Ner i vikt snabbt: dieter för att gå ner i vikt snabbt

Det finns hundratals gå ner i vikt idéer snabbt diet att det helt enkelt inte möjligt att hålla reda på dem alla. Några av dem gör höga anspråk på att förlora en del orimligt lång pounds i tre till tio dagar. Men inte alla av dessa dieter fungerar. Dieter för att gå ner i vikt snabbt är ett bra sätt att släppa några pounds när du behöver passa in i din brudklänning eller har en mycket viktig händelse att närvara. Men dessa snabb viktminskning diet inte bör följas under lång tid eftersom de kan göra dig sjuk. Här kommer vi att diskutera några av de förlorar dieter vikt snabbt som fungerar.
Bästa kostvanor att gå ner i vikt snabbt
En av de bästa kostvanor att gå ner i vikt snabbt är den 3-dagars diet eller tonfisk kost. Denna diet varar längre än tre dagar och under dessa dagar kan du bara äta mat i portioner som är godkända av denna diet. 3-dagars diet plan ges nedan.
DayBreakfastLunchDinner, Dag 11 Cup svart te eller kaffe, 1 toast med jordnötssmör, ½ grapefruit150 g kokt tonfiskfilé, 1 kopp svart te eller coffee100 g kokt kyckling, kokt ½ kopp gröna bönor, 1 äpple, 1 morot, 100 ml vanilj glass, Dag 21 kopp svart te eller kaffe, 1 löskokt ägg, rostat bröd 1, 1 banana200 g stekt tonfiskfilé, 5 salta kex, 1 kopp svart te eller coffee1 liten grillad biff, 1 kokt morot, 1 banan, ½ ångkokta broccoli, 50 ml vaniljglass, Dag 31 kopp svart te eller kaffe, 5 salta kex, 1 ost skiva, 1 liten apple1 omelett, 1 toast, 1 kopp svart te eller coffee200 g tonfisk filé, ½ kopp kokt baby morot, ½ kopp kokt broccolibuketter, 1 melon wedge, 50 ml vaniljglass
Detta 3-dagars diet plan fungerar eftersom det har mycket mindre kalorier i varje måltid. Det dagliga intaget av kalorier är ca 1000 och detta kan göra att vissa människor känner sig trött och hungrig hela tiden.
Flytande kost att gå ner i vikt snabbt
En förlora diet vikt snabbt, som är ganska tufft att följa, är det läsk kosten. Det är en flytande diet som hävdar att du kan förlora 10 till 20 pounds under en period av 10 dagar. I denna diet måste du dricka saft och vatten hela dagen och ingen fast föda är tillåten. Du behöver också dricka saltvatten spola på morgonen och ett växtbaserat laxerande te på kvällen. Det är en detox diet som hjälper kroppen att bli av med alla gifter och avfall som leder till viktminskning. Denna diet är ganska strikt och inte bör göras av personer som är hypoglykemiska eftersom det kommer att leda till yrsel och minskning av blodsockernivåer.
Crash diet för att gå ner i vikt snabbt
Kål soppa diet är en av de goda kostvanor att gå ner i vikt snabbt. Det är en 7-dagars diet plan och under dessa sju dagar du kan ha kålsoppa tillsammans med några begränsade livsmedel. När du är på en kål soppa diet som du kan ha så mycket kålsoppa som du vill och alla frukter och grönsaker som inte är mycket socker. Stärkelserika grönsaker som potatis, är sötpotatis inte tillåtet att ätas på denna diet. Du kan också ha sallader med färska gröna bladgrönsaker utan hög kalorier och krämig dressing. Osötad frukt-och grönsaksjuicer tillsammans med wokade grönsaker tillagad i olivolja kan också konsumeras när du är i denna förlora diet vikt snabbt.
Det var några goda kostvanor att gå ner i vikt snabbt. Alla dessa dieter kan hjälpa dig att förlora några extra pounds snabbt, men de bör inte följas under en längre tid. Övriga ner i vikt snabbt kost planer som också är effektiva är grapefrukt diet, Scarsdale diet, Hollywood diet och South Beach dieten. Om att förlora vikt är ett långsiktigt mål för dig då det bästa sättet att göra det vore att gå på en hälsosam kost tillsammans med en ordentlig motion regim. Detta kommer inte bara hjälpa dig att gå ner i vikt utan även se till att du inte återfå den vikt igen.