Monroe Piercing Information

Monroe piercing är en typ av piercing som görs vid off-center position överläppen. Onödigt att nämna, är det inspirerat av den utpräglat placerad mullvad på vänster överläpp i slutet av Marilyn Monroe. En intressant Monroe piercing fakta är att den också kallas som Madonna piercing. Men är piercing på vänstra sidan av överläppen kallas Monroe piercing och på höger sida kallas som Madonna piercing. På grund av en sådan kändis status, är detta feminina piercing en av de mest eftertraktade ansikts piercingar, särskilt bland tonårsflickor. Låt oss ta reda på lite mer Monroe piercing information om sin tid förfarandet helande och priser.
Monroe Piercing arbetsordningen
Monroe piercing är ganska subjektiva och du kan utbyta sin position, enligt din egen smak. Eftersom det är imitation av en mullvad är Monroe piercing mestadels gjort med antingen 18 eller 16 gauge labret stud. Piercingen Konstnären kommer att skapa en plats på önskad plats för din överläpp piercing, med bläck markör. Han / hon kommer också att be dig att rengöra munnen med ett munvatten, för att göra din mun steril. Då han / hon kommer klämma ditt överläppen och genomborrar den med en ihålig nål för att placera stud eller barbell deras. The labret stud som används för piercing, är i allmänhet längre än vad du skulle vilja, som faktiskt underlättar processen för svullnad. För att få önskad storlek på stuteriet, kan piercingen konstnären ber er att se över salongen efter 3 till 4 veckor. En viktig Monroe piercing information är, att du kommer att lida med måttlig till svår mängd svullnad efter denna typ av piercing.
Monroe Piercing Healing
Förstå att en piercing är inget annat än ett sår, och du måste behandla det på samma sätt. Enligt många erfarna människor är Monroe piercing vård och eftervård oerhört viktig och smärtsam period. Läkningstiden för piercing är cirka 6 till 8 veckor och du måste vara ganska försiktig under denna period. Följ alla instruktioner som ges till dig av piercing konstnären. Du kan äta lite glass eller lägga lite is på den, för att behandla den ursprungliga svullnad. Om det smärtar för mycket, då kan du ta en liten dos av ibuprofen. Annat än att du måste borsta tänderna minst tre gånger om dagen och även tvätta munnen efter att ha ätit något. Detta du behöver göra, för att undvika bakteriell infektion. För att stimulera läkning för denna läpp piercing, få muntliga havet skölja saltvatten minst en gång om dagen. Du måste också hålla skärpa stuteriet, så att du inte förlorar det. Detta är den viktigaste delen för att hålla på att påminna om Monroe piercing information.
Monroe Piercing Priser
Det finns några saker som påverkar Monroe piercing kostnader, till exempel metall och populariteten av piercing salongen där du får piercing gjort. Om salongen är väldigt populär då du kanske måste spendera mer pengar. Samma är fallet med det material, som kommer att användas för piercing. Om det är en billigare metall då det kan kosta dig mindre, men om du väljer en dyr metall som silver, guld och platina eller något, måste du betala mer. Beroende på Monroe piercing information om piercing material och kostnaden för att enskilda salongen, kan du behöva spendera allt mellan $ 25 till $ 80. Samtidigt som de får piercing gjort, är det oerhört viktigt att se till att det görs av en certifierad piercing konstnär och han / hon använder alla steriliserade instrument för det.
Tja, här är det, såvitt Monroe piercing informationen beträffar. Kontrollera att du är väl medveten om för-och nackdelar med alla typer av piercing som du vill välja. Alla de bästa!