Ryska simulerade diamanter

De säger att diamanter är för evigt. En diamant är det bästa en tjej någonsin kan få. Visa en flicka en diamant och 9 av 10 gånger hon kommer att bli spännande! Wow! Jag menar diamanter är helt underbart! Jag önskar att någon ger mig en diamantring! Trots min personliga funderingar isär, diamanter som de flesta av oss vet är stenar som är slipade och polerade för att ge dem intryck som vi brukar se dem ha. Dessa utvinns ur gruvor och arbetade sedan på. Men dessa är inte alltid behandlas och produceras på detta sätt. Det finns diamanter som är konstgjorda och lika vackra och de kallas simulerade diamanter. Om detta har gnistrade ett intresse av dig för simulerade diamanter, eller att vara specifik, ryska simulerade diamanter, här är något för dig, kära!
Simulerade diamanter Explained
Simulerad diamanter är diamanter, skapad i ett laboratorium, under mänskligt reglerade former. Dessa är så utseendet liknar den naturliga, minerade ädelstenar att det är nästan omöjligt att skilja mellan de två. I grund och botten, gnistan, briljans och kristallklara egenskaper för en fysisk eller snarare, är en riktig diamant simuleras på ett laboratorium, för att bilda en simulerad diamant. Majoriteten av dessa diamanter är polykristallinska på molekylär nivå. Detta är svaret på vad som är simulerade diamanter kort.
Den ryska Innovation
Som tidigare nämnts är simulerade diamanter kallas även ryska simulerade diamanter. Nu bland de simulerade diamanter finns ett antal typer. Här är kastar ljus över dem!
Big Daddy simulerade diamanter, Cubic zirkonium är den mest populära typen av simulerade diamant och är en av de bästa lab skapat diamanter. Ett annat namn som detta är ofta kallas, är ryska vit diamant. Namnet ryska kommer från det faktum att den simulator eller det material som behövs för att skapa den diamant första förfinades i Ryssland. Cubic Zirconia kan produceras i ett laboratorium genom att smälta naturliga zirkoniumoxid och yttrium tillsammans. På diamant färgskala, får en cubic zirconia den högsta rankningen. Dessutom är det kristallklart och felfri. Det mest förtrollande delen om dessa diamanter är att de kan skapas i valfri färg, ett mjukt gult också, vilket gör att det ser ännu mer ut som en riktig en. Lätt att känna igen på grund av dess vikt, vilket är mer än naturliga diamanter, skapar cubic zirconia färger ungefär som ett prisma. Om du tittar på cubic zirconia vs diamant, då är det viktigt att notera att cubic zirconia har mer glans än den verkliga.
JAG med YAG, här är ett kristallint syntetisk ädelsten som har samband med naturlig granat och kan tillverkas i valfri färg. Även om detta är en sällsynt en bland ryska simulerade diamanter som cubic zirconia och en mer typ kan komma med bättre simuleringar för vackra diamant smycken.
Moissanite Diamonds, Ah, en annan av de populära och kända av simuleringen diamanter. En ägare förtjusning och en juvelerare stolthet, är moissanite en sällsynt naturmaterial. Utropat som den finaste simulerade diamant finns tillgängliga är det skapas i labbet, eftersom det inte finns tillräckligt av detta mineral för att skapa smycken helt från det. Dessa är färglösa eller lätt färgat och har en en fantastisk glittrande briljans.
Ryska simulerade diamant ringar är mycket populära. Varför? Enkelt! Eftersom alla smycken gjorda av ryska simulerade diamanter är billigt och ser nästan likadant! I själva verket är det glans och glitter och "brand" mer i ryska simulerade diamanter, jämfört med riktiga diamanter. Det är på grund av deras molekylära bildning.
Dessa diamanter är prissatta runt 30 procent eller mindre jämfört med den verkliga diamanter, och har samma storlek och skär. Även högsta kvalitet simulerade diamanter kostar mindre än en riktig en. Men man bör komma ihåg att dessa skiljer sig från syntetiska diamanter. Ryska briljanter och ryska Stjärnor är ett par företag som tillverkar sådana simulerade diamanter och är mycket välkända.
Så vad väntar d Sätt på dig ryska simulerade diamanter och blända en och alla!