Poolunderhåll Tips

Simning är en stor aktivitet som leder till en bra mängd i vikt och är en trevlig fritidsaktivitet också. Speciellt på somrarna, det finns inget bättre än chilla i en pool, är inte det? Men så mycket som lyxiga är att ha din pool, är det ännu större ansvar och något en slit för att upprätthålla den lyxen. Vad jag menar är att få ett konstruerat pool är ingen stor sak, men att behålla poolen i regelbundet är en större uppgift. Det finns dock inget alternativ om du har att njuta av lyx i sin fulla prakt än att behålla den. Vård för några pool underhåll tips då? Rätt på!
Tips om poolunderhåll
Trash Box, skumma skräp från ytan av poolen är en av de enklaste och bekvämaste sätt att hålla din pool ren. En hand skimmer - en lång hanteras netto bidrar till att rena det flytande skräp, vilket kan vara allt från löv till små insekter och andra saker som kan smutsig din pool. Skumma själv förbättrar cirkulationen effektivitet poolen. Är inte detta ett av de enklaste poolen städning tips bland så många andra saker?
Surt of Base, Justera och balansera syra och alkaliska nivåer i poolen är en av de viktigaste uppgifterna i underhåll pool tips. Balansblock bidra till att upprätthålla rätt mängd syra och alkaliska i poolen. Detta kommer att hjälpa dig att få en kristallklar pool, snarare än en pool med grumligt och irriterande vatten. Det kommer också att spara pengar som du annars skulle spendera på dyra rengöringsmaskiner.
Vakuum Pool, en mycket viktigt tips bland tips pool underhåll är att poolen måste dammsugas varje vecka för att hålla vattnet rent och minska mängden kemikalier som behövs för pool underhåll. Förutom att dammsuga, för att hålla poolen pipig ren, är det nödvändigt att borsta poolen väggarna. Det hjälper till att minska alger och kalk i poolen.
Öppning och avslutning, en mycket viktigt tips för att behålla poolen är att medan stänga poolen, är det en bra idé att rengöra poolen i ordentligt som du kan. Det innefattar skimming och dammsugning och att tillsätta kemikalier. Klor i tillräckliga mängder är nödvändigt. Var det inground pool underhåll eller ovan mark pool underhåll, koppla den elektriska utrustningen i poolen är också viktig. Vid öppning poolen, en gång har klor som ska läggas att få poolen bli av med föroreningar.
Rinna, det är inte precis en bra idé att lämna poolen utan vatten, eftersom det kan orsaka linern krympning och kan skada poolväggen och ram. Detta är en mycket viktig sak att komma ihåg när det gäller ovanstående underhåll mark pool tips.
Uppvärmning, Pool värmare vanligtvis behöver minst underhåll bland alla andra poolen utrustning. När det gäller tips pool underhåll, blir då detta ett lite lättare. Gasvärmare har hållbarhet och förmåga att fungera bra utan service för ett par år. Elpatronen håller längre än så. Att lära känna särskilda instruktioner värmare omsorg, kommer den manuella vara din ledstjärna. Om värmaren inte fungerar ordentligt även efter att ha följt instruktionerna i handboken, får du skulle behöva professionell hjälp.
Läckande här, Var det inground tips pool underhåll eller IT-underhåll tips för någon annan typ av en pool, reparation och kontroll för läckage är mycket avgörande. Så regelbundna kontroller för läckage och andra problem regelbundet måste göras.
Det finns många andra, Nitty gritties inblandade i tips pool underhåll och de varierar något beroende på vilken typ av poolen är det. Alla har sagt och gjort, pool underhåll tips ovan är mycket allmänt och de tillämpas avseende alla typer av pool. Det är där jag får ut av gruppen av ord och låter dig dyka i! Alla de bästa!