Gas lukt i huset

Tänk dig! Det är en vacker morgon. Du får upp ur sängen och ta ett djupt andetag och istället för lukten av frukost som din fru gör för dig där nere, är näsborren fylld med stinkande gas lukt som har gått från dåligt till värre under de senaste dagarna. Oavsett vad du gör, förblir den gas lukt i hus, kör du och din familj galen. Så vad händer nu? Vad orsakar gas lukt i huset? Hur kan du bli av med det? Här är några punkter som kommer att besvara dina frågor.
Avlopp gas Lukt: Orsaker och Hur bli av med det
Avloppet gas lukt i huset kan bero på flera orsaker. Du måste ha en bra näsa för att ta reda på varifrån lukten kommer.
Skadade Drain; Ibland kanske ditt hus stinker vägarna avlopp rinner genom ditt hus. Avloppsångor lukt i huset är en källa till stor oro bland flera familjer. Det finns flera orsaker till denna lukt i huset. Man kan bero på skadade ledningar, främst avloppet. När de spricka eller när de börjar läcka, de släpper avloppet gasen och äckligt lukten sprider sig in i ditt hus.
Tappa inte ordentligt stängd, ibland på grund ett misstag på den del av rörmokare, skulle dränera inte har tejpade ordentligt. Därför sprider sig lukten från avloppet flyr och i hela huset.
Igentäppta, igensatt avlopp är också en orsak till gas lukt i huset. Rören i ditt badrum eller kök kan bli blockerad på grund av skräp som har samlat in och när de börjar ruttna, de släpper en mycket dålig lukt. Om du vill bli av med denna lukt, då måste man rensa röret dagligen av alla dess skräp. Du bör veta hur man rensar ett avlopp på rätt sätt för detta.
Skadade Toalett Seals, mellan toaletten avloppsröret och basen på toaletten, det finns en gummitätning. Fällan av toaletten är precis ovanför tätningen. Om tätningen är skadad, då rötgas ut från fällan och därför hamnar vi med gas lukt i huset. Detta skadade sigill kan vara synliga vid rengöring av badrum.
För att ta bort lukt avlopp gas i huset, kan du hälla i hett vatten genom rören. Det varma vattnet rensar rören. Att hålla badrum och rören kitchen rena, också förhindrar gas lukt i huset. Stäng avlopp ordentligt eftersom även en liten lucka kan släppa dålig lukt. Se till att VVS görs på rätt sätt. Om allt misslyckas, kan du alltid ringa för yrkesverksamma att hjälpa dig.
Bensin Gas Lukt: Orsaker och Hur bli av med det
När du känner lukten av gas läcker, kan det vara från matlagning gas, det första som du behöver göra är att öppna alla dina fönster, lämna huset och sedan ringa närmaste gasföretag. Förvara inte dina elektriska apparater på. Nu när du vet de viktigaste sakerna när det gäller brandsäkerhet, låt oss se vad som orsakar gas lukt i huset.
Gasläcka, Många gånger händer det att när du lagar mat, det finns en gasläcka. Detta kan bero på att anledningen antingen gasbehållaren inte är ordentligt stängd eller kanske gasen läcker ut genom en läcka i röret. Denna gas har en särskild lukt från vilken du kan identifiera att det finns en gasläckage. När du får denna lukt, öppna ditt fönster och komma ut ur huset.
Damm på Värmare, hela sommaren du inte har använt din värmare. Således, nu är det täckt av damm. Nu när vintern är här och du har börjat använda din värmare igen börjar dammet som samlats på det, brinner. Medan dammet brinner, det ger en luktar gas. Således har du gasen lukt i huset.
Eftersom det har redan fått höra, när du luktar luktar bensin gas i huset, måste du öppna alla fönster så att gas kan komma och sedan komma ut ur huset och ringa gasbolag. Även under sommaren, när du inte använder din värmare, håll den ren, så att inget damm samlas på det.
Konstant gas lukt i huset är irriterande. Först, vet vad som är den viktigaste källan till denna lukt och sedan ta reda på sätt att lösa problemet. Låt inte lukta stanna för länge. Det är inte säkert för dig och din familj. Många hälsoproblem kan uppstå på grund av denna lukt. Efter allt, jag antar att du inte vill ditt hus för att lukta som på vägarna avlopp!