Getingbo Spray

Getingar är en av de mest fruktade insekterna på grund av närvaron av vassa stick. Det är väldigt vanligt att hitta getingar bygger bon inne i vårt hus. Sina bon se ut som en hög med lera, vilket gör väggarna mussy. Om inte hemlösa i inledningsskedet, bon bli deras permanenta habitat. De börjar multipliceras snabbt i antal och chansen att du får en geting bita ökar också. Särskilt barn försöker peta de leriga boet medan du spelar och att försvara sig själv, getingstick, som kan vara smittförande, allergiska och smärtsamt. Miljöpartister anser att dessa insekter att spela en positiv roll i ekosystemet.
Finns det två varianter av getingar, den ensamma och den sociala. Solitary getingar är ganska fogliga, till skillnad från de sociala sådana, som är oerhört aggressiva, som föds upp för att jagar andra insekter. Men blir de en olägenhet när de inkräkta människans livsmiljö. Således tar bort geting bon blir den främsta oro. En geting bo spray är en av de mest effektiva verktygen för att klara dem.
Getingbo Borttagning Spray
Det finns olika typer av geting sprayer finns i handeln. De är antingen växtbaserade baserade eller kemiska sprayer. De kemikalier som kan eliminera getingar lätt och är snabba i aktion. De bör dock tillämpas med stor försiktighet eftersom de kan förvärra huden. Getingen boet sprayer beskrivs nedan.
Naturliga getingbo Sprays; vissa växtbaserade getingbo sprayer anspråk på att vara rent ekologiskt. De har en sammansättning av lavendelolja, eukalyptusolja och citronella olja. Extrakt av citrus växter används ofta som geting motbjudande. Man kan också förbereda en spray getingbo med följande naturliga produkter. Det flytande bereds genom att blanda ½ ounce citronellaolja, 1 / 8 ounce varje Pennyroyal olja, te tree olja och eukalyptus olja. Nu späd sammansättning med 6 uns av vodka samt göra en emulsion med ¼ uns av lavendelolja. Det andra alternativet för vattenavstötande är att blanda lika mängder citronellaolja, teak olja, mentol olja och eukalyptus olja. Förvara dem i en sprayflaska och spraya över vid behov. Naturliga getingbo avlägsnande metoder på ett sätt säkrare än de kemikalier.
Kemiska getingbo Sprays; Den kommersiella getingar sprayer har en mycket stark kemisk sammansättning som har omedelbar statisk åtgärder på insekter. De innehåller ett kemiskt pyretroid som inducerar förlamning hos insekter, men inte skadligt på människor. It bås aktivitet bobyggande av insekter när deras nisch har skadats eller deras medlemmar har minskat. Aerosol geting sprayer är också mycket effektiva i att bli av geting bon. De vanligaste kemiska geting repellenter är varumärken "Raid Wasp" och "Hornet Killer". Den bästa metoden att tillämpa en kemisk motbjudande är att skjuta den från en avlägsen så att du inte kommer i kontakt med spray under några omständigheter.
Försiktighetsåtgärder Innan du använder ett getingbo Spray; Använd alltid full ärmar skjortor och byxor innan sprutning. Detta kommer att skydda dig från att få stucken av insekt. , Se till att man sprejar från minst 15-20 meter avstånd för att undvika kontakt med ögonen. , Den bästa tiden att spraya ett getingbo är under kvällstimmarna när temperaturen faller och insekterna vila efter att ha arbetat hela dagen. ; Leta boet innan du sprayar och sedan vidta åtgärder för att spray. Se till att du kan fly snabbt ifall getingar flyger ut från insidan. ; Getingbo spray finns lätt på marknaden och är en effektiv åtgärd för att bli av med getingar. Du bör läsa instruktionerna noga på etiketten innan man sprayar ett getingbo. Om boet är enorm, det är alltid klokt att få det gjort av en professionell.