Känsla Sad Citat

Det finns tillfällen då du känner, är ingenting i ditt liv hur du ville att det skulle kunna vara och att andra är på en bättre plats än du. Det finns tillfällen när du vill vara med någon men du kan inte på grund av så många anledningar. Det finns också tillfällen när allt omkring dig rör sig så snabbt och drar dig med även om du vill stå fortfarande gör absolut ingenting, tänker på dina smärtor och problem. Den enda sanningen för alla denna sorg i livet är att oavsett hur mycket människor runt omkring dig säger de förstår, de kan inte! Eftersom du är den enda som vet de känslorna, smärtan, förlusten, tomheten och de ouppfyllda önskningar, som fyller ditt sinne. Även om du talar ditt hjärta till någon, tills du hittar ett svar på alla dessa frågor, känner du aldrig befriad och fri. Men för att hjälpa dig att minimera denna förvirring, vi har en lista med nedstämdhet citat som nämns nedan, läs vidare!
Känsla Sad Citat och uttalanden
Sorg är en känsla som på liknande sätt upplevs av alla människor, även om det kan ha mycket olika källor. Om du tror att din smärta är större än någon annans på grund av olika situationer, kanske du vill tänka om. Alla har känt smärtan av förlust och uppgivenhet. Alla känner avvisas, ensam, oälskad, osäker, olycklig och sympatisk mot sig själv någon gång eller det andra, oavsett hur rik eller fattig han / hon är. Ibland några tröstens ord som vissa sorgliga citat om livet, skulle hjälpa dig gråta ut ditt hjärta, och säkert göra skillnad. Om du inte har en person att säga dessa ord till er, har vi några känner sig ledsen citat som du kan ta en titt på. Därför, ta reda på vilka som fungerar för dig från jag känner ledsen citat, som nämns nedan bara för dig!
Deppar Citat; I den följande listan, har vi några inspirerande citat som säkert kommer att hjälpa dig att förstå din sorg djupt och visa en väg ut ur det, så ta en titt! , De som fruktar mörkret har ingen aning om vad ljus kan göra ~ Katasai Rakshasa, ingen egentligen bryr sig om du är olycklig, så du kan lika gärna vara lycklig. ~ Cynthia Nelms; De som sår med tårar skall skörda med jubel. ~ Ps, solitära träd, om de växer alls, växa sig starka. ~ Winston Churchill, Tragedin i livet är inte att det slutar så snart, men att vi väntar så länge med att börja det. ~ WM Lewis; sorgligt i livet är att du ibland träffa någon som betyder mycket för dig bara få reda på i slutändan att det aldrig var bunden till vara och du bara måste släppa taget. ~ Anonym; avslå din känsla av skador och skada sig själv försvinner. ~ Marcus Aurelius, Hjärtan kommer aldrig att bli praktisk tills de är gjorda okrossbara. ~ Trollkarlen från Oz, beklagar de saker vi gjorde kan dämpas med tiden, det är beklagligt för de saker vi gjorde inte det är otröstlig ~ Sydney J. Harris, murar vi bygger runt oss att hålla reda på sorg också hålla ute glädjen. ~ Jim Rohn, hon sa att hon brukar grät minst en gång varje dag inte för att hon var ledsen, men eftersom världen var så vacker och livet var så kort. ~ Brian Andreas, älta det förflutna endast mörkarna dig till framtiden. ~ Andrew Boyd, jag tror att om vi alla agerade så som vi kände, fyra av åtta personer vid ett middagsbord skulle sitta där snyftande. ~ Jim Carrey, ibland dåliga saker händer utan orsak, inget syfte. De förekommer bara och vi är kvar att plocka upp bitarna så gott vi kan. ~ Felicity, jag kände aldrig fram till det ögonblicket, hur det var att förlora något jag aldrig haft. ~ The Wonder Years, Var inte rädd för att misslyckas så mycket att du vägrar att prova nya saker. Det sorgligaste sammanfattning av ett liv innehåller tre beskrivningar: kunde ha, kan ha och bör ha. ~ Louis E. Boone, När jag ropade att han alltid skulle få mig att känna som om han skulle förändra världen om han kunde så att den inte kunde skada mig längre. Men nu är jag gråter och han är inte här. ~ Anonym; Alla våra olycka kommer från vår oförmåga att vara ensam. ~ Jean de la Bruyere; De bittraste tårar gjuts över graven är över ord som lämnas osagt och för gärningar lämnat ogjort. ~ Anonym, jag ropade först ..... och sen var det en sådan vacker dag, att jag glömde att vara olycklig. ~ Frances Noyes Hart; Efter att ha läst dessa nedstämdhet citat, hoppas du kände lite bättre. Tillsammans med den berömda sorgliga citat som nämns ovan, alltid komma ihåg, oavsett hur olycklig du är, och oavsett hur illa livet är, finns det alltid hopp för den att bli bättre. Och det är det som för dig att leva resten av ditt liv. Livet är för kort för att vara ledsen över det du inte behöver, så att vara nöjd med vad du gör, lita på mig, kommer du inte att ångra något i slutet av det!