen, är den fullt utvecklad blomma vit! Blommorna har en härlig doft och bär, som visar sig i oktober och vistelse på tills våren är klarröda. These buskar kräver fuktig jord, humusrik. De är blommande buskar som växer i skuggan.
Kerria Japonica: Detta är en mycket härdig buske som ger härlig honung guld blommor på sommaren och mot hösten, är helt lastad med dem. Den växer bara upp till 5 meter och ser alldeles underbar. Det kräver lerig eller humus berikad jord och växer bra i halvskugga. Det kan tolerera solen, men som kommer att orsaka sina blommor att blekna bort, minska storheten i dess utseende. Så om du letar efter en buske att stoltsera till alla er grannar är detta ett!
Dessa var några av de vintergröna buskar som du kan plantera, att förvandla din trädgård till en vacker palett av färger. Prova dem, och du kommer definitivt det vackraste trädgård i grannskapet!