Biologiskt nedbrytbart Soap

Du tvätta händerna med tvål för att avlägsna all smuts och infektion som du har kommit i kontakt med. Sann infektionen är borta, men det har nu ersatts av starka kemikalier med vilka tvål har gjorts. Så vad är det för att rengöra dina händer? Det är därför vi har biologiskt nedbrytbara tvålar som är giftfria, naturliga tvålar består av ekologiska oljor. Låt oss se i detalj vad som är biologiskt nedbrytbart tvål och vilka är de olika biologiskt nedbrytbara tvål fakta.
Vad är biologiskt nedbrytbar tvål?
Biologiskt nedbrytbart tvål är ett rengöringsmedel som bryts ned naturligt med tiden. Vandrare, vandrare och husbilar har vanligtvis biologiskt nedbrytbara eller miljövänliga tvålar med dem så att de inte påverkar miljön, när de tvättar sina kläder eller kroppen. Dessa tvålar är giftfria och och ekologiska oljor som används för att göra dessa tvålar, är miljövänliga och förutom att man lägger en fin doft till tvål, utgör de också en del av ett terapeutiskt badupplevelse. Dessa oljor i den biologiskt nedbrytbara tvål hjälper dig att slappna av och lugna din värkande kropp. Biologiskt nedbrytbar tvål kan också användas för att bada barn eftersom inga kemikalier används här. Om människor lider vissa hudproblem såsom torr hud eller hud som är benägna att finnar osv, då är det rekommenderat att nedbrytbara tvålar användas.
Dessa tvålar finns i barer och också i form av vätska. Den flytande tvål kan hanteras av vandrare eller vandrare att bära runt eftersom de inte har tillgång till badvatten överallt. Nu när du inser hur viktiga dessa tvålar är, kommer det inte vara intressant att lära sig mer om att göra hemgjord tvål? Jag är säker på kommer det att bli. Så låt oss se hur vi kan göra det.
Hur man gör Biodegradable Soap
Material:; Olja av olivolja (8 oz.) ; Olja av sojaböna (16 oz.) ; Olja av kokos (8 oz.) , Lye (4 oz.) , Kaffe (10 gram), termometer, Vågutrustning, Skyddshandskar och glasögon, Matlagning panorera, doseringsmått, Tjock tyg, Knife, Vaxpapper, Container lock (helst plast), en träsked, Så har du samlat alla material som du behöver för den biologiskt nedbrytbara tvål? Nu så låt oss gå vidare för att se vad är de förfaranden för att göra tvål.
Vägbeskrivning:; Se först till att du har använt din skyddande glasögon och handskar för att skydda dina ögon och händer, sedan till 1 kopp kaffe och satte den i kylen för att svalna, I mätglaset, åtgärd 7 uns av lut (många människor använder lut för tvål göra) och tillsätt kaffet till det, en liten råd här. Medan du arbetar med lut, se till att du är i ett öppet område som rök från lut, vid inandning, kommer att vara dåligt för vår hälsa, hålla måttet åt sidan nu och för tillfället låt oss koncentrera oss på olja, De tre typerna av olja, som du har dvs kokosnöt, soja och olivolja, blandar du dem och värm den över medelhög värme, Under tiden håller kontroll av temperaturen på kaffe och lut blandning. Den tidigare får värmas upp på grund av den senare. Så fortsätt att kontrollera temperaturen till dess att den når 100 till 110 ° F, Likaså Värm oljan blandningen till samma temperatur. Använd termometer för att mäta rätt temperatur, Nu, blanda dessa två blandningar och rör dem med träslev, tills de blir en tjock ämne gillar honung, nu, ta din plast behållare och häll blandningen i det och stäng locket behållaren och linda in den i en tjock duk och förvara det så här de närmaste 48 timmarna, 48 timmar under? Så nu, öppna locket och kontrollera om tvålen har hårdnat eller inte, du måste lämna behållaren med det är locket öppet i ytterligare 24 timmar, om tvålen fortfarande är mjuk, Är din tvål tillräckligt hårt? Toppen! Nu tar ut den och sätta upp det på vax papper och skär det i stänger med en kniv, Här är ett tips som gör det smidigare för dig att klippa tvål; Innan du börjar använda det, bara köra kniven under varmt vatten och du kommer att se hur lättare blir det för dig att klippa tvål; för de kommande 3 eller 4 veckor, låta tvål att bota. , Där är nu har du din egen, säker, naturlig, hemlagad biologiskt nedbrytbar tvål. These biologiskt nedbrytbara tvålar är inte bara bra för din hud och kläder, men också miljövänligt. Så nästa gång du köper en tvål, se till att du köper en biologiskt nedbrytbar ett eller ännu bättre, göra en hemma!