Hur länge är militära Boot Camp

Om du planerar att gå med i amerikanska armén, då du kommer att behöva delta i en militär träningsläger för grundläggande soldatutbildning. Dessa Boot Camps förbereder dig för strikt fysisk träning som soldater i armén måste genomgå. Som rekrytera du kommer att förväntas klara alla faser av den militära Boot Camp innan du gå vidare till avancerad utbildningsnivå och sedan gå med i armén. Hur länge är militära Boot Camp är en fråga som många människor på väg till en ofta frågar. I denna artikel kommer vi att berätta mer om giltighetstiden för ett träningsläger och även vad man ska förvänta sig av ett utbildningsprogram.
Militära Boot Camp Översikt
När han gick ett läger armé boot du kommer att förväntas klara den tuffa fysiska övningar testa de sätter dig genom innan träning. För manliga kadetter omfattar detta prov har att göra 13 armhävningar, 17 sit ups och kör en sträcka av en kilometer på mindre än åtta och en halv minut. Denna fysiska test tårta promenad i förhållande till den militära Boot Camp träning som du måste genomföra som en del av ditt dagliga schema. För att delta i dessa läger måste du vara minst 18 år men om du har målsmans tillstånd, då du kommer att tillåtas att ge prov. Den högsta åldersgränsen har fastställts till 42. Om du är yngre än 17 år kan du delta i en boot camp för tonåringar att förbereda dig för lägret som du kan delta när du är gammal. Du måste ha examen från gymnasiet för att komma in i lägret och måste vara av god hälsa utan försvagande funktionshinder. Det är heller inte möjligt för ensamstående föräldrar eller personer med mer än 2 barn att delta i militära Boot Camps.
Det finns fem militära träningsläger platser i Förenta staterna när grundutbildning händer. Dessa Boot Camps är belägna vid Fort Benning i Ohio, Fort Jackson i South Carolina, Fort Leonard Wood i Missouri, Fort Knox i Kentucky, och Fort Sill i Oklahoma. Den största militära Boot Camp är på Fort Jackson ge utbildning till 50% av den manliga rekryter till armén och 80% av de kvinnliga anställda.
Hur länge är militära Boot Camp
Det enkla svaret på frågan hur länge är militära Boot Camp är nio veckor. Hela utbildningsperioden är indelat i tre faser och varje fas varar i tre veckor. Den första fasen kallas den röda fas eller Patriot fasen. Denna fas består av kurser med välling övningar och en fas då rekrytera halas för de allra minsta fel att han eller hon gör. Det är intensiva träningspass och boot camp övningar och de är utformade för att pressa dig till dina gränser. Rekryterar är utbildade i hand till hand bekämpa i denna fas. Om du vill veta hur länge är militära träningsläger fas 2 och vad är den grundläggande utbildning, är svaret att för de kommande tre veckorna kommer du att utbildas i vapen. Känd som vita eller Gunfighter fasen, detta är när en soldat är utbildad om bajonetter, tankar och andra vapen. I slutfasen som är känd som röd eller krigare fas lär sig rekrytera om verksamheten nattetid. I slutet av denna fas är rekrytera förväntas passera en fysisk test för att gå vidare till avancerad utbildning nivåer.
De flesta militära Boot Camps brukar vara lättare på rekryter, i fall som unghund de har deltagit i någon form av militär Boot Camp för barn, som gör det möjligt att använda de färdigheter de lärt sig då. Vid tidigare utbildning, frågor som hur länge är militära träningsläger och hur intensiva dessa sessioner inte kan bli ombedda alls. Militära Boot Camps ger dig möjlighet att ansluta sig till armén som gör att du tjäna ditt land och dess allierade i fall du behöver för att försvara den mot fiender.