Hur man använder olivolja i hår

Man tror att det sätt kvinnor bära sitt hår och sitt utseende är en av de saker som bidrar till deras skönhet och sex appeal. Tidigare, experimentera med hår och växande dem långa och har olika frisyrer var institutionen för kvinnor. Nu män är inte långt efter i nonchalera deras toppar och långa lockar och intressanta frisyrer och i allmänhet att se till att de har friskt hår. Hur som helst är en sak säker på att de flesta av oss har insett vikten av att ta väl hand om hår. Olivolja är mycket populärt används för hårvård. Här är en smygtitt på hur du använder olivolja i håret.
Med olivolja för hår
Några enkla steg och saker att göra och du är redo att ha långa lockarna! Allt du behöver för olivolja hårvårdsprodukter är kallpressad extra virgin olivolja, duschmössa och en uppvärmning agent. Nu kör vi!
Punkt # 1, ta cirka en halv kopp eller lite mindre olivolja i en mikrovågsugn skål och värm i ca 20 sekunder. Tiden kan vara mindre med tanke på att oljan blir lite varm. Medan oljan blir varm, ta en handduk för att förhindra att kläderna från att få oljefläckar.
Punkt # 2, Doppa fingrarna i en skål eller ta lite olivolja direkt från behållaren i handflatorna och sedan massera håret med det. Om du har problem med torr hårbotten, då särskilt massera hårbotten, långsamt. För fet hår, massera oljan på håret, runt en centimeter från hårbotten. Fortsätt med detta tills håret har oljad väl. Denna process kommer att fungera bra mot håravfall.
Punkt # 3, När håret är oljad väl, få håret löst samman och täck den med en plast duschmössa. Nu, bara glömma det och låter att oljan tränger ner i hårbotten och ger näring åt ditt hår. Låt detta bli i cirka 30 minuter. Du är nästan klar med att använda olivolja i håret.
Punkt # 4, slutligen, tvätta olivolja med ett milt schampo. Använda balsam när du är klar med schampo. Skölj håret väl. Du är nu på väg att uppleva olivolja för håravfall förebyggande med hjälp av denna metod.
Grattis - du har precis fått veta hur man använder olivolja i håret! Du skulle snart inse efter hårtvätt så här i ett par gånger mer att håret inte bara har blivit mjukare och tämjas, men den har en glans också. Är inte detta en lätt hårvård trick?
Olivolja för hår tillväxt
Om bara olivolja i håret är inte särskilt mycket inbjudande, kan du kan prova att lägga till några andra typer av eteriska oljor till det. Det kommer att neutralisera den kraftiga effekten av olivolja och kommer att vara bra för ditt hår. Här är vad du kan göra när det gäller olivolja för hårväxt.
Tips 1, överväga att lägga till färsk rosmarin olja till olivolja. Rosmarinolja och olivolja är en bra kombination för konditionering ditt hår. För bästa resultat, låt rosmarin brant för ett par timmar. Om möjligt låt dra i olivolja i en dag eller två.
Tips 2, du kan också blanda olivolja med kokosolja eller sesamolja eller ens ricinolja. Eller du kan använda den utan att blanda den i olivolja och tillämpa den separat men i samband med olivolja.
Tips 3, prova också och använder aromterapi oljor med din grundläggande olivolja behandling när man använder olivolja för hår. Detta tips kommer att lägga ytterligare en dimension till frågan om hur man använder olivolja i håret. Aromatiska oljor som jojoba, salvia och lagerblad är bra att använda med oilve olja för hår.
Tips 4, En annan expert har föreslagit att olivolja gör håret växa bra om den används med en äggula och några droppar citronsaft. Tillämpa denna blandning på ditt hår och låt den ligga i ca 15 minuter. Schampo håret efter att för stora håret.
Olivolja har antioxidanter och vissa anti bakterie-och svamp egenskaper som garanterar att hårbotten är frisk. Detta eftersom det hindrar mjäll och andra hårbotten problem som leder till en dålig hårbotten och håravfall. Det saktar ner åldrandet av ditt hår och därmed förhindra hår falla och främja hårväxt.
Allt som allt olivolja i håret är en fantastisk proposition om du vill ha dessa vackra och friska lås. Plus, det är så lätt att förstå hur man använder olivolja i håret! Det är här jag skriva av! Jag är säker på olivolja kommer att befria dig från skrämmande hårig sagor! Ta hand!