Olyckligt äktenskap Tecken

Hon hade slutat leva för länge sedan. Nu fanns hon bara. Hon vaknade varje morgon, fruktande dagen som kommer. Hon gjorde sina sysslor, skickade barnen till skolan och gav sin man sedvanlig adjö kyss vid dörren. Varje dag var densamma. Det enda som förändrades var förmodligen hennes kläder. Inte för att hon inte tyckte om hennes liv ska organiseras. Hon önskade bara att det var lite kul också. Hon önskade att hon kunde fly från monotona hjulspår att hon satt fast i. Men varje gång denna tanke korsade hennes sinne, ansikten hennes barns dykt upp och hon kvävde lust att skrika lungorna ut! Vad hon inte kunde göra var att påverka vad hon kunde. Och sakta men säkert hon kollapsade! Först känslomässigt så psykologiskt och slutligen fysiskt.
Ett olyckligt äktenskap är en av de vanligaste äktenskapliga problem som par inför idag. Ett olyckligt äktenskap leder till flera andra problem som depression och andra psykiska besvär. Den höga skilsmässa vittnar det faktum att äktenskapets helgd som institution skall minskas dag för dag. Olyckligt äktenskap tecken kan börja manifestera när som helst. Tidigt under äktenskapet eller sent, det viktiga är att du inser dessa olyckliga äktenskap tecken och besluta för dig själv, vad steg du ska vidta ytterligare.
Tecken på ett olyckligt äktenskap
Läs olyckligt äktenskap tecken anges nedan. Du kanske kan relatera till en del.
Kommunikation Gap, Om du och din make har allvarliga kommunikationsproblem, det är definitivt något att oroa sig för. Brist på kommunikation kan uppfattas som ett tecken och även som ett resultat av ett olyckligt äktenskap. Du kan inte leva ditt liv med en person du inte kan prata med. Och om bara prata med din make verkar vara en knepig uppgift för dig eller om din make beter sig på ett sätt som gör att du känner så, då måste du göra en del skada kontroll och ta reda på orsaken till problemet och åtgärda det.
Ingen tid, troligen den vanligaste indikation på att du eller din make är olycklig i äktenskapet är att han eller hon inte ger dig tillräckligt med tid. När en person inte får den tid och uppmärksamhet som han förväntar sig från sin make, skapar det känslor av smärta och besvikelse. Ett olyckligt äktenskap och depression går hand i hand. Försummas av en make kan få allvarliga konsekvenser och därför måste tas som en allvarlig olyckliga äktenskap tecken.
Emotionell som inte finns, när du gifta dig med en person, förväntar du dig vissa saker om honom eller henne. En av dessa är emotionellt stöd och intimitet. Den inledande fasen av uppvaktning och äktenskap kan tyckas rosiga och problemfri. En virvelvind romantik följt av ett extravagant bröllop och en lyckligt är vad drömmar och sagor är gjorda av. I verkliga livet, kan din partner bli känslomässigt bunden till dig som tiden går. Orsakerna till detta kan vara otaliga och vissa kan även vara motiverat. Men det är en säker olyckligt äktenskap tecken när din make vägrar att vara där för dig i din svåra tider, att sprickor börjar visas i ditt äktenskap.
Tristess, här kan verka oförskämd eller vidrig men om du börjar tröttna på din make / maka eller om han / hon har explicit eller subtilt antytt att de är uttråkade, så är det definitivt en av de mest störande olyckliga äktenskap tecken. Men det är sant. Som nyhet i relationen avtar, och som ni lära känna någon till den grad att inget mer finns kvar att lära om, tenderar man att ta saker för givet om personen och du egentligen inte delta i det dagliga livet i denna person av den enkla anledningen att det inte intresserar dig längre.
Avsaknad av fysisk närhet, detta är ett annat stort tecken på att ditt äktenskap är i knipa. Om du och din make har problem med fysisk närhet, kan det vara ett tecken på många saker. Otrohet är en av de främsta skälen till varför människor inte får intim med sina makar. Samtidigt kan det finnas andra skäl som minimal eller ingen fysisk tillfredsställelse med maken.
Ständig konflikt, om du och din make är ständigt käbbel, slåss och argumentera, kan det vara ett tecken. Ett olyckligt äktenskap med barn är den svåraste att hantera i sådana fall. De ständiga striderna och eventuella våld i hemmet sätter stora påfrestningar på barnens psykologi också. I sin tur finns det en olycklig relation mellan föräldrar och barn samt mellan makarna själva. Två personer som älskar varandra kommer att tänka två gånger innan du säger något hatiskt mot varandra. Om det inte sker, är det ett olyckligt äktenskap tecken.
Ingen uppskattning; Ett äktenskap lever på kompromiss. Men när denna kompromiss överträffar sina begränsningar, är en av makarna tas för givet. Medan den ena maken känner att allt är persikofärgad, börjar den andra att gå tillbaka in i ett skal. Ena maken utvecklar en överlägsenhet komplexa, och de andra känner sig underlägsen. En viktig anledning till detta är att det hårda arbete som presterats av ena maken är sällan eller aldrig uppskattat. Detta är ännu ett tecken på ett olyckligt äktenskap.
Konstant Talk of Separation, Om din make ständigt talar om skilsmässa eller separation till dig eller dina barn, då det är ett definitivt tecken på att det är ett olyckligt äktenskap. Om han / hon vet alla rättsliga aspekter på separation och skilsmässa och gör det till en vana att uttryckligen diskutera det med dig att ta din relation till sammanhang är ert äktenskap går utför. Ett olyckligt äktenskap och barn i det kan vara en välsignelse. Du tänka två gånger innan de lämnar ett äktenskap om du har barn, så du är villig att ta den extra ansträngning och steg som äktenskapsrådgivning för att försöka få det att fungera.
Olyckligt äktenskap tecken kan eller inte kan vara samma för alla par. Det är bara du som verkligen kan förverkliga om ditt äktenskap är lyckligt eller inte. Gör inga förhastade beslut som grundar sig på slumpmässiga relation råd som du hör från tid till annan. Identifiera sig med det och se till att du gör vad du tror kommer att göra dig lyckligare. Det är ditt liv trots allt.