Tribal Tatueringar Butterfly

Tatueringar började århundraden sedan och har sina rötter från en frusen kropp upptäckts med tatuering konstverk (används för artrit tillbaka då), till 2.400 år gamla mumier, som bar tatuering mönster som i dekorativt syfte, men tros ha magiska effekter. En tatuering var ett representation av status, de som bar dem, märkning deras kroppar på grund av rituella / traditionella syften. Ordet "tatuering" kommer från två delar på ett derivat, "ta", som är ett polynesiskt ord, som betyder att slå något, "tatau", som är en Tahitiska ord, mening för att markera något. Jag minns att titta på en show på stammedlem som använde de gamla sätten att tatuering genom att skapa en nål doppad i bläck, med en träpinne. Ljudet det produceras sades ha varit likt ordet "tatau". Utgivning av en tidning som bara hade tatuering information, spärra annonser, var "Tattoo Time", med sin första upplaga kallas "Nya tribalism". Det öppnade upp en helt ny syn på tribal tatueringar, som beror på den amerikanska innovatörer Don Ed Hardy och Leo Zulueta. Det bildades 1982, med infödda tatueringar från Borneo och Samoa. Innan få tribal fjäril tatueringar, har ett otal saker att beakta. Vi kväsa dessa tvivel i följande skriva upp.
Tribal Tatueringar Butterfly - Begrepp
Tribal fjäril tatuering mönster översätta till många orsaker bakom idén, vilket gör dem symbolisk karaktär för dem som tycker att det som ett sätt att definiera vem de är, eller vad de har varit med om. Så varför har du fått ett? En tatuering är en permanent märke att man måste leva med för gott, kom ihåg - att få laser tatuering är en olidlig upplevelse. Det är en process där laser mål bläck i huden, bryta ner, genomträngande tillräckligt djup för att ta bort resterna av din tatuering. Dessa sessioner kan ta upp till fem till åtta veckor, att se synliga resultat. Det är dyrt och en inte så trevlig upplevelse. Så innan du får bekväm på att tatueraren stol avsedd för kunder, se till att du vet vad du ger dig in.
Representerar Ändra, en tribal fjäril innebär ett tillstånd av utveckling. Människor kan ha ändrats över en med tiden, och kommer att vilja komma ihåg att transcendens period, markera den som en ständig påminnelse. Det kan bero på en nära döden upplevelse, relationer, död av en nära anhörig, att förlora människor i ditt liv, personlig kamp, ​​kämpar sjukdomar, livets hinder och så vidare.
Lepidopterist, A lepidopterist är en person som samlar / iakttar fjärilar. Om man har en slags fascination gentemot dessa insekter, då få en keltisk fjäril tatuering känns som den perfekta idén.
Representerar frihet, man kan vara bunden till många saker, med en känsla av att vara overpowered, dominerade över, och sköt runt. Det kommer en tid i ens liv, när dessa faktorer driver oss att inse att vi är bättre än så, armbåga oss ur kokong-liknande situationer. Det är en enorm känsla när bryta sig fri, sprider vårt förflutna och alla de som försökt definiera dig som någon du inte var - likt en nyfödd fjäril.
Naturmänniska, tron ​​att vi är sammankopplade med Moder Natur, där vår primära former av varande glöms bort på grund av vår jordiska skal, kan representeras av stammens fjäril tatuering. Fjärilen kan innebära din obligation med vad som omger dig och lyfter fram hur mycket det betyder för dig.
Att inte ta livet för givet, En fjäril är känt för att ha en livslängd som varar från ett par dagar, veckor eller månader, beroende på deras art. Man kan aldrig vara säker på att vakna upp till ännu en dag, och fortsätta med sitt dagliga rutiner, en fjäril kan representera hur vi bör leva varje dag till fullo genom att göra saker som vi har försummat eller skjutas upp hela tiden.
Dessa tribal fjäril tatuering betydelser är några av de många sätt som du kan använda tatuering stå för något som talar för dig. Dessa tribal fjäril tatuering idéer kan vara till stor hjälp i att bistå dig om hur du går tillväga på att välja ett konstverk pjäs som fungerar bäst för dig.
Tattoo Body Placering
Tribal fjäril tatuering mönster föreligger i allmänhet i områden som komplement till den tatuering, snarare än att ha någon kryper i ogillande när du visar dem var du fått det gjort. Så var klok när plocka ut vilken del av kroppen du vill ha den inked på, genom att vidta följande suggestiva idéer.
Nedre delen av ryggen, ländryggen fjäril tatueringar är ett av de vanligaste platserna fjäril tatueringar är fick. Ett trevligt sätt att centrera anpassningen av tatueringen är genom att lägga till extra designarbete på vänster och höger sida, så att det gör fjäril pop snarare än stanna isolerade. Denna idé kan införlivas senare när du är redo att lägga till mer detaljer till nedre delen av ryggen tribal fjäril tatueringar.
Nacke, stammen fjäril kan placeras två inches under hårrötterna. Här tatuering måste vara minimal i storlek, du behöver inte vill att det ska vara för stor dess och såvida inte en precisering av tribal design är intrikata och måste visas i en större storlek.
Hip; Ett trevligt ställe att få det gjort en tribal fjäril tatuering är på höften, strax ovanför där höftbenet kurvor från kroppen. Speciellt för dem som har smala höfter, kan den placeras där för att ge det en annan känsla till tatuering, ett område som inte alltid plockat ut för tatuering, om det passar dig.
Ankle; Undvik att få tatueringar gjort på den plana ytan av dina fötter (fram), eftersom det inte är lämpligt att göra det. Det är en friktion utsatta området till skor, strumpor (svett) och även pedikyr. Fotleden är en apt område att få det gjort. Det sker oftast lite högre ovanför ankeln området och placera den inte för lågt och inte för hög. Butterfly tatueringar för vristen kan se riktigt bra om mönstret är väl valda och inked perfekt.
Skuldra, ett lätt vinklat fjäril placerad så sätt kan få det att se mer tilltalande i stället för att det är tatuerade rakt. Tatueringen storlek på axeln är bättre när det inte är för stor, återigen beroende på detaljer i tatueringen arbetet.
En tatuering session kan ge dig gåshud och utlösa en adrenalinkick, håller dig som vill åka tillbaka för mer. Det kan vara smärtsamt första gången, men det bara vänder beroendeframkallande därifrån. Ingen glömmer någonsin första gången de får inked, och hur de kände när sessionen var över. När får tribal fjäril tatueringar gjort, se till att du följer dessa användbara riktlinjer och tatuering tips, för att ta dig ett steg närmare att få den mycket efterlängtade gjort tatuering.