Kastilien Soap Använder

Om du är en av de kvinnor som är alltid på jakt efter bra rengöringsprodukter, så är detta rätt plats att vara. I den här artikeln, några fantastiska Kastilien tvål använder har listats, som kommer att vara till stor hjälp för dig med dina rutiner för rengöring.
Vad är Kastilien tvål?
Kastilien tvål har fått sitt namn från platsen för dess ursprung, Kastilien i Spanien. Tvärtemot vad många tror, ​​är Kastilien inte ett märke av tvål, men en typ av tvål. Den grundläggande Kastilien tvål ingredienser är olivolja, vatten och lut kristaller (kaustik soda). Ibland andra vegetabiliska oljor som palmolja, kokosolja, etc. kan också användas, snarare än den traditionella 100% olivolja. Ingen animaliskt fett används för att göra Kastilien tvål.
Använder av Kastilien Soap
Rengöring, Kastilien tvål är en stor rengöringsmedel. Du kan använda Kastilien tvål för att rengöra ditt kök. Bara spruta lite flytande Kastilien tvål på diskbänken och torka bort det. Du kommer att ha en glänsande bänkskivan! Bortsett från köket, använder Kastilien tvål i andra dagliga rengöringsmedel är många. Du kan använda den i vattnet som du använder för att torka golvet, eller lägg dem i diskmaskinen för att ta hand om alla smutsig disk. Du kan också använda den för att hålla din sänkor, badrum, fönster glas och dörrar fläckfria! Detta är en av de bästa rent Kastilien tvål använder.
Schampo, tvål Kastilien används också i schampo. Hur du gör din egen tvål baserad schampo? Lägg lika mycket av Kastilien tvål (flytande) och vatten i en flaska. Lägg till olivolja eller någon eterisk olja som du vill (i små mängder). Stäng flaskan och skaka den kraftigt. Du har en naturlig hemlagad botemedel för din vanliga hårvårdsprodukter. Lita på, att eftersom det är en av de bästa naturliga schampon, kommer det inte ge dig några problem att starka kemiska hårprodukter ge dig. Oljan kommer att påverka ditt hår och lämnar dem känns mjuk och glänsande!
Hand Soap, Placera en tvålpump fylld med Kastilien tvål på varje tvättställ i huset. Den snabba spridningen av så många sjukdomar och så mycket smuts och föroreningar runt, gör det till en vana att berätta för dina barn att tvätta händerna regelbundet med denna antiseptisk hemgjord tvål. Tillsätt några droppar mandelolja som kommer att arbeta som hud fuktighetskräm. Lägg också till lavendelolja att fresta barnen med sin härlig doft! Detta är ett enkelt men effektivt steg för en sund livsstil.
Bubble Bath, Om du vill varva ner efter en lång dag av arbete och stress, kommer du definitivt på humör för en bubbla bad. Lägg Kastilien tvål i destillerat vatten och glycerin. Glycerin kommer återfuktar huden. Lägg också till några eteriska oljor som du väljer. Detta kommer att ge en härlig doft till badet och du kommer att känna föryngrad!
Tvätt, Vem har sagt att din kropp är den enda som behöver göras i ordning? Behandla dina kläder till en underbar glädje! Ja, du kan använda Kastilien tvål i din tvätt också. Det inte bara hjälper till att avlägsna svåra fläckar, men också tar väl hand om dina kläder. Bara några droppar tillsammans med en väldoftande olja, som citron olja eller jasmin olja till vattnet och skölj dina kläder ordentligt. Torka dem i fullt solljus och när de är helt torr, kommer de att ha en underbar kvardröjande doft.
Ansikte, Pure Kastilien tvål är en mycket bra hudvård tvål. Det är mycket mild och därmed kan ta väl hand om känslig hud. Baby hud är den mest känsliga och Kastilien tvål är ett bra val för spädbarnsvård. Kastilien tvål använder vid behandling av hudproblem som eksem, psoriasis, etc. är effektiva. Du kan kontrollera om det är ren Kastilien tvål eftersom den inte producerar lödder. Om någon annan tvål har varit blandade, kommer den att producera lödder.
Pet Tvätta, Kastilien tvål kan också användas för att schampo ditt husdjur. Ja, i stället för de starka kemiska schampo, använd en Kastilien tvål baserad schampo. Du kan göra detta schampo hemma också! Tvätta dina älskade husdjur med detta schampo och han kommer få en fin blank päls!
Så, visste du att det var så många Kastilien tvål använder? Ja, nu du gör. Det bästa är, du kan göra din egen tvål med hjälp av enkla recept handgjorda tvål som finns tillgängliga online. Så gå och hämta en av dessa fantastiska, helt naturlig tvål idag!