Skyltar en blyg kille gillar dig

Hans värld stannar när han ser på dig,, hans ögon är limmade till din. Och det ögonblick du ser tillbaka på honom,, han börjar titta på golvet., Allt han vill är att vara med dig,, vad du vill, han är inte säker!, Så blyg kille fortsätter att se på dig, och dyrkar, tillber och dyrkar.
Det finns ord som kommer Män alltid män eller Alla män är likadana. Men när det kommer till att berätta en tjej som de gillar henne, Flash News är, alla människor är inte likadana! När kärleken är i luften, kommer de flesta killar öppet berätta längs med hela världen att de älskar dig och vill att du ska bli deras, men det existerar en befolkning på dessa blyg killar (som jag tycker är helt bedårande), som är mycket tyst om att uttrycka sitt intresse för dig. De förväntar sig att du märke till dem när de tyst märker dig och ger dig tecken en blyg kille gillar dig. De gör inte det självklart för dig, men du kan inte hjälpa märker sina ovanliga beteende mot dig också. Eller? Förvirring, förvirring runt! Men vet du vad? Killen är lika förvirrad och helvete rädd inom. Bara kolla om du står inför följande situationer som visar blyg kille flirta med dig skyltar tydligt.
Hur berätta om Shy Guy gillar dig
Han tenderar att välja en plats där du alltid är framför hans ögon: Om han har många alternativ men alltid väljer att sitta eller ligga på en plats där han kan lätt och tyst se dig då, ahem ahem ", det finns en Möjligheten att han gillar dig! Händer det i ditt fall? Tja om det gör det, är blyg kille in i dig tecken på deras början!
Det finns ofta ögonkontakt: Du alltid märker honom se dig, och sedan, när du ser tillbaka på honom, han låtsas att titta bakom dig eller börjar leta någon annanstans, liksom golvet till exempel! Det verkar vara deras favoritplats för flykt. Detta är den översta bland de kännetecken en blyg kille gillar dig! När han fångas tittar på dig, låtsas han att titta bakom dig eller förbi dig, då märker noggrant, han är fortfarande tittar på dig! Du kan göra ur hans ögon att han inte bara tittade på dig, var han ser dig. :)
Hans kroppsspråk är annorlunda mot dig: Lägg märke till kroppsspråk. Han är allt cool och öppna med andra, men när det kommer till dig, han visar sig vara väldigt tyst, blyg, tvekande och ovilliga att vara vänlig mot dig. Nu kommer du tenderar att missuppfatta det som om killen försöker att ignorera dig och att killen inte gillar dig. Men han är vansinnigt handlöst för dig! Det är därför han inte kan få mod att tala med dig eller ens titta på dig när han vet att du tittar på honom. Om du märker noggrant kommer hans ansikte bli röd och palmer kommer att gå alldeles blöt när du är runt. Försök inte att vidröra hans handflator för att kontrollera om det kommer han definitivt galen ut!
Slutar ställa dumma frågor: Det är inte att han kommer att medvetet försöka starta en konversation med dig, men om (tyvärr eller lyckligtvis för honom) en situation uppstår där han måste säga något, han bara slutar att ställa en dum öppet slut fråga! och när du ger ett svar (räkna ut i minnet vad han tänkt fråga dig), stannar han bara tyst och tar en ursäkt från dig efter en period av tystnad. Kontentan är, om han inte kan starta en konversation med dig, men har inga avsikter att avsluta det också, han definitivt gillar dig. Glöm inte att märka leende på läpparna och glitter i ögonen. Killen kommer att rodna hela tiden han är runt omkring dig. :)
Stöter du hela tiden: Du hamnar ser honom nästan vart du än går! Du kan inte missa denna skylt eftersom det inte kan vara en tillfällighet. Jag menar tror du att han är på alla platser du besöker, samtidigt som din och sedan tro att det är en tillfällighet? Vakna upp! Detta är ett säkert tecken på att han gillar dig och det är därför följer ditt schema så att du märker honom och att han inte får gå miste om chansen att observera dig noga! (Så söt:))
Får du anonym anteckningar:? Detta är något som en blyg kille skulle tänka 1000 gånger innan du gör! Men då han vill berätta för dig hur han känner för dig men ändå inte vill att det ska vara alltför uppenbar. Om du ser anteckningar på skrivbordet säger, du är vacker eller du se söt, är du blyg kille flirta med dig tecken på!
Blir högt så att du märker honom: Som jag nämnde tidigare, kommer han se till att du omfattas av hans synfält där han sitter eller reglerar, vare sig det i skolan, på arbetsplatsen eller sociala sammankomster. Han är för rädd för att berätta det för dig på ditt ansikte, men inom han vill ha din uppmärksamhet desperat! Så medan han pratar med sina vänner, kollegor, kommer han försöka att vara lite högre än vad som krävs så att din uppmärksamhet går till honom, även om en minut, åtminstone du märke till honom, eller hur?
Du är hans all time favorit ämne: Om han inte kan sluta prata om dig till sina nära vänner och kan gå på och på och på med det, är han definitivt fick tänd på dig! Om ni råkar ha några gemensamma vänner, kolla med dem. Det kan överraska dig att blyg kille är attraherad av dig tecken är äkta och att du är den enda i hans sinne och han är desperat att ange ditt hjärta!
Han gör små och söta gester: Ett av kännetecknen en blyg kille gillar dig är små prylar och gester att han kommer att göra för dig även när de inte behövs. Till exempel kommer han hjälpa dig plocka upp saker som du kan ha sjunkit. Eller han kommer att hålla hissen väntar på dig. Eller får er en komplimang varje gång, även om de inte behövs! (Ha ha) få kaffe åt dig vid skrivbordet, listan kan gå på och på och på.
Han blir obekväm när andra killar prata med dig: Om du fortfarande förvirrad om hur man berättar om en blyg kille gillar dig, kan detta vara ett tecken att leta efter, och han är helt säkerligen vansinnigt in i dig, och det är därför kan inte ens bära åsynen av dig att vara med någon annan! Det är denna känsla av otrygghet i sitt sinne som någon annan kanske bara sveper dig bort från honom, så han blir alldeles obehagligt och konstigt.
Undviker man i gruppen: Nästa tecken att leta efter är denna. Om du och din "blyg kille" råkar vara i en grupp, och han slutar att prata med alla, men DU, tror inte att han hatar dig. Det är ett uppenbart tecken på att han har känslor för dig och att han får paranoid och skakig från tanken på att ens tala med dig. Jag vet att det är konstigt, men jag vet inte vad som gör den blyga killar tror att tjejer är otillgängligt. Jag tror, ​​att de tror att du är deras ängel från himlen och tänkte på dig avvisa honom skrämmer skiten ur honom.
Så, om alla dessa tecken en blyg kille gillar dig, är desamma som vad din kille gör med dig, då är det klart att han gillar dig. Jag vet att det är mycket irriterande eftersom du inte kan vänta i veckor, månader eller år för dem att övervinna sin blyghet! Han inte ens prata när du försöker starta en konversation. Men allt detta kommer från hans blyghet och inget annat. Tjejer vill alltid killar att närma sig dem och ta första steget. Men när det kommer till blyg killar, skulle alla jag vilja säga är, flickor, om du tror att han är den, sedan vänta inte för honom att ta första steget! Ta initiativ till att vara vän med honom och gör dig tillgänglig. När blyg kille övervinner blyghet, kan de vara bra älskare och kompisar. De inte bara tenderar att vara din partner för livet, men även de bästa vänner du aldrig haft. Och glöm otrogen mot dig, eftersom du vet hur han agerade när han gillade dig! Ja. Jag är säker på denna relation rådgivning till kvinnor kommer att vara till stor hjälp för många av er. Alla de bästa!