Bin i Hus

Att bli av med bin i hus är ett tillstånd som du kan möta när som helst. Vid sådana tillfällen måste du veta vad som är de mest effektiva sätten att bli av med bin. Denna artikel kommer att hjälpa dig genom att berätta några saker som du behöver veta om bin innan du går om att ta bort dem från ditt hem. Så läs informationen noga och vidta nödvändiga åtgärder.
Som bin gör Vad
Visste du att inte alla bin är skadliga för dig eller ditt hem? Ja, det finns olika typer av bin och inte alla av dem är aggressiva. Faktum är att om du lämnar dem ensamma, kommer de inte ens bryr sig om dig. Så, låt oss få veta allt om bin och sedan kan du bestämma vad du ska göra med dem.
Humlor, Humlor är de som är större än andra bin och de karakteriseras med en luddig buken. De är lugna och kommer inte att bry dig mycket. De är viktiga för pollinering, så tänk om utrotningen teknik som du använder för dem.
Carpenter Bin Nu är bin som du bör oroa dig för. De ser väldigt likt humlor, så du kan bli förvirrad. Den lilla skillnaden är att deras magar är mjuk. Dessa bin inte Sting, men de är skadliga för trä som de gör hål i den.
Yellow Jacket Getingar, det är ett bi som kommer att sticka dig bara för skojs skull. De behöver inte provoceras alls. De är lätta att identifiera på grund av sin gula och svarta kroppar. De kan vara ett elände eftersom de gör bon i något skrymsle och vrå.
Honungsbin, honungsbin ansvarar för att förse oss med den läckra och näringsrika honung som vi äter. De är också mjuka insekter och inte sting. De går bara om sin verksamhet, pollinerar och göra honung av nektar. Om du har honungsbin i huset, behöver du inte oroa dig. Men om du är allergisk, få dem bort.
Hur bli av bin i Hus
Bin få in i hörn och utrymmen mellan väggar eller andra strukturer som vindar. Få ut dem därifrån kan vara en mödosam uppgift. Det första steget mot bikupan avlägsnande är spotting boet. Om du precis har sett bin flitting in och ut, men vet inte riktigt var de bor, dess uppenbara att du måste först ta reda på var de är. Följ bina när de kommer in ditt hus. Alternativt, om du har någon ledtråd, kan du trycka på väggar och lyssna noga. Om du hör ett svagt surrande ljud, har du jackpot! Ges nedan är några metoder som kommer att berätta hur du bli av med bin.
Vakuum För denna metod, vänta tills skymningen, när bina kommer hem efter en hård dags arbete och deras reflexer inte kommer att vara upp till märket. En person bör agitera bina i boet och en annan skall stå med ett vakuum nära öppningen. Eftersom bina flyger ut, kommer de får sugas upp av dammsugaren. När du är säker på att alla bin är ute, nära öppningen med spackel och måla över den. Detta kommer att säkerställa att de inte kommer tillbaka. Försök inte den här metoden om boet är relativt gammal och har mer bin än du kan hantera.
Försegla, Detta är en metod som kan användas för att bli av snickare bin i huset. Du kan få veta om ditt hus har angripits av snickare bin om träet verkar pulveriserad eller om du upptäcker brunaktig avföring på väggarna. Vad du behöver göra är att, försegla öppningen till boet med hjälp av täta och kitt. Snickaren bin kommer inte ens försöka gräva sig ut ur tätning. De skulle hellre kväver och dö. Underliga varelser eh?
Rök området, Precis som du kan vara allergisk mot bin, de är allergiska mot röken av något slag. Vad du kan göra är, precis nedanför boet eller vid entrén, hålla ett brinnande papper. Bina kommer att få irriterad med röken och lämna ditt hem på en gång. Genom att använda denna metod får du bli av med bin i huset, men du behöver inte döda dem. Denna ädla handling kommer säkert att räkna en dag.
Tvål och vatten; Fyll en sprayburk eller flaska med rengöringsmedel-vattenlösning. Använd skyddskläder som en tjock kappa, byxor och handskar. Täck huvudet och ansiktet med en tjock trasa och bära skyddskläder glasögon. Ta lösningen och skölj hela boet med det. Denna metod dödar bina. När alla bin är döda, rensa upp området och reparera den omedelbart för att förhindra en upprepning av angrepp.
Skadedjursbekämpning, Försök ett förintelseläger spray för att ta bort bin. Tänk på att täcka dig helt medan du gör det. Även om ett bi kan sticka en enda gång, om du arbetar med en hel näste kan kollektiv svider injicera nog gift till och med döda. Om du inte kan utrota bina själv, anlita en professionell för att göra det. Ring in för en skadedjursbekämpning expert som kan ta bort bina utan att döda dem. Eller ring i din lokala bee djurhållare. De är experter på att flytta och ta bort biet bon från hem och de ska vara glada att du lägger till deras insamling.
Dessa var några sätt att bli av med bin i huset. Kontrollera först med dina lokala myndigheter, eftersom döda bin är olagligt på vissa ställen. Innan du går om att använda en metod som kommer att döda bina, tänk på alternativ att bara köra bort dem. De är stora pollinerande agenter och har en viktig plats i miljön. Du har ett val.