Gräsklipparbladen

En gräsklippare är ett trädgårdsskötsel verktyg som använder roterande blad för att klippa gräset att behålla gräsmattor på en jämn längd. Gräsklippare kan grovt delas in i roterande och cylinder gräsklippare. Roterande gräsklippare är de där bladen roterar kring en vertikal axel medan cylinder gräsklippare består av blad som roterar kring en vågrät axel. Gräsklippare finns i olika storlekar. Enkel hand sköt mark gräsklippare generellt sett används för små bostäder gräsmattor och trädgårdar medan större multi-gäng klippare fungerar bra för större parker och golfbanor. Många gånger kan det hända att gräsklipparbladen få slöa eller utvecklas nicks när bladen träffas av stora stenar eller klippor. När det händer är gräsklipparen inte kan klippa gräset på en jämn längd och du kan hitta ojämna fläckar av gräs i din gräsmatta. Slipning av knivar, därför blir en viktig del av gräsmatta mower underhåll. Om din gräsmatta gräsklipparen inte fungerar måste du kontrollera först om bladen har skadats eller inte.
Gräsklippare
Om din mark gräsklipparen inte har fungerar och gräset är skuren ojämnt längder, måste du få gräsklipparen delar undersökas. En gräsklippare består av delar som t.ex. blad, remmar, skivor, delar batteri, luftfilter, hjul höjdjustering, däck och så vidare. Om någon del blir skadad, kanske du måste ta gräsklipparen till en serviceverkstad för park mower reparation, men om bladen blivit slöa, kan du slipa dem hemma. De flesta av de gånger, kraftiga vibrationer, dålig skärning eller gräs fånga orsakas på grund av slöa eller skadade knivar gräsklippare. Blunt gräsklipparbladen kan lätt slipas, men om dessa är inte att reparera, du alltid har möjlighet att gräsklipparbladen ersättning. Marknaderna är översvämmad med dessa blad kan du välja de bästa bladen gräsklippare som fungerar bra för vilken modell du har.
Hur man slipar Blades Lawn Mower
Du kan antingen gå till en serviceverkstad för att få bladen på gräsmatta vässade gräsklipparen eller vässa bladen på egen hand. Undrar hur man slipar knivar gräsklippare! Innan du börjar blad gräsklippare, måste du se till att du har tagit bort tändkabeln. Om du använder en batteridriven gräsklippare, ta sedan bort batteriet. Om du inte är alltför förtjust i att ta bort bladen gräsklippare, har du möjlighet att använda en axel vinkelslip. Om du inte har flexibla kvarnen axelvinkel måste du ta bort knivarna gräsklipparen. Lossa muttern som sitter fast bladen gräsklipparen gräsklipparen med hjälp av en skruvnyckel eller nyckel. Gör det så noga eller du kan sluta skär dig själv med knivar. Efter slipning av knivar, måste du montera dem i samma ordning, alltså nummer här bladen. Det skulle vara en bra idé att placera bladen i ett skruvstäd eller en anläggning enhet medan du slipar knivarna.
Du behöver en slipskiva för att vässa knivarna. Om gräsklipparen kom med en slipsats, kan du följa instruktionerna i bruksanvisningen. As skärpning av knivar, se till att de placeras i rätt vinkel. Slipa kanterna genom att följa konturer eller flytta bladet fram och tillbaka över skärpning verktyg eller kvarn. När du väl har skärpt blad kan du använda ett blad balanseringsdon för att kontrollera om kanterna har skärpts jämnt. Du kan antingen använda en väggmonterad balanseringsdon eller en konformad blad balanseringsdon. Placera bladet på balansblock, beroende på vilket slut doppar ner måste slipas. Om det finns ett fåtal kvar hack, kan du använda en metall-fil för att ta bort dem. Om det inte finns mer ojämna kanter, bult tillbaka gräsklipparbladen.
Så var det viss information om hur man slipar knivar gräsklippare. Sedan slöa eller skadade knivar inte klippa gräset på en jämn längd och gör det utsatt för många sjukdomar, alltså, se till att du slipar knivarna gräsklipparen regelbundet. Om gräsklipparen har utvecklats för många nicks, kan du slipar antingen knivar eller låta dem ersättas. Hoppas du hittade instruktionerna på reparationer gräsklipparskador i nämnda information användbar.