Bästa bilvax

Hålla din bil i gott skick kräver regelbundet underhåll. Medan du kontrollera den regelbundet för att säkerställa smidigt, tvättning och vaxning är viktigt att ha en snygg bil. En lerig bil är definitivt inte kommer att se de bästa. En blank, bil är säker på att fånga allas uppmärksamhet när du kör det. Alla bilägare skulle vara medvetna om att bilen vaxning är en mycket viktig del av bilrekonditionering som garanterar att färgen på din bil varar längre. En bil vax bildar grunden ett skyddande lager på karossen, därav skydda färg och glasyr. Detta hjälper också begränsa de skador som orsakas på grund av biltvätt, UV-strålning och mindre repor. Även om du kan ta bilen till en professionell för att få det vaxade, kan du även göra det själv med lätt bil vaxning tips. Men plocka de bästa bilvax är den viktigaste delen av hela övningen. Så vilket är det bästa bilvax för att använda? Här är mer om den bästa bilvax finns på marknaden.
Typer av bilvax
De två vanligaste typerna av bilvax är naturliga och syntetiska vax. Naturligt vax är tillverkad av naturliga ingredienser, som carnauba de vanligaste. Carnauba-baserade vaxer är kända för att pågå i 1 - 2 månader och är de bästa bilvax för nya bilar och gamla bilar och att hålla dem ute elegant. De syntetiska vax innehåller syntetiska ingredienser som också ger samma effekt som den naturliga vax ger, med funktioner som lägre kostnader och enkel applikation. Bortsett från dessa typer finns det varianter i bil vaxer som inkluderar tydliga vax päls bil och färgade bilvax. Förutom dessa kan du köpa vax i flytande eller sprayform, vilket du hittar bekväm att använda.
Tre bästa bilvax
Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0, Detta är en av de högst rankade produkter i denna kategori. Många kunden recensioner och expert bil recensioner vax har betygsatt denna som den bästa bilvax, vilket ger en ny dimension av glans och skydd för bilar. Tillämpningen av detta ger en djup, levande färg med en klassisk wet look. Det skyddar din bil färg från UV-strålar, korrosion och oxidation, vilket gör det till ett "måste försöka" produkten.
Turtle Carnauba Cleaner Wax; Denna naturliga vax från Turtle är ganska populär och topprankad produkt. Bäst för din bil för högsta glans och skydd av färg. Detta ger överlägsen rengöring och en klarlack av skydd för din bils färgade ytor. Efter tillämpningen av denna vax, har din bil en vattenavvisande yta som hindrar att föroreningar och UV-strålar från att skada bilens yta.
Zymol Carbon Wax, Om du söker efter det bästa bilvax för svarta bilar, slutar din sökning här. Få the Zymol kol vax och använda den för din svarta eller andra mörka bilar. Detta rekommenderas för färger som svart (akryl, lack eller metall), medium och mörkt grön, orange, röd, vinröd, medium och mörkt brun, medium och mörkt blå. Den innehåller 37% karnaubavax ger en långvarig och djup skydd till din mörka bilar.
När du köpa det bästa bilvax, lära sig att vaxa en bil och följa bilrekonditionering tips för att hålla din bil i ultimat tillstånd. Kolla in recensioner bilvax kommer hjälpa dig att köpa den bästa produkten för din bil. Efter rätt förfarandet för vaxning bil, främst i skugga är mycket viktigt att få den bästa slutresultatet. Så redo att accelerera din nya letar bil?