Walk i badkar priser

Vandra i badkar är den mest populära typen av inbyggda badkar. De är bekvämt, praktiskt och mysigt. These badkar är också känd som "badkar med luckor". De är den säkraste typen av badkar att ha runt, särskilt för personer med rörelsehinder oro. Det är en av anledningarna till konventionella badkar är mestadels ersätts med promenad i badkar, under många badrum remodeling projekt i dessa dagar. Priser för promenad i badkar kan vara en källa till oro för de flesta kunder, eftersom de är ganska avancerade. Men titta på fördelarna med promenad i badkar, kan man säga att det är värt att spendera pengar. Ja, Det är få saker som bestämmer promenad i badkar priser. Låt lära känna mer.
Deciding Faktorer för Walk i badkar priser
Allmän spektrat av promenad i badkar priser varierar från $ 1.500 till $ 8.000, men det finns vissa faktorer som påverkar promenad i badkar kostnaden och låt mig berätta att, dessa faktorer är helt väsentligt att du överväga. Första sak att tänka på är den plats där du köper dessa badkar av äldre. Från en återförsäljare, tredje part-återförsäljare eller tillverkaren själv? Självklart, om du kontaktar tillverkaren direkt, så får du billigare erbjudanden. En annan sak som pendlar priserna på promenad i badkar är promenad i badkar installationsmaterial och de tillbehör som kommer med dem. Material som porslin, gjutjärn, stål och marmor är höga priser och därmed, vissa människor väljer glasfiber och akryl promenad i badkar som är billiga men inte hållbar.
Varumärket, placering av utlopp, modellnummer, funktioner och deras storlek spelar också en viktig roll vid avgörandet av promenad i badkar priser. Funktioner som halkfritt golv, bra kvalitet stolar badkar och polerade ledstång finns saker som säkerligen kommer att kosta mer. Som jag sa tidigare, kommer badkar tillbehör och alternativ lyx som erbjuds av återförsäljaren eller tillverkaren vid köpet, som värmaren, jets massage, aromaterapi, ljus färgterapi, luftbubblor etc. måste du betala mer pris för promenad i badkar. Bad storlek är ytterligare en fråga som du behöver tänka på. In case you want bigger bathtub than the standard en, then you may need to pay more. Du måste också överväga gå i badkaret recensioner, jämför några välkända märken innan välja ut de bästa promenad i badkar för ditt badrum inredning projektet.
Walk i badkar Priser Recensioner
Det finns några ansedd gå i badkaret tillverkare som du måste ta hänsyn till, istället för att hoppa över de stötestenar i strävan av billiga promenad i badkar. Därför är det bättre att överväga promenad i badkar recensioner och då bara köpa en. Som jag nämnde, gå i badkar Priserna varierar från $ 1,500 till $ 8,000. Några av de märken att överväga är:
Walk-N-Njut badkar M2653 SLB Biscuit Basic soaker Bad: $ 2.995; AmeriGlide Sanctuary walk-in stort badkar: $ 1.589, Walk-in Badkar M3053 Air & Whirlpool Dual System - Chrome: $ 4.495; Vitabath 3054W promenad i Blötläggning badkar: $ 2.735; Aurora 59 tum Left Hand Unit Vandra i badkar: $ 3.150, Jacuzzi F4N6036 GTA 5IH Y Oyster Finestra 60 x 36 promenad i virvelbadkar: 7.013 $; Kohler K1006-0 Kohler Spa: $ 5.189, BAD Vandra i Bad: $ 3.671; AmeriGlide Sanctuary walk-in Bad: $ 3.479; Förutom promenad i badkar priser, måste du också överväga det viktigaste, som är certifiering av den produkt som du köper. Tillsammans med certifiering av International Association of VVS och Mekanisk Tjänstemän (IAPMO), promenad i badkar måste också uppfylla American Standards Association, HUD (Bostadsminister) och ANSI (American National Standards Institute) krav. All lycka!