Klänningar att bära till en bröllopsfest

I tidigare dagar var klä dig för en bröllopsfest lätt, eftersom de flesta hade kyrklig vigsel, följt av formella mottagningar. Men idag finns det strand bröllop, bröllop destination, tema bröllop, etc., som visserligen en annan typ av klä upp från gästerna. Så, hur ska en person, om en man eller kvinna, besluta om klänningar att bära till en bröllopsfest? Om du befinner dig i detta dilemma, nedan är några tips om bröllopsklänningar för dig, som du kommer säkerligen att få stor nytta.
Tips om klänningar att bära till en bröllopsfest
Håll dig till Dress-koden, För dig som vill veta hur man klär sig för en bröllopsfest, till det första titta på noggrant inbjudan. Nämns inte någon klädkod för bröllopet? Står det att du måste klä upp formellt? Om ja, klänning sedan som ordinerats. Formella klänningar att bära till en bröllopsfest inkluderar kostym och slips / smoking för män och hellång klänningar för kvinnor.
Inte för Casual, Bröllopsfest klänning etikett anger att man inte ska vara klädd lättvindigt för ett bröllop. Självklart, om inbjudan specifikt anger jeans / tee, är det en annan sak. Om du inte känner klä upp väldigt formellt för ett bröllop, kan du välja polotröjor och byxor bomull. De ser inte lika avslappnad som en jeans och ändå inte är alltför formell heller. Kvinnor kan bära ett stycke klänningar knälång istället för klänningar för att klä upp sig lite nonchalant för ett bröllop.
Ta Cue från andra, Brudklänningar mottagning för gästerna på något sätt få dem att stå ut bland de andra inbjudna. Detta på intet sätt innebär att klänningar skulle vara trist eller tråkigt. Men försiktighet bör iakttas att de inte bör vara av mycket högt färger eller alltför vilda mönster, som att överskugga klänningar bröllopsfesten till bruden och brudgummen. Ett bra sätt att inrikta sig på mottagning klänningar för bröllop är att fråga några av de inbjudna kolleger om vad de har på sig och sedan välja din klänning efter vad de säger. På detta sätt finns det mycket få chanser att du någonsin kommer att gå fel med klänningar att bära till ett bröllop.
Håll Venue i åtanke, Platsen för bröllopet spelar en viktig roll i beslutet om vad man ska ha också. Till exempel, om bröllopet är i hotellets balsal, inget mindre än en formell klänning för kvinnor och kostym / slips för män kommer att göra. Om bröllopet är på en strand, korta klänningar för kvinnor minus höga klackar (klackar sjunker i sanden!) kommer att vara det perfekta valet. Du kan referera till klänningar att bära till en strand bröllop för att få en bättre bild av vad man ska ha på en strand bröllop. Om bröllopet är vid poolen, kommer bära polotröjor betraktas som en blunder. Så håll platsen för bröllopet i åtanke när de beslutar om kläder att bära på bröllop.
Kolla vädret, hålla vädret i åtanke när du bestämmer ditt garderob. Om du ska till en jul bröllop, hålla en varm sjal eller en wrap praktiskt att ha över din klänning. Män bör hålla sig till varma dräkter för att motverka vädret. Om det är en sommar bröllop, bära kläder gjorda av lättare och bekväma material som bomull och linne. Du kan läsa mer på klänningar att bära till ett sommar bröllop. Kolla väderprognosen innan du går till bröllopet, så att eventuella nödsituationer som regn kan behandlas i förväg.
Låt oss hoppas att nästa gång du har ett bröllop att närvara, att ovan nämnda tips på klänningar slitage på ett bröllop som gäst kommer säkert hjälpa dig. När det gäller bröllop klädsel som gäst, är tumregeln att klä upp förnuftigt. Efter alla, du vill inte bruden och brudgummen att ångra att ha bjudit in dig till deras bröllop!