Attic Isolering Installation

Attic isolering är en viktig aspekt att hålla rumstemperatur på ett hus. Vinden är oftast den varmaste delen av huset eftersom det är beläget längst upp i huset. Temperaturen inuti en vind kan hindra en väl fungerande centrala luftkonditioneringssystemet i rummet. Detta leder senare till konsumtion av mer energi och en ökning av elräkningen. Attic isolering gör motstånd mot flödet av värme till andra delar av rummet. Kvalitetsnivån är baserad på mätning av R-värdet. Detta värde bestämmer intensiteten av termiska motstånd som erbjuds av isolatorn. En god kvalitet isolator har högt R-värde anger större motståndskraft mot vägen av värme. Attic isolering installationen kan utföras hemma om du känner till rätt tekniker för installation. Följande innehåll under vinden isolering handledningen skall ge er detaljer om denna process.
Hur man installerar Attic Isolering
Innan vi går vidare med installationen måste du få tidigare kunskap om de olika typer av tak. Attic isolering är i grunden av tre typer. De är: glasfiber batt isolering, cellulosa vinden isolering och spray skumisolering. Batt isolering är jämförelsevis dyrare än de andra två typerna, och att installera en glasfiber batt du behöver professionell hjälp. Isolerande med cellulosa är ett bra alternativ och det här kan antingen göras av dig själv eller fick göras från experter. Kostnaden är också överkomligt. Spray skum används i stor utsträckning för kommersiella syften eftersom det har högt R-värde. Installationen är också enkelt eftersom materialet kan läggas enkelt på vinden. Spray Foam är ett mycket effektivt isolerande agent. Nämns nedan är de steg för vinden isolering installation med spray skum. Du kan också jämföra glasfiber vs cellulosa isolering och sedan bestämma vilken typ du vill installera.
Material som behövs, Spray skumisolering, allkniv, Styrofoam isolering, Dreva eller tätningsmedel, bågfil, häftpistol och klammer, glasfiber isolering, Caulk vapen; Installera Attic Isolering
Steg # 1: spray skum isolerande agent sprutas från insidan av ventilen på vinden. Placera munstycket inuti ventilen och starta besprutning från över ventilen. Det ska finnas tillräckligt med utrymme inne på vinden så skummet att expandera. Detta är det första steget för hård skumisolering.
Steg # 2: Ta mått på den ventilen med hjälp av ett måttband. Måtten bör vara exakt för att utföra korrekt installation med frigolit. Stycket är skuren med hjälp av bågfil, enligt mätningen, och måste bifogas ventilera med hjälp av lim.
Steg # 3: Mät Nu längden på bjälken innan du utför de stela glasfiber isolering. Skär glasfiber med hjälp av en brukskniv. Det här steget kräver enorma precision och expertis. Du kan ta hjälp av en professionell att skära glasfiber. Installera det på reglarna med häftpistolen. Kontrollera att ventilen inte är blockerad, klipp öppning med hjälp av en mattkniv.
Steg # 4: Det sista steget innebär att täta ventilen i taket. Täta eller tätningsmedel är anställd för detta ändamål. Du måste klippa änden av röret och sätt in i täta pistolen. Var försiktig när du utför det här steget. Tryck på avtryckaren så att fogmassan får placeras i hålet. Om det finns några luftspalter, bara köra en pärla runt anus.
Bestäm vilken typ vinden isoleringen innan de utför installationen steg. Få vägledning från lagret butikerna om vinden isolering kostnad. Planera din budget och sedan följa tekniker. Det är alltid rekommenderas att få installationen vinden isolering görs från en professionell om du är oerfaren inom detta område.