Side Bun frisyrer

Jag tror att vi alla beundrar skönheter som vandrar den röda mattan, ja, åtminstone jag från en av dem som älskar att se vackra damer promenad mattan. Många håller med mig om att ett parti måste gå in i det, så att de ser på sitt bästa för tillfället. Bortsett från make up och klänning, är en sak som är slående om dem den perfekta frisyren. Vad jag talar om är den nostalgiska sidan BUN frisyrer. Naturligtvis lägga tid och kraft på att det måste vara givande mot slutet. De är inte bara modet, men titta ovanligt elegant och har det dödande retro-look.
Den sida bulle frisyrer är bra för nästan alla de speciella tillfällen då du vill söka ditt bästa. Det kan göras enkelt på alla typer av hår, om det är en lång frisyr, medium eller lockig frisyr. Den sida bulle frisyr är en bland cool frisyr för flickor. Det ser underbart på långa, slanka, rakt hår, som BUN kommer att se mer fylligare och kan ge att polerad look till den totala göra. För kort hår, eftersom det skulle det inte finnas mycket hår för BUN, kan det inte vara tillrådligt.
Hur man gör frisyrer Side Bun
Side bullar är lätta att göra och kräver ingen expertis. Proceduren är enkel och knappast tar några minuter.
Till att börja med grunderna, ska håret vara snyggt och rent, eftersom det kommer att öka på den totala utseende. Det måste vara detangled och slät, så att den visas friflytande och polerad. Side bulle är en typ av frisyr som du behöver ha en lång smäll som går från en sida till en annan och som gör en bulle bakom huvudet. Låt inte bang falla på din panna helt. Även frisyrer med lugg ser stilrena, men hit det bör inte vara överdrivna. Du kan en del håret om det är enklare för dig medan du gör det.
Du kan behöva att kamma håret ordentligt, bara se till att den är rak och kontinuerlig, och samla det på ena sidan av huvudet. Nu tar den nedre delen av håret (du kan göra en ponny den om du vill) mot sidan av huvudet där du vill att din bulle vara. Nu med den lägre änden av håret, måste du rulla och försöka göra en bulle av den, tillämpas hårnålar för att hålla dem fast. Medan du gör detta, se till att håret vid fronten inte får lossna och delar av håret får inte falla ut. Och här är det. Ganska enkelt du ser. Det skulle vara en bra idé att använda en spray för att hålla håret längre. Du kan också överväga att tillämpa en glans spray att ge den glänsande utseende.
Den sida bulle frisyr är den mest trendigt gynnade frisyr av många kändisar. Enkelhet är vad den här stilen återspeglar mest. Det är enkelt men ändå bekant snygg. Det garanterar att få dig att se fantastisk. Om du vill ha en rå look med den sida bulle så rörig sida bun frisyrer är för dig.
Hur man gör Stökigt frisyren Side Bun
För att göra detta, allt du behöver göra dra håret i en ponny på sidan. Nu måste du ta delar av din ponny svansar och nåla dem nära elastiska, kommer att göra din bulle. Du kan ta delar av ponny och kamma det på ett sådant sätt att det ser rörigt. Gör detta till de flesta delar av ponny, och att göra det bo så här under en längre tid kan du ansöka troligen en spray för att hålla håret. Accessorizing din sida bulle blir som grädde på moset. Du kan antingen gå in för konstgjorda blommor eller en enkel stift för att lägga upp till det. Du kan använda din kreativitet med frihet, vara klokt nog i att vilja vara annorlunda kan landa dig i trubbel.
Rörig sida bulle och lös sida frisyrer bulle är några typer av frisyrer sida bulle du kan prova. De är bra för formella tillfällen. Du kan göra frisyrer sida bulle för proms, bröllop, brister hem, et al. Den sida bulle frisyr är några av de unika frisyrer som lovar dig att ge det nostalgiska och ytterst glamorös look. Så nästa gång du vill göra det stort för ett tillfälle, prova frisyr sida bulle och låt huvuden tur för dig. Skål.