Hur man kommunicerar i ett förhållande

Förtroende är limmet i livet. Det är den viktigaste ingrediensen i effektiv kommunikation. Det är den grundläggande principen som håller alla relationer. ~ Stephen R. Covey
Kommunikation är en av de viktigaste faktorerna i varje relation. Men hur man kommunicerar i ett förhållande är det största uppdraget. De säger att i ett förhållande, vi alla strävar efter att ta fram det bästa i oss, men gör vi? Inom detta snabbväxande liv, tenderar vi ofta att ta saker för givet och enkelt sätta upp ursäkter arbete och tid att kamouflera sådana åtgärder. Brist på kommunikation i alla relationer kan leda till missförstånd och bedrövelser. Speciellt när det gäller par, ger bristande kommunikation ofta sättet att estrangements och även splittringar i relationer. Friska och regelbunden kommunikation inte bara hjälper förhållandet att upprätthålla, utan också hjälper den att växa bättre och rik med förtroende och kärlek. Meddelandet stilar i relationer är också mycket viktigt. Vi har olika kommunikationssätt dessa dagar. Men det bästa sättet att kommunicera i ett förhållande är ansikte mot ansikte kommunikation, när du kan titta djupt in i din partners ögon och förmedla vad du känner och vill säga, det finns inget liknande! Men i många långa relationer kommunikation blir ett betydande problem. Så istället för att fundera på kommunikationssätten och att vara specifik om hur man kommunicerar i ett förhållande med män eller kvinnor, låt oss betrakta det allmänna effektiva sätt att göra det.
Några effektiva sätt om hur man kommunicerar i ett förhållande
Det finns språk i hennes ögon, hennes kind, hennes läppar,, ja, talar hennes fot, hennes hänsynslösa sprit titta ut, vid varje skarv och motiv av hennes kropp. ~ Shakespeare., Försök förstå hur din partner vill kommunicera. Ni båda måste dela en behaglig nivå av kompatibilitet att kommunicera väl. Om du är mycket rättfram och formulera i ditt sätt att kommunicera, bör du ta reda på om din partner är bekväm med en sådan gest. Det händer ofta att vi uttrycker våra tankar och känslor så som vi vill, men ge inte utrymme för våra partner att göra detsamma bara för att deras sätt att uttrycka det annorlunda. Alltså att summera, vi skall förstå vilken typ av varandra och en avvägning av kompatibilitet att kommunicera väl.
Ögat av befälhavaren kommer att göra mer arbete än båda hans händer. ~ Benjamin Franklin, Ögonkontakt är en viktig grund för all kommunikation. När du tittar in i din partners ögon och kommunicera, avspeglar den din ärlighet, uppriktighet och kärlek. Även ditt kroppsspråk är en integrerad del av din kommunikation. Så ta hand om det. Gör inte någon sorts trist gester, eftersom det bara skulle kunna sätta din partner off, proroguing din konversation. Håll dig borta från att vara sarkastisk när du kommunicerar med din make eller partner. Sitta och diskutera ordentligt, inte vara defensiva.
Jag är väldigt känslosam och jag försöker alltid ta bättre av mina känslor och känslor!Nr. Gör aldrig det. Använd inte era känslor och känslor som vapen. Det kommer bara förvärra din relation med tiden. Vara praktiska och förnuftiga medan du kommunicerar. Även om du är sårad, berätta och avslöja dina känslor på rätt sätt. Var öppen och bara prata ut.
God kommunikation betyder inte att du måste tala i perfekt form meningar och stycken. Det handlar inte om slickness. Enkel och tydlig gå långt. ~ John Kotter, Kommunicera vad du vill förmedla. Var inte tvetydig eller skumma. Ingen kommunikation är bättre än dålig kommunikation. Var öppen och transparent, och förmedla exakt vad du vill säga. Om det är en allvarlig fråga, då planera långt innan du meddela det till din partner. En uppfriskande och ace sätt av kommunikation kan göra mycket underverk. Även välja rätt tidpunkt och tillfälle för kommunikation. Om det finns en tiff pågår mellan er två, sedan förmedla det bästa meddelandet som du har i beredskap utan att vara skeptisk.
Antagandena är termiter av relationer. ~ Henry Winkler., Som ordspråket säger, antaganden är verkligen mycket maligna och göra situationer otrygga i relationer. Brist på kommunikation i relationer leder till antaganden. Eftersom våra hjärnor är fria att tänka, kan det ta allt och inget. Den bästa lösningen är att kommunicera bra och lämnar inget utrymme för antaganden och förvirring.
Vad mer är själ men en lyssnare? ~ William Gass, vara själen av din partner och lyssna på honom som om du är den "enda" lyssnare. Om du verkligen vill veta mer om hur man kommunicerar i ett förhållande, fokusera mer på att lyssna på vad din partner vill förmedla. Vi tänker ofta att vi kommunicerar genom blabbering mycket och förmedla allt vi har att säga. Men det sätt vi faktiskt kommunicerar inte, eftersom kommunikation i relation måste vara interaktiv. Ju mer du lyssna på din partner är desto bättre förståelse växer. Ha tålamod och uppmärksam när du lyssnar. Om det behövs, gör sedan interagera medan du lyssnar. Det kommer att stärka dina kunskaper relation kommunikation med din partner och i sin tur bygga en hel del förtroende.
Som Ronan Keating's song soffor ...Du säger det bäst när man säger ingenting alls ..., kommunikation alltid inte behöver ske genom ord eller texter. Dessa små gester och blickar är verkligen integrerad del av din kommunikation. Även ditt sätt att röra speglar ditt humör. Så inge mod ditt kärleksliv med alla små speciella saker som gör dig både glad och skapa din kommunikation.
Här är några grundläggande tips om hur man kommunicera bättre i en relation. ; Fastställa att blanda båda din "humor också. Som hjälper till att hålla intresset och iver i kommunikation. ; Håll din partners hand försiktigt eller bara borsta fingrarna genom hans hår medan du kommunicerar. Det kommer bara lägga till en gnista i din kommunikation. ; Gräv upp några bra och relevanta minnen och lägga till i din konversation. ;! Lägg relevanta fraser av uppskattning för din partner och berätta vad som gör honom annorlunda än andra. , Försök att vänja sig hur din partner är bekväm under kommunikation. Detta kommer i sin tur öka din relation kompatibilitet. ; Även om du har upptagna liv, fortfarande försöker hålla kontakten. Du kan kommunicera via e-post, texter eller bara krama ut lite tid och ring upp din partner. Också bläddra igenom artiklar om relationen råd. ; Den verkliga konsten att konversationen är inte bara att säga rätt saker vid rätt tidpunkt, men också osagt fel sak vid frestande ögonblicket. ~ Lady Dorothy Nevill.
När vi talar om hur man kommunicerar i ett förhållande, vi glömmer ofta att följa våra grundläggande instinkter. Det finns många "hur man kommunicerar i ett förhållande böcker" tillgänglig och andra allmänna par kommunikation övningar. Men teorier är bättre när den genomförs! Så vara ärlig och ge det en chans. Kommunicera mer för att bekämpa alla slags confounding. Men var inte påträngande. Ge önskad mängd utrymme till din partner. Kommunicera och "hålla kontakten" för evigt!