Ser bra ut på stranden

Alla gillar att ta i friska luften, lukta på blommorna, rulla på det gröna gräset, chef för stranden och njuta av solen. Stranden är platsen där du kan ögat snygga badvakter, eller några ganska snygga tjejer. Och för dig att få deras uppmärksamhet, måste du se bra ut på stranden. Ingen, är jag säker på, kommer att titta på en tärd ser person, med yvigt hår eller trasiga shorts! Du måste se din bästa och ser bra ut på stranden, måste man veta hur man gör det. Här är några tips som du kan följa för att se bra ut på stranden.
Hur se bra ut på stranden
Eftersom du tillbringar den mesta tiden på stranden, finns det olika sätt som du kan se bra ut även i T-shirts och shorts eller i en baddräkt. Följ bara tipsen nedan och bli inte förvånad över de beundrande ser att du får den nästa gång du är på stranden.
Vara nöjd med det ni har; Okej, så du är fortfarande upptagen bränna kalorier du plockat upp på våren. Du får inte tysta har timglasfigur som du skulle ha älskat men inte vara blyg. Var nöjd med vad du har. Du kan inte ändra det över en natt, kan du? Vara säker med vad du har, vara stolt över vad du har fått. Om du är säker, kan ingen säga någonsin något för dig.
Färg som passar dig, När du väljer en baddräkt, se till att du väljer en färg som passar dig och din hudfärg. Om du har blek hy, då är det bäst att du går för pastellfärger. Mörkhyade människor ska gå för färger som limegrön eller elektriskt blått. Du kan också prova ut en färg chockerande citrongul. Om du vill kan du också prova ut svart eller vit färg. Men det är stranden för himlen skull! Så ha något ljust.
Skaffa en Tan, Istället för att avundas det vackra solbränna andras, gå och hämta en solbränna för dig själv. Vintrarna kan du besöka solarium eller kanske, efter det att vissa solskyddsmedel på din kropp, bara njuta i solen nästa gång du är på stranden. Ingenting ser bättre än en sund solbränna.
Light Makeup, om du vill se bra ut på stranden, då flickor, se till att du ansöker så liten strand smink som möjligt. Använd en riktig SPF fuktkräm, applicera lite smink vattentät så att den inte rinna ut när du är i vattnet. Du kan sätt upp håret med en ljus färgglad scrunchy. Detta kommer att ge dig en känsla som du njuter av en semester på Hawaii! Du kan också få den look stranden håret med fuktigt hår, eller bara lämna några lösa lockar runt ansiktet.
Korrekt Tillbehör; Om du tror att klackar kommer att få dig att se bra på stranden, då är du fel. Föreställ dig att gå på sanden med höga klackar på. Brrrr! Så gå dit några färgstarka flip flops, desto ljusare desto bättre. När det gäller din strand väska välja något som är stor nog att rymma alla dina makeup objekt och kläder och är också ljusa och färgglada. Välj ett trevligt par solglasögon som skyddar ögonen från solen och samtidigt som kommer få dig att se cool. Flickor, kan du också använda skalet halsband för en mer strand utseende.
Be Yourself, Pojkar och flickor, kom bara ihåg en sak. Om ser bra på stranden är viktigt för dig för uppmärksamhet av motsatt kön, så är det bara vara dig själv. Utgör inte i en oregerlig sätt när på stranden. Kom ihåg scenen från filmen Legally Blonde, som är "böja och knäpp" del, för att locka ögat av en kille? Tja, gör inte det här! Låt en person blir attraherad av dig som du är.
Tja, det du har det - några tips som är säker på att få dig att se bra på stranden. Följ bara dessa och har en hel del förtroende för dig och du är bunden att få några bra uppmärksamhet. Klä sig väl och agera väl - det är allt du behöver!