Väteperoxid för hår Lightening

Innan vi kan gå över de grundläggande stegen på med väteperoxid för hår belysning, låt oss ta en allmän översikt över vad peroxid. Det är en kemisk förening mest känd som väteperoxid i sin stabila form. Tillsammans med allmän hushållet använder för väteperoxid kan håret lätt lättas eller blekt med den. Som ren väteperoxid kan vara extremt farligt och rekommenderas inte att använda, många hårvårdsprodukter och andra kommersiella produkter som säljs på marknaden har ungefär 3% väteperoxid och 97% vatten i dem. Därför medan blekning håret med väteperoxid, bör du hålla koll på hur mycket peroxid den särskilda produkten innehåller.
Många kvinnor älskar tanken på att håret blekning att ge sina lås en ny look, kanske efter några modetrend. Kan dock oro över att använda kemikalier i färgen hålla dig borta. Om du åter använda färg på dina rötter med några veckors mellanrum, kan det kosta dig mycket pengar, tillsammans med utgifterna oräkneliga timmar i salongen också. Vilket är varför, med väteperoxid för hår ljusare låter som ett prisvärt alternativ.
Hår Lightening med väteperoxid
Vem kan ha hår väteperoxid? Tja, om du är en brunett och vill ha ljusare höjdpunkter, kan du enkelt använda peroxid. Om du är en rödhårig och vill ha jordgubbar blont hår, kan du enkelt använda mindre mängd peroxid för hår ljusare. Om du är en blond och vill göra dem lättare, kan du enkelt använda väteperoxid för hår ljusare.
Hur man ansöker Väteperoxid för hår Lightening, få en ren, plast sprayflaska. ; Använd handskar hand och hålla näsan och munnen täckt medan håret blekning. ; Fyll den med peroxid som du kan köpa från alla apotek. ; Du kan få en 3% lösning som är lätt tillgänglig. , Ha fönstren i ditt hus / lägenhet öppen för god ventilation. ; Spraya lösningen över håret och borsta det ordentligt med en kam. ; Lämna håret självtorka. Du kan antingen tvätta håret efter det att ansökan eller lämna in den, om du vill öka användningen av väteperoxid bör hår hållas direkt under solen. ; Bara gå ute i solen en stund efter du har använt peroxid. ; Fortsätt använda väteperoxid tills du får önskat resultat. Bibehålla Väteperoxid Hair, efter ditt hår har blekts, måste du vidta nödvändiga åtgärder för korrekt hårvård. ; Använd handskar hand och hålla näsan och munnen täckt medan retouching ditt hår. , Ha fönstren i ditt hus / lägenhet öppen för god ventilation. ; För att hålla din färg gott som ny, är att behandla alla du behöver göra mörkare områden genom att spraya med peroxid när det behövs. , Att fokusera på enskilda, mindre delar av touch-ups är kostnadseffektivt och tar väldigt lite tid. ; När du använder väteperoxid för hår belysning, se till att du inte råkar spraya i ögonen. Det kommer sting dig illa och kan irritera ögon under en lång tid. Om du inte få lite spray i ögonen, skölj ögonen med kallt vatten. Gå till akuten om sveda kvarstår. Dessutom är det en god idé att hålla en handduk nära dig medan hem hår blekning. Hår kan ta droppar av kemiska, men om det droppar ner i ansiktet och går in i ögonen, då det kan vara en besvärlig fråga.
Väteperoxid för hår belysning är mycket lätt och kostar inte mycket. Om du går igenom anvisningarna som nämns i artikeln noga, kan du snabbt och säkert njuta av din nya ljusare hår utan att någonsin bry sig om att använda färg.