Tribal Tatueringar Tillbaka

Många äldre stammarna som används tatueringar för att markera sig som ett tecken på identifikation och även som ett tecken på lojalitet gentemot ett visst stam. Maori stammen från Nya Zeeland använder fortfarande tatueringar för att markera medlemmar av stammen, och några stammar i Afrika också använda tribal tillbaka tatueringar för att markera indianerna. Tatueringar har länge varit ett tecken på individualistiska uttryck och en symbol för sin tro och trossystem. Använda kroppen som ett glidande duk, många människor att få tatueringar att visa upp sina åsikter och preferenser. Ordet tatuering kommer att ligga till Samoa ordet tatau ", polynesiska ansiktstatuering anses vara lika gammal som konsten att tatuering själv. Hawaii har liknande kultur som de andra öarna i Stilla havet och Hawaiian tribal tatueringar är också stor efterfrågan nuförtiden.
Tribal Tatueringar Tillbaka modeller
Ett bra ställe att ha tatueringar är tillbaka, på grund av den stora platt yta som är tillgänglig för att experimentera med stor tatuering mönster. Ryggen är också ett bra ställe att få en tatuering i synnerhet om du vill dölja tatuering du har, på jobbet eller i skolan. Vissa kvinnliga kändisar använder tribal tillbaka tatueringar att gå med Backless klänningar. Nedre delen av ryggen tatueringar ser bra när man har låg skurna jeans och kort t-shirts. Några intrikata mönster ser bra ut endast i stora tryck, därav tribal tillbaka tatueringar för män som gillar stora djärva mönster är en bra idé. De flesta människor tycker inte om att experimentera med färger och föredrar att gå med mörka svart bläck och toner när du stiger tribal tatueringar på ryggen. Maskulin bilder av lågor, törnen, ormar och knivar används för att skildra tribal mönster på mens tillbaka. Feminina mönster som rosor, lilja's, sjöjungfrur och tatueringar fjäril används som tribal tillbaka tatueringar för kvinnor. Några av de tribal tillbaka tatuering mönster kan du utforska är:
Orm och grenar, känd för sina flytande linjer och fina kurvor, tribal tillbaka tatueringar ser bra ut figurerna och olika former av ormar är inblandade. Övre delen av ryggen tatuering mönster främst inriktade på de centrala design och fritt flöde teknik för den yttre mönstret. En orm med stora ögon och långa huggtänder med en flödande tunga ser bra i centrum, trasslar in sig i långa böjda grenar på båda sidor. Använda olika skuggning tekniker för ögonen och tungan på ormen kan ge dig en mycket hypnotisk bild på din rygg. Ormar ser också bra som tribal band tatueringar och har i stor utsträckning använts över ryggen och runt armen.
Skull and Swords, symboler för makt och styrka svärd, när de ingår med en skalle kan ge din rygg tatuering en pirat utseende. Skallen för vissa kan vara lite morbid, men när det görs med klass och lediga linjer, ser det bra och står som symbol orädd attityd. Svärd går igenom toppen av skallen eller genom ögonen kan vara ett mycket grafiskt full back tattoo och säker på att fånga uppmärksamheten hos många. Användningen av vingar med skallen och svärd är också ett annat sätt att ge dina tribal tatuering en personlig touch och att utforska kreativitet tatuerare.
Dragon och bränder, en varelse från kinesisk mytologi, lånar draken sig perfekt för en tatuering design artighet det är vackert form. Eldsprutare drakar med vassa fjällande svansar och vingar utbredda är en stor bild att ha på baksidan. En drake tatuerar uppslukas av eld med blodsprängda ögon i centrum av designen med vingar sprids från centrum i mörka symmetriska linjer är en snygg design för ryggen. Drakar som nedre delen av ryggen tatueringar för kvinnor är mycket populära bland de asiatiska samhället.
Celtic tribal tatueringar tillbaka i form av tribal kors och knutar är några mönster som kan pryda din rygg, livets träd och fjäril keltiska tatueringar också ser bra ut på baksidan. Några tribal phoenix tatuering mönster tillsammans med sol och klor kan också göra ett par huvuden tur, när det görs från en bra tatuerare.