Hud Blekning Soap

Alla av oss vill ha ljust glänsande ansikten. Glödande ansikten som är mjuka och smidiga att röra vid. Vi vill alla bli våra ansikten några fläckar eller fläckar som mar dem. För detta finns det många produkter översvämmar marknaden. Hudkrämer, lotion och andra drycker som hävdar alla att lysa huden. En av de andra geniala produkter för detta, är huden blekning tvål. Ja, det finns så många blekning och huden vitare tvålar som finns, som kan ge dig glänsande hud som är ack så mjuk att röra. Läs denna artikel för att veta mer om dem.
Hud Blekning Tvål: Varför?
Jag är säker på denna fråga upp ditt sinne minst en gång. Det varför, när det finns så många krämer och lotioner erbjuder sig att bleka huden, bör du välja hud blekning tvål? Här är svaret. Everyday, har du en upptagen och hektiskt schema. Du hinner inte ens i tid till arbetet. Även om du är upp vid gryningen, är det naturligtvis att bli några eller andra skäl, nästan varje dag, att du glömmer din hudvård. Det är helt förståeligt att det bara glider ur ditt sinne att tillämpa lotion innan du lämnar huset. Där börjar problemet. Om du glömmer det en gång, du är skyldig att glömma den igen. Och om du inte använder dessa produkter på en regelbunden basis, men visar sig vara ineffektiva. Det finns ingen riktig poäng sedan skyller den produkt företag som gör det en punkt att det tydligt anges att endast regelbunden användning ger dig önskat resultat. En annan anledning kan vara känslig hud. Inte alla har samma typ av hud. Ibland kan en hud produkt passar inte din hudtyp och du kan utveckla vissa allergier. Det är lämpligt att omedelbart sluta använda produkten i sådana fall.
Här kommer i din "tvål" i "lysande" pansar! Hur? Tja, kan det hoppa ditt sinne att tillämpa lotion varje dag, men (och jag tar detta för givet) du definitivt inte kommer att glömma att bada varje dag! Så när du badar, använd en av de bästa tvålar huden blekning som finns på marknaden! På så sätt är din hudvård säkerställas på en daglig basis. Så du har ingen ursäkt att inte skydda huden från så många saker som kan ärr dem, som föroreningar, exponering för kemikalier, UV-strålar från solen, etc. Det är därför, med hjälp av tvål som en hud blekning metod är en bra idé!
Hud Blekning Soap: Vilket?
Ja, den uppenbara logiska nästa fråga vilket är det bästa huden vitare tvål att använda? Tja, nedan är några av de vanligaste ingredienserna som ledande huden blekning tvålar, som Glow2Thione och Meladerm, användning. Så när du väljer en tvål hud blekning, se till att den har minst ett av följande:
Glutation: Detta är en av de mest framträdande delarna av tvålar huden blekning. Hur fungerar det? Den spelar en viktig roll för att bromsa processen för melaninsyntesen genom att förhindra reaktion tyrosinas och L-DOPA (tas in via olika livsmedel i vår dagliga kost) som binder samman för syntes. Därför är produktionen av melanin i huden minskar och huden blir rättvisare.
Papaya: Den papaya frukt innehåller enzymet papain. Detta enzym hjälper på två sätt - peeling och förnyelse. Det hjälper till att exfoliera torr och döda hudceller. Efter Hudfjällning, hjälper det då i föryngrande nya fräscha hudceller. Att använda en papaya berikat tvål huden blekning släpper antioxidanter och fungerar som en hud lotion och håller huden mjuk.
Svart Licorice: Många huden vitare tvålar använda rent svart lakrits extrakt i dem. Svart lakrits innehåller glabridin, som är ett utmärkt blekmedel för mycket känslig hud. Det hjälper att bli av hyperpigmentering. Den har antiinflammatoriska egenskaper och därmed är icke giftig. Detta innebär att den minskar produktionen av melanin i ett helt säkert och irritation fritt sätt.
Grönt te: Grönt te är också en bra ingrediens för huden vitare. Det innehåller enorma mängder av vitamin C. Denna C-vitamin hjälper till att förebygga alltför många celler melaninformationen från att samlas upp i ett och samma ställe. Detta hjälper till att hämma förekomsten av fräknar och fläckar på huden.
Kojic acid: Kojic acid är också en av de populära ingredienser som används i huden vitare tvålar. Det hjälper inte bara som en agent för hud blekning men också som ett botemedel mot hudåkommor som melasma, cholasma mm som kännetecknas av missfärgning av huden. Det hjälper också till att förebygga hyperpigmentering. Kojic acid i tvål kräver lite längre tid att få absorberas av huden. Därför behöver tvål att stanna kvar på ansiktet en stund innan de tvättas bort.
Så kan du använda något av de tvålar huden blekning som har de ovannämnda ingredienserna eftersom dessa var de som bäst huden vitare tvålar användning. Gå och hämta som lyser och utstrålar dig igenom dagen!