Hur man kan inreda ett badrum

Är det inte otroligt hur de flesta av oss spenderar timmar våndas över de minsta detaljerna i varje del av huset och ta itu med badrummet nästan som en eftertanke? Ditt badrum kan vara en fristad av lugn och komfort, en plats att varva ner i ett skumbad, i slutet av en lång tröttsam dag, eller en ljus och livligt sätt att få dig ur din morgon letargi. Oavsett om små eller stora, mörka eller ljusa, det finns en uppsjö av alternativ för den som undrar hur man kan inreda ett badrum. Så nedan följer några alternativ när det gäller till badrum inredning.
Tips om hur man kan inreda ett badrum
Välj ett tema, en av de första metoder jag förespråkar när du räkna ut badrum design är att välja ett tema. Om du har tur nog att ha tid att planera layout och färgsättning, stor, de flesta av oss, mycket ofta har att arbeta med det vi har. Hursomhelst kan du accentuera alltid de goda delarna genom att välja ett centralt tema som speglar hela utrymmet. Ett tema kan baseras på praktiskt taget allt - du kan basera den på färg, en blomma, en plats, en växt - det finns inga gränser. Så välj en, och sätt igång!
Till exempel om du undrar hur du kommer igång med ett tema, då ett enkelt exempel skulle vara att gå med ett marint tema. Tänk badrum, och det första som kommer att tänka på är vatten, massor av det. Och vad jag förknippar mest med vatten? ha Ändlösa, mystisk, ibland lugn, ibland rasande - naturen i all dess makt och skönhet. En seaside tema kan ge dig massor av möjligheter när du letar efter idéer badrum dekoration. Om du har tankar som du har samlat på semester, kan du lägga dessa i en vacker skål, eller placera dem i en tydlig glasburk fylld med vatten. Blått, grönt och marinsoldater Aqua kan låna ringsignaler i handdukar, mattor bad, tillbehör och även ditt badsalt. Du kan också prova på stenciling några seaside motiv på kakel, om du har en konstnärlig ådra.
Klura ut funktioner; Det är viktigt att allokera utrymme i ditt sinne när du inreder och detta gäller särskilt i fråga om ett badrum, eftersom du måste avgränsa utrymmen för duschväggar, handfat, badkar och så vidare. Tänk på vad du behöver - är du dela det med någon? Behöver du ha separata lagringsutrymme, eller skåp badrum? Vad sägs om avlagda kläder, vill du ha en tvättkorg där inne? Alla dessa frågor kommer att hjälpa dig att planera och design runt funktionaliteten i rymden - så att du inte kommer att sluta med en mycket vacker badrum utan måste vandra över golvet drypande våt, för att få en handduk.
Använd Speglar, Speglar är en nödvändighet i alla badrum men bortsett från deras funktionalitet, de har också en estetisk attraktion. En spegel kan lägga ljus och skapa en illusion av utrymme, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för ett litet utrymme. Om du undrar hur man kan inreda ett litet badrum, behöver hålla dig inte till en enda spegel. Du kan använda en mängd olika former och storlekar, (du kan även använda ovanliga frames) för att lägga överklagande, eller ens spegel ena väggen helt, om du är modig nog!
Accessorize, Tillbehör är en välsignelse som kan liva upp den tråkigaste plats. Se dig omkring och du kommer att häpna över de alternativ som du har i bad tillbehör - från tvål rätter till anpassade duschdraperier, ditt enda problem att göra ett val. Du kan färg samordna dina linne att komplettera, eller skapa en kontrast för vissa drama. Om du arbetar med utrymmesbrist, välj ditt tillbehör för funktionalitet - en korg för dina handdukar (kanske en väggmonterad ljus står för en romantisk mellanspel?), Om du har mycket utrymme - väl, är världens ditt ostron.
Belysning, Ja, belysning. I ett badrum. Badrum belysning behöver inte vara allt STENTORS-linjer och vinklar och vitt ljus att kasta fläckar i ansiktet skarpt. Infälld belysning behöver inte vara begränsad till sovrummet eller livsrum, kan det vara lugnande i ett badrum också, särskilt om du har lyxen av badkar i blöt i. En takfönstret är ett fantastiskt sätt att få in dagsljus - om du bor på översta våningen har icke störande grannar och kan sträcka din budget så långt, kommer du inte att ångra det.
Slutligen, ha kul! Att räkna ut hur man kan inreda ett badrum, utforska dina gränser och låt din kreativitet lös - du kan överraska dig själv och sluta med en superb plats på köpet!