Basement idéer som fungerar

Att ha en källare område i ditt hus kan vara en stor fördel. Detta kan enkelt lägga till upp till ditt befintliga hus område och kan användas på många sätt. Med källaren utrymme kan du få ett antal alternativ som du kan arbeta med. Efter genomförandet av de grundläggande källaren konstruktion idéer för detta område, kan du tänka vidare att omvandla den till ett speciellt område. Om du vill veta några källaren idéer som fungerar, bara flytta en av följande punkter.
Bästa idéer som fungerar för din källare
Efterbehandling det, källare efterbehandling är det första du behöver göra när du börja genomföra olika källare idéer som fungerar. Börja med efterbehandling källare väggar och tak. Att göra ledningarna och VVS rätt är det första steget mot källaren ombyggnad. Lägga till en undertak eller designer POP från gränserna i syfte att dölja rör och ledningar är ett bra källare tak alternativ. I fall du undrar om inredning källare tätskikt eller ljudisolering, få det gjort också.
Väggar och golv, installera gips om det behövs och måla väggen, är något som behöver inte nämner. Måla väggar i ljusa nyanser är viktigt att hålla från att se tråkig. Mörka nyanser kan förmörka området, så håll dig till ljusa färger som, benvitt, beige, vitt i kombination med en ljus nyans. Valet av faux målningstekniker hjälper dig att göra det vackrare. Med olika struktur tekniker kan du piffa upp de centrala väggar och pelare. Låt mig säga er att och pelare spelar en viktig roll i att ge ett klassiskt utseende till din källare område. Det är ganska framträdande och därmed försköna dem i en grand sätt kommer att spela upp hela källaren. För källaren golv, håll dig till neutrala färger och stora plattor som kommer att ge en rymlig titta på området. Keramik eller trä golv kan vara ett bra källare golv alternativ som du kan gå för.
Belysning, medan du arbetar på källaren ombildningar planen och idéer, låt mig berätta att belysas ordentligt spelar en mycket viktig roll. Dull belysning kan göra området se tråkig, mörk och mysig. För att göra det rymliga och ljusa, lägga till kreativa infälld belysning design och scones vägg. Hänge lampor kan installeras över disk toppar eller tabeller eller för att markera ett visst område. Hörnen som kan se mörkare, måste hållas upplyst.
Andra försköning; Du kan genomföra ett antal källare inredningsidéer för att öka sitt utseende. En av de smarta källaren idéer som fungerar är att lägga stilrena möbler, men se till att inte bara få i onödiga bitar. Lägg elegant kvalitet mattor och möbler som persienner, sofföverdrag, kuddar som kommer att göra din källare ser verkligen underbar. Om du har konverterat den till ett speciellt område, som gästrum, basemen bar, spelrum, träning område, tillsätt möbler därefter.
Entry Way, Tja, kanske du koncentrera helt på hur man avsluta källaren och genomföra olika källare idéer som fungerar för detta område, men glömmer posten sätt. Låt mig berätta att den trappa som leder till din källare kan inte glömmas bort. Låt din farstun ge åtminstone en antydan till vad du har i källaren. Som att lägga bonader och exklusiva vägg dekor på detta sätt. Lägga mattlöpare av hög kvalitet och utformar trappan räcke på bästa möjliga sätt är några saker som är ultimat källaren idéer som fungerar. En stor farstun är en perfekt en för att markera din källare område som du just omarbetats.
Det var några källare idéer som fungerar och definitivt hjälper dig att få ett exklusivt område som fogats till befintlig. Med de olika källaren design idéer, välja en som du tycker är intressant och komma igång med källare ombyggnadsarbetet. Se till att du hyr en erfaren professionell att ha din källare område omarbetats på bästa möjliga sätt. Så när du vrider din källare till en livlig plats?