Birthstones efter månad

Det är en tro som förts sedan århundraden av astrologer och andra alternativa botare, att vissa stenar har magiska krafter. Enligt dem finns det en sten för varje månad och om bärs av personer födda i just den månaden, kommer att bringa lycka, hälsa och förbättra vissa egenskaper i dem. Så för alla de människor som delar dessa åsikter och vill bära lämpliga Birthstone enligt deras stjärntecken eller födelsemånad, nedan är en lista över birthstones per månad och färg.
Förteckning över birthstones per månad och Mening
Januari MÅNADSSTEN; Den traditionella Birthstone samband med månaden för januari är Garnet. Astrologiskt är detta MÅNADSSTEN avsedd för Stenbockar dvs personer födda mellan 22 december och 19 januari. Garnet står för egenskaper som sanning, tro, vänskap och renhet. Även om det är i samband med den djupa röda färgen, men det kan hittas i många andra färger såsom rosa, orange, brun, svart, lila, etc. Man tror att om denna sten bärs av personer födda i månaden januari kommer det att ta bort negativitet från sina liv. Medvetenhet, insikt och engagemang är några andra kvaliteter att det kommer att ingjuta i bäraren. Garnet är känt för att bota hälsoproblem som är relaterade till hjärtat, blodet och lungorna, och är också tros lägga sinnlighet i livet för bäraren.
Februari MÅNADSSTEN, Ametist är Birthstone för februari födda och även för personer som tillhör solen Vattumannens tecken dvs födda mellan 20 januari och 18 februari. Färgerna är förknippade med detta sten allt från lila till Deep Purple till violett. Ametist står för balans, inre styrka, fred, uppriktighet och stabilitet. Man tror att bäraren av denna månadssten är fri från hälsoproblem som huvudvärk, artrit och sömnlöshet. Ametist är känt för att läka cirkulationssystemet sjukdomar, få befrielse från smärta och förhindra alla typer av missbruk hos en person.
Mars MÅNADSSTEN, Aquamarine är Birthstone för personer födda i mars och för dem som tillhör solen tecken Fiskarna dvs födda mellan februari 19 och 20 mars. Blue och Sea Green är färgerna förknippade med denna sten. Aquamarine står för tro, vänskap och mod. This Birthstone är känd för att bota hälsoproblem relaterade till stress och hals. Bära denna månadssten hjälper en person att förbättra sin medvetenhet, svarstid och kommunikation.
April MÅNADSSTEN, Diamond är Birthstone för personer födda i april och de som tillhör solen Vädurens tecken, dvs födda mellan mars 21 och 19 april. Färgen förknippas med April Birthstone är vit. Diamond tros öka sin styrka och förbättra relationer. Det är känt att bota hälsoproblem relaterade till hjärnan och hypofys. Det sägs att diamant ger klarhet i tanken, överflöd och balans till bäraren.
Maj MÅNADSSTEN; tal om birthstones per månad, för personer födda i maj och tillhör solen tecken Oxen, dvs mellan 20 april och 20 maj, är Emerald den traditionella födseln sten. Deep Green är färgen som är kopplad med denna Birthstone. Emerald står för dygder som vänskap, tro och lojalitet. Det är känt att bota hälsoproblem relaterade till ögon, reproduktion och ryggrad. Det är också känt att få befrielse från huvudvärk och stärker en persons mentala förmåga.
Juni MÅNADSSTEN, MÅNADSSTEN för personer som tillhör solen tecken Tvillingarna dvs födda mellan 21 maj och 21 juni och de som är födda i månaden juni är Pearl. Den traditionella färgen för Pearl är mjölkvit. Pearl står för dygder som tro, vänskap och lojalitet. Pearl är känt för att bota hälsoproblem relaterade till mage, mjälte, hjärta, tarmar och alla typer av sår. Det sägs att bära pärlor gör en person blygsam och ger renhet i sina tankar.
Juli MÅNADSSTEN; Den traditionella månadssten färg för personer födda i juli och de som tillhör solen tecken på cancer, dvs mellan den 22 juni och juli 22 är Ruby. Färgen förknippas med Ruby är mörkröd. Ruby står för mod, hängivenhet, glädje och integritet. Man tror att bäraren av denna sten vinner förtroende, styrka och vitalitet. Det är känt att bota hälsoproblem relaterade till blod samt någon form av infektion i kroppen. Det ingjuter positivt tänkande i en person, vilket gör honom mer välmående och framgångsrikt.
Augusti MÅNADSSTEN, Peridot är den traditionella Birthstone av folket är födda i augusti månad och de som tillhör solen Lejonets tecken, dvs födda mellan 23 juli och 23 augusti. Färgen förknippas med denna födelse sten är limegrön men Det kan röra från ljus på medellång till mörkgrönt. Peridot förknippas med kvaliteter som tro, lojalitet, sanning och kärlek. Det är känt att föra berömd bäraren, skydda honom från allt ont. Peridot botar en person av sjukdomar relaterade till bröst, bihålor, lungor och lymphs.
September MÅNADSSTEN, MÅNADSSTEN för september födda och de som tillhör solen tecken Jungfrun dvs födda mellan 23 augusti och september 23 Safir. Färgen förknippas med safir är djupt blå. Sapphire står för egenskaper som sanning, konsekvens och uppriktighet. September månadssten tros bota hälsoproblem såsom inflammationer, brännskador, hörselproblem, cancer och feber. Det sägs att en person som bär Sapphire blir en positiv tänkare och utvecklar god insikt i saker och situationer.
Oktober MÅNADSSTEN, Opal är Birthstone för personer födda i oktober och de som tillhör solen tecknet Vågens dvs födda mellan september 24 och 23 oktober. This Birthstone är förenat med ett antal färger som opal finns i en mängd olika färger, såsom vitt och svart med gul, röd, brun och grå höjdpunkter. Opal står för egenskaper som renhet, hopp, lojalitet och oskuld. Det förbättrar en persons fantasi befogenheter och förbättrar läkning.
November MÅNADSSTEN, Topaz är Birthstone av de personer födda i november månad och de som tillhör solen tecken Skorpionen dvs födda mellan den 24 oktober och 22 november. Topaz är mestadels färglöst, men det finns i ett flertal färger, från blått, gult, persika, röd, brun, guld, violett och rosa. Topaz står för kvaliteter som tro, lojalitet, konsistens och vänskap. This Birthstone tros bringa balans i livet för bäraren, släppa någon form av stress, att han kan känna. Det är känt att läka hälsoproblem som sömnlöshet, astma, tuberkulos och gikt.
December MÅNADSSTEN, Turkos är den traditionella Birthstone för personer födda i december eller de som tillhör solen tecken på Skytten dvs födda mellan den 23 november och 21 december. Färgen förknippas med Turkos är himlen blå, även om det finns i många andra färger samt såsom gult grönt, blått grönt och äppelgrönt. Turquoise tros bringa lycka till bäraren. Det är känt att läka hälsoproblem relaterade till depression, hals, lungor och tänder. Turkos är känd för att ingjuta kreativitet och väcka andlighet i en person.
Detta var i kort om födelsestenarna per månad. Traditionella birthstones per månad är nästan de samma som moderna birthstones, med undantag för mars, vars traditionella Birthstone is Bloodstone, juni vars traditionella Birthstone is Alexandrit och augusti vars traditionella Birthstone is Sardonyx. Du kan välja en månadssten enligt ditt stjärntecken eller födelsemånad. Birthstones är kända för att ha mystiska krafter och vem vet om att bära dem bringa lycka till dig.