Utsmyckning små badrum

Inte alla har turen att bo i stora hus med stora badrum som kommer med superstora badkar. När man bor i lilla sovrummet studio, måste du göra göra med vad du har och badrummet är inget undantag. Men naturligtvis det betyder inte att man inte kan jazz upp det genom att dekorera små badrum för att ge det en elegant ny look. Det finns en hel rad olika regler som du måste följa när dekorera ett badrum av små proportioner om du inte vill det utrymme att titta trångt. Här kommer vi att guida dig på små idéer badrum design och hur du kan inreda små badrum.
Idéer för att dekorera små badrum
Det finns många badrum design idéer för små badrum och du behöver det som bäst passar dina behov och känslor design. En av de bästa tips för att dekorera små badrum är att uppmärksamma badrummet färg. Väggen färger är det första som kan bryta ner utseendet på ditt badrum och ytterligare utsmyckning som du gör i ett badrum bör komplettera vägg färger. Satsa på lätta mjuka färger som svagt gul, persika, stålgrå, lavendel och ljusblå i ditt badrum. Detta kommer att göra badrummet ser mer luftigare och rymligare än den är. Om du gillar ljusa och starka färger så det bästa sättet att använda den på att dekorera ett litet badrum är att använda det som accent färger som lister, badrumsskåp och i ramarna av speglar badrum fåfänga. Undvik att använda starka färger på väggar badrum som detta kommer att göra din lilla badrummet visas stängdes och klaustrofobisk. Om ditt badrum har tapeten är det en bra idé att gå efter ett mönster som är mer subtila och har en delikat och små mönster i stället för upptagen och stora utskrifter.
En bra idé dekorera för små badrum är att hänga en modern och geometriska mönster ljuskrona i badrummet. Gå inte för en rik viktoriansk ljuskronan eftersom dessa är mer lämpade för stora badrum. Om hänger en ljuskrona är inte ett alternativ då du kan installera ett nytt fönster eller takfönster i badrummet. Mer ljus i ett litet badrum kommer att göra utrymmet ser större och luftigare. Håll badrum golv enkla och i färger som brun, grå och ljusbrun. Dekorera små badrum med mattor och badrumsmattor i en ljus färg kommer omedelbart att göra badrummet mer stil.
Ett bra sätt att kombinera funktionalitet och stil samtidigt inreda små badrum är att välja stora speglar som monteras framför handfatet. Speglar kan visuellt göra någon liten yta dubbelt upp i storlek. Försök att använda stora speglar designat badrum med en antik ram för att göra din lilla badrummet med mer stil. Du kan också placera armaturer nära speglar, att reflektera mer ljus in i badrummet. Placera en spegel över fönstret är ett bra sätt att göra badrummet visas rymligt.
När du dekorerar små badrum, en viktig punkt att komma ihåg är att bli av med alla armaturer i badrummet som tar upp för mycket utrymme. Ett sådant tips för att dekorera små badrum är att byta ut stora fåfänga sjunker eller sjunker bänkskivan med en smalare och mer kompakt pedestral sänkor. Litet badrum sänkor finns i många utföranden och färger, och du kan välja en som matchar ditt badrum inredning. Undvik att lagra så många alternativ i badrummet som kosmetika, toalettartiklar och mediciner i ditt badrum. Tänk på smart förvaring alternativ som ett badrumsskåp som är kompakt och kan enkelt lagra dina toalettartiklar och andra väsentligheter badrum som rena handdukar. Förvara alla röran ur sikte och vid behov installera ett skåp utanför badrummet för att hålla de nödvändiga sakerna.
Det var några olika sätt att dekorera små badrum. Göra små förändringar som att lägga en ny matta, målning en accent färg i badrummet, och med hjälp av en ljus tvålkopp kan göra stor inverkan på din lilla badrummet. Dekorera små badrum skulle kunna innebära en utmaning, men med några goda små idéer badrum design kan du göra ditt badrum visas chic och elegant.