Gravstenar och Monument

Gravstenar och monument är den sista stängningen sker på en persons grav för hans identifiering. En inskription är ingraverad som speglar hans framgångar, eller en kort biografi är ingraverat i den, att alltid skildra sin närvaro i livet på sin kära. Idag har gravstenar utvecklats i olika former och utföranden. Den typ av monument som valts av nära och kära är beroende av deras budget. Vissa familjer väljer dyra material som granit och marmor att betyda rikedom och status. Priset varierar beroende på storlek, utformning och material. Därför få lite idéer om den ungefärliga mönster och kostnader för gravstenar och monument.
Gravstenar och Monument: Designs
Innan någon annan plockar upp en design för dig, varför inte designa din egen gravsten? Utforma en gravsten är kanske den svåraste uppgiften i sitt liv. Many monument leverera företag erbjuder flera design för gravstenar. I amerikansk kultur, blommig headstone mönster är mycket populära. Themed gravstenar innehållande religiösa anteckningar och emblem är idealiska för människor, om religionen spelade en viktig roll i deras liv. Du kan välja rektangulära, runda, fyrkantiga, hjärta eller sexhörning former. Det finns några viktiga egenskaper skall beaktas innan du väljer en gravsten och det är följande.
Religiösa emblem: En religiös gravsten symbol är alltid en tankeväckande sätt att markera grav på en person. Om personen hade en djup religiös tro, kan du skaffa ett gravsten med citat från Bibeln och som innehåller en religiös symbol. Gravsten designföretag föreslå många mönster som kan inkorporeras i gravstenar.
The Epitaph: Detta är den viktigaste egenskapen för en gravsten. Inskriften skall fastställa betydelsen av ättling. The epitafium kan vara några ord eller citat ur litteratur och återspegla personens karaktär ligger under graven. Det bör vara lättläst och monumentet borde ha tillräckligt med utrymme för att ge det en framträdande plats.
Anpassning: Anpassning är själv införandet av idéer. Du kan lägga till lite extra symboler som en bild eller skriva en kort anteckning om personens fritidsintressen och resultat. Du kan designa med olika föremål som marmor huggen blommor. Keramikplattor bilder, keramiska porträtt, och emblazoned porslinsplattor ovala blir allt populärare idag på grund av deras vackra mönster.
Gravstenar och Monument: Priser
Priserna varierar beroende på arten av material kvaliteten av monumentet, utformningen av sten, och storleken på gravsten. Granit, brons och marmor gravstenar brukar kosta mer. Utsökt porslin mönster finns idag har plattor utformas på det. Olika företag har sina egna pris guide. En ungefärlig uppskattning av priset sker nedan. , Singel Markörer, Granit US $ 495, Companion markörer, Granit, US $ 735, Single markörer, brons, US $ 1.145, Companion markörer, brons, US $ 2.200, Single Monument, US $ 845, Jermar Monument är en känd hus som säljer gravstenar och monument. De har egna priser och personlig gravstenar. De erbjuder även rabatterade priser för billigare försäljning. Den normala priset kan variera från US $ 1200 till US $ 2800. Burleson Monument är ett Texas baserat företag som erbjuder gravstenar och monument till rimliga priser. Designen är enkel men ändå elegant. Du kan också köpa produkter online från sina webbplatser.
Gravstenar och Monument: Inskrifter
Som jag har redan sagt, valet av gravsten inskriptioner beror på personens karaktär. Headstone talesätt och verser för föräldrar sentimentala, uppvisar den roll de spelade för att få sina barn upp. På samma sätt ordalydelsen till någons fru eller man är extremt känslomässiga, bär ett budskap om kärlek. Det svåraste är att gravera en gravskrift för barn eftersom inga ord kan övervinna sorgen eller fylla det tomrum i ens liv efter en sådan allvarlig förlust. Tvärtom kommer vi ofta över funny offerter på gravar. Dessa är vanligtvis avsedd för personer som var intensivt jovialisk i sitt liv och spelade rollen av en komisk lättnad. Nämns nedan är några exempel på gravstenar citat av kända personligheter.
Låt de döda har odödlighet berömmelse, men levande är odödlighet kärlek. ~ Rabindranath Tagore
Om vi ​​har varit nöjda med livet bör vi inte missnöjd med döden, eftersom den kommer från sidan av samma mästare. ~ Michelangelo
Bra frend för Jesus skull forbeare att gräva dammet encloased heare. Blest Varen man yt reservdelar dessa stenar och skorpan vara han men rör sig trots mina ben. ~ William Shakespeare
Jag är redo att träffa min Maker. Om min Maker är beredd, för den stora pärs att träffa mig är en annan sak. ~ Winston Churchill
Med en del av optimism, säger jag att först välja ut utformningen av gravstenar och monument och sedan gravera gravskrift, som beskriver prestationer av den underordnade liv. Låt själ vila i fred!